Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben merdivenler görünecek mi sorusuna verilen cevabın karıştırılabilecegini düşünüyorum. Benim için geçerli olan kesit planlar. Zaten dış kaplama yapacak firmanın sitesinde video da gösterilen gibi boşluk yok... Cvp veren mimar bizim yürüyeceğimiz podyuma çıkılacak merdivenleri düşünmüs olabilir.
    Akyazıdan sorumlu yönetici Dış cephe kaplaması ışıklandırmasının projede olduğunu söyledi.
    Tribünlerin sahaya yakınlıgı, dış cephe kapılmamasının tamamını kaplaması ve bordo-mavi ışıklandırılması değiştirebilecegimiz hususlar gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak KemaL_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yarin insallah o meshur Juventus stadindayiz, Jojuk icin o stadi birde Trabzonspor blokundan cekecegim
      teşekkürler =)))
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben merdivenler görünecek mi sorusuna verilen cevabın karıştırılabilecegini düşünüyorum. Benim için geçerli olan kesit planlar. Zaten dış kaplama yapacak firmanın sitesinde video da gösterilen gibi boşluk yok... Cvp veren mimar bizim yürüyeceğimiz podyuma çıkılacak merdivenleri düşünmüs olabilir.
        Akyazıdan sorumlu yönetici Dış cephe kaplaması ışıklandırmasının projede olduğunu söyledi.
        Tribünlerin sahaya yakınlıgı, dış cephe kapılmamasının tamamını kaplaması ve bordo-mavi ışıklandırılması değiştirebilecegimiz hususlar gibi duruyor.
        Benim gecen ay spa da bir is görüsmem vardi. Is görüsmenin sonunda Arat beye tribün altlari konusunu bizat kendim sordum. Cevabi ise söyle oldu: "vip tribünün altlari kapali olacak, diger tribün altlari cogunlukla acik olacak dedi"

Daha fazla sormak istemedim, insallah alinirsam kankasi olur ve bolca bilgi alip sizlen paylasirim..
        En son Buğra Çora tarafından düzenlendi; 20.02.2014, 02:29.
        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Şu saatte bile akyazidan çalışma sesleri geliyor. Beşirli de oturuyorum gayet net bir şekilde çalışma seslerini her gece duyuyoruz..

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu saatte bile akyazidan çalışma sesleri geliyor. Beşirli de oturuyorum gayet net bir şekilde çalışma seslerini her gece duyuyoruz..
            Yok artik ozamana bunlar bu hizla bidahaki seneye yetistirirler stadi. Cok hizli ilerliyo cunku.
            GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Kamera isi hallolsa bide biktik artik resim beklemekten. Anlik takip ederdik ne guzel olurdu

Yorum

• Vay be 30 yasindaymisim bu stad muhabbeti ilk ciktiginda , yaben deli cikacam ya bu stad bitecek,yada ben olecem goremeyecem yeni stadi. Cok uzuluyorum kendime

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim gecen ay spa da bir is görüsmem vardi. Is görüsmenin sonunda Arat beye tribün altlari konusunu bizat kendim sordum. Cevabi ise söyle oldu: "vip tribünün altlari kapali olacak, diger tribün altlari cogunlukla acik olacak dedi"

Daha fazla sormak istemedim, insallah alinirsam kankasi olur ve bolca bilgi alip sizlen paylasirim..
                  Bizim gördüğümüz de vip tribünün kesit planıydı zaten, bu daha olasi duruyor.. aslında kolay değişebilecek bir dış cepheyi yapacak firmadan tam kapalı olması istenebilir yada Camla kapatılabilir .. Mete Aratin sitesinde zaten stada yaklaştikca belirginleşn kırmızıdan vs bahsediyordu.. Ben çeviremedim tam olarak bizim pek kabulleneyemecegimiz bir bakis açısı olduğu aşikar.

Umarım işe alınırsın, bilgi alamasan da

Yorum

• buraya canlı izlemek için bir kamera koymak çokmu zor belediyeden istense hallolur belki nede olsa seçim dönemi
                    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• gece gündüz çalışma olması çok ilginç ve sevindirici bu hızla tabi ki gitmez ama giderse ne kadar sürede tamamlanır acaba ?

Yorum

• Peki arkadaslar su an en son yapilan stadlarda merdiven kismi goruluyor mu yoksa modasi gecti mi artik?
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Kamera koymak için Toki izni alınması gerek. Bu arada stad la ilgili neden sunum yapılmıyor diyenlere stadın %20 si bitince sunum yapılır buda sanırım haziran ayına kadar yapılır demek oluyor.

Yorum

• çatının altına ısıtma sistemi koyulacak mı, sorabilirmisizin şu yöneticiye..

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çatının altına ısıtma sistemi koyulacak mı, sorabilirmisizin şu yöneticiye..
                              Olmayacak,ihale şartnamesinde yoktu.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• .
                                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 20.02.2014, 12:06.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X