Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cahillik mutluluktur demişsin, silinmiş, bir daha yazıyorsun abi.
    Niye ele veriyorsun beni...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim verdiğim örnek buraya gelip bişeyleri paylaşan adama haksız yüklenilmesi üzerineydi. Yanlış anlamışsınız.

Trabzonspor camiası dediğimşz kesim şu anda sadece biziz yani taraftar. Bu projeye itiraz eden ne bi başkan var ne bi yönetici var ne bi sanatçı var nede bi siyasi. O yüzden stad konusunda camia sadece biziz. Peki biz camia olarak ne yapabildik? Buraya yazdığımkz üç beş kelam dışında hiç bişey. Beğenmeyenler bi girişim yaptı da biz mi durdurduk? İmza kampanyası yaptılarda biz mi imzalamadık? Protesto için yürüdülerde biz mi gelmedik? Sadece burada 300-500 kişinin göreceği eleştiri yazıları yazdık.

Şahsım adına eksikleri olmasına rağmen içime sindirebildiğim bir stadyum yapılıyor. Zamanında üç beş kişi mailler yolladık ama dikkage alınmadı. Bu saatten sonrada bu proje değişmez. İhale yapıldı fiyatlar verildi iş başladı. Yapılanı yıkacaklarını sanmıyorum. O yüzden artık neyi değiştirebiliriz kısmına yoğunlaşmalıyız. Ama bu tüm mimariyi etkileyecek şekilde değil. Çünkü artık çok geç.
      Eyvahh ne yani ? Sen elindekini sev mi diyorsun millete ? Zaten Trabzonspor bu duruma hep senin gibi düşünenler yüzünde geldi. Senin gibilerin istediği takımin sol beki kadir keleş , forveti de henriqe dir. Sen bunları söyleyerek aslında üstü kapalı millete " eleştirme diyorsun ". Sana kalsa çatısı , çimi olan stadyum yeterli zaten ...

Dipnot = Yazı ağır ironi içerir.
      Bende seninle ayni fikirdeyim. Şu değiştirebilecegimiz konular üzerinde mutabık olabilsek.. imza kampanyasi vs ile bir grup taraftar eli daha güçlü bir şekilde şantiyenin kapısına dayanabilsek eminim ki Membrana don ve çadır diye kestirip atmaktan daha faydalı olabiliriz ..

Projede çatıya 4 adet yerlestirilen saha ışıklandirmasinin içeriye alınması, Membranin kapatılmayan alanlarınin camla veya ayni şekilde girişler hariç zemine çekilmesi, dis cephenin ışığı yansitabilmesinden dolayı , bordomavi aydinlatmaya sahip olması ve mümkünse localarin boyutlari değiştitilerek sayının makul şekilde arttırilabilmesi ... Benim aklıma gelenler bunlar , eminim ki burda çok daha faydalı olabilecek şeyleri düşünenler vardir ..

Yorum

• Daha proje belli değil arkadaşlar boş eleştiriler bunlar (Oh be böyle ne rahatmış )
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bir de, elimizdekini sevelim... (Gerçekten dünya varmış)

Yorum

• bedava stadyum yapıyor adamlar daha ne istiyorsunuz... (oh be terapi gibi geldi) )))

Yorum

• Çok değişiğiz çok..
              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• mesaji silen arkadaslarin ne kadar dikkatli olduguna bir kez daha sahit oldum.
                elinize gözünüze saglik.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Seç beğen

İşin şakası bu tabi inşallah güzel bir şey çıkar ortaya çatıdanda geçtik ama ısıtma sisteminin olması ve kale arkalarıda dahil olmak üzere cafe alışveriş müze vs gibi alanların stadyumdan bağımsız olmaması gerekir.
                  Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Aslında iyi bir mimar olarak bilinen Mete Arat gladyonun ajanıdir . Trabzonsporun geleceğini çalmak için proje oluşturmustur..
                    Zaten dünya tarihinin en kötü Stadyum projesi budur.. Bende burdan aşağılar dururum.. Neme lazım 3-5 kişi çıkar da birşeyleri değiştirmeye kalkar .. Bende burda o kadar ahkam kestim kılımı kipirdatmak zorunda kalırım ..İyi böyle iyi vurmaya devam
                    Işık saçan anlayış ; mutluluk pınarı )))

