Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• statın çatısının membran olmasını, ve tribünlerin görünmesi ve rüzgar almasını eleştiren arkadaşlar bir de şunu okuyun lütfen;

ARENA'DA REZiL OLDUK
    Başkan Aysal, "Beşiktaş'la aranız nasıl? Stat konusunda yaşanan dargınlık giderildi mi" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Stadı vermedik ama biz bile rezil olduk. Bir de Beşiktaş'ın o statta oynadığını düşünün ne olurdu kim bilir! Bizim stadımız 36 derece yanlış yere yerleştirilmiş. Çimlerin beslenmesi rüzgar ve ışıkla oluyor. Geçen yıl drenaj, ısıtma yaptık ama aynı sorun devam etti. Rüzgarı ve ışığı alamıyoruz. Stadın üzeri saçla kapalı ve ışığı geçirmiyor. Herkes 'Türk Telekom Arena'nın üstünü kapatmıyorlar' diyor. Ben bir oyuncuya 10 milyon euro veriyorum o kadar da para verip stadın üstünü kapatırım ama sorunum kapatmak değil stadın üstünü açmam gerek. Kapatmak için de en az 5 yıl beklememiz gerekiyor çünkü betonun çökmesi 5 yıl sürüyormuş. Bu süre sonunda kapatacağım ve onu da ışık geçiren bir sistemle kapatacağım. Bugün devlet bana bir yer versin bırakır gider yeni stat yaparım."

Yorum

• Selm arkadaslar,

Mete Arat ile demin görüstüm. Hic beklemedigim anda beni aradi, heyecanliydim, aklima fazla soru gelmedi .. Ama su kesin. Proje mimar arat beyden cikmis, toki de.. Toki ne yapar muamma.

Kale arkalari sahaya 7.5 m uzaklikta. Yan tribüne ise 6m. Uefa ve ffa her gecen yil kritlerlerini degistiriyormus.. Misal 2014 de kale arkalari ile saha arasi mesafe en fazla 8m olmasi gerekiyormus.

Cati sorununu sordum, acik oöacakmis.. Ha belki toki degisiklik yapar, olabilir dedi.. Kendisi resim konusunda bize yardimci olmaya calisacak..

Ayrica sorular var ise daha, bana yazin, kendisine mail yollayacagim o da cevaplayacak.. Bize yardim etmeye bilgi vermeye hazir.. Ayrica lokalar aslen tüm tribünlerin kaplayacskti.. Yani asil proje oymus..da iste, sorun bakalim neden olmamis kendisi gercekten cok iyi niyetli, ve cok yardimsever davrandi..

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selm arkadaslar,

Mete Arat ile demin görüstüm. Hic beklemedigim anda beni aradi, heyecanliydim, aklima fazla soru gelmedi .. Ama su kesin. Proje mimar arat beyden cikmis, toki de.. Toki ne yapar muamma.

Kale arkalari sahaya 7.5 m uzaklikta. Yan tribüne ise 6m. Uefa ve ffa her gecen yil kritlerlerini degistiriyormus.. Misal 2014 de kale arkalari ile saha arasi mesafe en fazla 8m olmasi gerekiyormus.

Cati sorununu sordum, acik oöacakmis.. Ha belki toki degisiklik yapar, olabilir dedi.. Kendisi resim konusunda bize yardimci olmaya calisacak..

Ayrica sorular var ise daha, bana yazin, kendisine mail yollayacagim o da cevaplayacak.. Bize yardim etmeye bilgi vermeye hazir.. Ayrica lokalar aslen tüm tribünlerin kaplayacskti.. Yani asil proje oymus..da iste, sorun bakalim neden olmamis kendisi gercekten cok iyi niyetli, ve cok yardimsever davrandi..
        Bilgiler için teşekkürler tribün mesafeleri mükemmel olmuş çok sevindim.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Stadın net kapasitesini sorarsan iyi olur Cihan kardeş.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bir de 1. ve 2. arasindaki mesafe 3-4 metre olacakmis..

