Projeyi çizen Mete Arat ona ulaşıldı o Bora Soykut'a yönlendirdi projeyle ilgili diye, o yardımcı olur diye aslında ona ulaşma adına bir kaç yol denedim ama sonuç 0
Projeyi çizen Mete Arat ona ulaşıldı o Bora Soykut'a yönlendirdi projeyle ilgili diye, o yardımcı olur diye aslında ona ulaşma adına bir kaç yol denedim ama sonuç 0
Haber 61 çok güzel bir video hazırlamış.keşke en son söyledikleri şeyi yetkiliye en başta sorsalardı. Stat 24 saat yaşayan bir yapıda mı olacak diye. Statın kafe ve restaurant gibi gelir getirici yönlerin ihalesi çoktan yapılmalıydı. Bjk bu konuda ihale yapacak sanırım.
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 06.03.2014, 23:40.
Kapasite :41.461
Kale arkası mesafe :9.80
Maraton-loca mesafe :7.80
Birinci kat sıra sayısı :24
İkinci kat sıra sayısı :25
Loca :49
Şimdilik kesinleşen bilgiler bunlar unuttuğum ilave etmek isteyen ilave edebilir. Tribün dikliği kesin olmadığı için yazmadım. Kaba taslak yazarsak onları da. Alt kat : 20-21 Üst Tribün :33-36 arası gibi.
fb kale arkasi 11 metre maraton ise 9 metre...eeee ama dünyada baski konusunda ilk 10 a girer atmosfer yaratma konusunda....Bizimkisi bundan yakin sanmiyorum ki biz onlardan daha iyi atmosfer kurabilelim ayni baskiyi yapsak onada raziyim.
Yorum