Yorum

• Bu da Atletico'nun yeni stad planıymış.(ya da modernizasyon, bilemiyorum)
                      Nette rastladım.. Çatı ve kenarlar da membran sanırım

Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Kardeş aklından kuruyorsun birşeyler, sonra sitem edince saldırıya geçiyorsun. Burda öyle insanlar yok. Uzun süredir zamanından emeğinden aklından harcayıp yardımcı olmaya çalışan insanlar var. Yanlış yere eleştirdiğin insanların binlerce mesajı var. Hemen yargıya varıyorsun. Benim sırf bu başlıkta 638 mesajım olmuş. Daha senin 27. Olayı çözdün. Hayır burda neler yazıldı neler konuşuldu bunca süre içinde. Kimse uydurup eleştirmiyor. Bu stad hikayesinin bir geçmişi var. İnsanlar dolarak geliyor. Öyle dese olmuyor, böyle dese olmuyor, sert eleştirse olmuyor, yumuşak eleştirse olmuyor. Sonra birisi çıkıyor, yapacak bir şey yok diyor. Eldekini revize etmek için harekete geçelim. gs başkanları Toki'nin neredeyse kapısında yattı her gün. İnşaat devam ederken neler değişti. Olmaz diye bir şey yok. Ama kabullenmek diye bir şey var. Başta yetkili saydıklarımız. İnsanlar artık aldatılmak istemiyor, dikkate alınmak istiyor. Bunca insan cellatlık yapmıyor burda
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu da Atletico'nun yeni stad planıymış.(ya da modernizasyon, bilemiyorum)
                          Nette rastladım.. Çatı ve kenarlar da membran sanırım

Bu ne be Oldu olacak Mehmet Ali Erbil'in heykelini diksinlerde çarkıfelek tam olsun (!)
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Mesela o ışıklandırma neden projenin orjinalindeki gibi stada dağılmıyor, 4 tane kedi kulağı biçiminde çirkin bir yapı oluşturuluyor. Ya da localar stad çevresindeyken neden tek tribüne alınıyor? Çünkü ilgileneni yok. Yöneticiye gidiyorsun ya ne olursa olsun deyip seni başından atıyor. Yerel düşünenler o kadar loca Trabzon'a yeter de artar diyor. Buraya yazıyorsun suç oluyor. Peki ne yapsın taraftar? Adam diyor ki %25 olmadan açıklamak işime gelmiyor..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mesela o ışıklandırma neden projenin orjinalindeki gibi stada dağılmıyor, 4 tane kedi kulağı biçiminde çirkin bir yapı oluşturuluyor. Ya da localar stad çevresindeyken neden tek tribüne alınıyor? Çünkü ilgileneni yok. Yöneticiye gidiyorsun ya ne olursa olsun deyip seni başından atıyor. Yerel düşünenler o kadar loca Trabzon'a yeter de artar diyor. Buraya yazıyorsun suç oluyor. Peki ne yapsın taraftar? Adam diyor ki %25 olmadan açıklamak işime gelmiyor..
                              Dagitilmamasinin sebebi bence masraf
                              Olani soyliyim sana
                              Stadi yapan firma tokiye danisarak bazi yerlere ayar cekmis
                              Bu recete de yazan ilac yerine yerli uretimini vermek gibi bisey
                              Iste degisen %10'luk dilim bu
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• Şantiye şefinin şimdi paylaştığı resim.. Loca tarafı..

Bu da diğer taraf herhalde
                                En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 26.02.2014, 15:41.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X