Tamam Hekinoglu, yazdim bi kenara.. Bir de alttan isitma sistemini soracagim, var mi diye

Yorum

• İlk olarak szymek7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar sayin Agaoglu bügün twitterdan tanitim videosunu paylasti, video açilmiyor ama büyük ihtimal geçen gün yigeninin burda paylastigi videodur. Fakat bu video ile tokinin temel atma törenindeki görselleri arasinda büyük fark var.
              Bu yüzden Erol Agaoglu'na ulastim ve bir kaç soru sordum bununla alakali.
              Ön taraf dalgalik yapildigindan plaj ve kumsal malesef iptal edildi, dogal olarak videodaki daire seklindeki liman da iptal edildi.

gerçekten bu iki proje arasinda çok fark var. Kumsali da çikardik mi, iyice basit gözükecek malesef.
              İstermisiniz Trabzonda çok stad var diye stadıda iptal edip oraya avm yapsınlar.

Olurmu olur
              Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
              -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Resim iste cihan

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Resim iste cihan
                  Istedim. Yollayamıyor Geçen mail ile de yazmıştı, bu konuda Bora Soykut iletişime geçin demişti. Hem iyi dostu hemde projeye en yakın isimlerdem biriymiş.. Mete arat "istersenoz ben de arayabilim" desi, ben de olur dedim..buraya da yaşmıştım, tr den bir arkadaş bir zahmet kendisi ile bağlantıya geçsin diye..

Bora Soykut
                  0090 212 669 00 80

Yorum

• Stadın iç görsellerini mevcut mu? Bize yollayabilir mi ? diye sorabilirmisin Cihan İnce
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      statın çatısının membran olmasını, ve tribünlerin görünmesi ve rüzgar almasını eleştiren arkadaşlar bir de şunu okuyun lütfen;

ARENA'DA REZiL OLDUK
                      Başkan Aysal, "Beşiktaş'la aranız nasıl? Stat konusunda yaşanan dargınlık giderildi mi" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Stadı vermedik ama biz bile rezil olduk. Bir de Beşiktaş'ın o statta oynadığını düşünün ne olurdu kim bilir! Bizim stadımız 36 derece yanlış yere yerleştirilmiş. Çimlerin beslenmesi rüzgar ve ışıkla oluyor. Geçen yıl drenaj, ısıtma yaptık ama aynı sorun devam etti. Rüzgarı ve ışığı alamıyoruz. Stadın üzeri saçla kapalı ve ışığı geçirmiyor. Herkes 'Türk Telekom Arena'nın üstünü kapatmıyorlar' diyor. Ben bir oyuncuya 10 milyon euro veriyorum o kadar da para verip stadın üstünü kapatırım ama sorunum kapatmak değil stadın üstünü açmam gerek. Kapatmak için de en az 5 yıl beklememiz gerekiyor çünkü betonun çökmesi 5 yıl sürüyormuş. Bu süre sonunda kapatacağım ve onu da ışık geçiren bir sistemle kapatacağım. Bugün devlet bana bir yer versin bırakır gider yeni stat yaparım."
                      Onun derdi başka. Devletle anlaşıp stadın ince işlerini yaptırdı, karşılığında üstünü kapatmanın masrafını üstlendi. Ama şu rapor, bu güneş diyerek senelerdir kaytarmanın derdinde. Işık geçiren sistem diye de pahalı çelik sistem yerine ucuz alternatifini yapma derdi de var anlaşılan. Olan devlete oluyor tabi
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Selm arkadaslar,

Localar aslen tüm tribünü kaplayacaktı ise neden o projeden dönüldü?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Benim anlamadığım biz kime güveneceğiz arkadaş. Her kes farklı bir şey söylüyor, benim sorduğum görevlide öyle böyle bir kişi değil ki projeyi bilmemesi gibi bir durumu da yok.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Localar aslen tüm tribünü kaplayacaktı ise neden o projeden dönüldü?
                            masraftan kesin değişmiştir proje
                            toki kafasına göre kırpıp durmuş projeyi
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim anlamadığım biz kime güveneceğiz arkadaş. Her kes farklı bir şey söylüyor, benim sorduğum görevlide öyle böyle bir kişi değil ki projeyi bilmemesi gibi bir durumu da yok.
                              Fatih abi, inan bana bu durumdan sadece biZler şikayetci değiliz.. Neler yürüyor neler..Mete Arat projesı bitirdi, ama halen toki değişiklik yapabilir dedi.. Yapıldımı orası muamma
                              Ama aratın çizdiği projede kesinlikle dış bölümün tümü kapanmayacak.

Bu arada stadın maliyeti 193 mıo. Lira.Öyle dedi.. Gerçi bunu biliyorduk.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                masraftan kesin değişmiştir proje
                                toki kafasına göre kırpıp durmuş projeyi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X