Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzel mi...Taraftarın %90 ı beğenmedi stadı nasıl güzellik bu...Kendine göre yorum yapmışsın...
    Güzel kardeşim bizim itiraz ettiğimiz şu: Trabzonspor camiası değil 10 sene 20 sene geçse bu stadyumu tek başına yapamaz... Proje ilk dillendirildiğinde biz kendimiz yapalım denildi peki neden yapamadılar?

Gerçekleri konuşalım artık, bizim taraftarın maddi gücü belli. Yönetimin maddi gücü belli... Tek başımıza gerçekleştiremeyeceğimiz bir proje bu... Bunu bilin...

Hükümet bu stadyumu yapıyor diye bir lütuf da değildir bu... Verdiğimiz vergilerin bize geri dönüşüdür bu proje... Hakkımız olanı istiyoruz. Şunu da vurgulamak gerek, bu projeyi Trabzon'a kazandırmak da büyük bir iştir...

Birçok ilimiz stadyum yatırımlarından faydalanamıyor... Bize yapılan projeyi basit göstermeyin... Sadece stadyum yapılmıyor, tesisler de var... Diğer illerin kaçına böyle bir proje yapılıyor? Oturun bunu düşünün...

Stadyumun dizaynını beğenmeyebilirsiniz, zevkler farklı olabilir. Saygı duymak lazım...

Yorum

• stadla ilgili çoğu eleştirilere katılmıyorum. Yok proje kötü, yok külüp kendi yapsaymış, mantıktan uzak eleştiriler. Bir çok arkadaş stad giriş merdivenlerinin dışardan görünmesi nedeni ile tüm projeye önyargılı yaklaşıyo, rAynı projenin dış cephesi taban seviyeye kadar Allianz arena gibi bordo mavi ışıklı plakalarla döşense bu eleştirilerin çoğu olmaz,
      Vassilli rumuzlu arkadaşa katılıyorum..
      Stadı külün yönetimin yapması fikri hakikaten çok basit,
      Biraz iktisadi dünün , Milyonlarca lira stada yatırmak akıl karımı.
      Külüp çok iyi yapmıştır
      Bu proje ile hem stad, hem tesisler, hem kulup binası Tek kuruş harcamadanyenilenmiş olacak.
      M,Ali Yılmaz tesislerinin kamulaştuırılması ilede 60 milyon TL kasaya koyacak, BUNDAN İYİSİ ŞAMDA KAYISI..
      Haa birde şehri anlatan bir tasarım eleştirisi var.
      Valla kimse kusura bakmasın...
      Bizim taraftarı anlatan en iyi tasarım ÇEKİRDEK şeklinde bir stad olurdu...
      Saygılar,,,

Yorum

• Ben bize özel proje isteyen arkadaşlarla aynı fikirde değilim ama şehrin özelliğini yansıtan proje kavramına ışık tutan bir tasarım. Karadeniz Fırtınası

Yorum

• Trabzon bitmiş. Ne versen yiyorlar artık... O nedenle önerim Şam'da kayısı şeklinde bir stat... Balkonundan denize doğru çekirdeği de patlattın mı tamamdır... Başka ne ister ki insan... Yörük çadırı var, Şam'da kayısı var, çekirdek var... Geriye sadece ''biraz adam yerine konulmak'' kalıyor ki, hamsi kavağa çıktığı gün o da olacaktır... Acelemiz yok...

İstanbul Boğazında yolcu taşıyacak dandik bir vapur için 18 projeyi oylamaya sunan kafa, Trabzon'a 100 sene hizmet edecek stat için kimseyi sallamıyor. Hepimiz Sidiksa'lı çoban Alaaddin'iz ya...

Heyhat... Hayat ne güzel, çiçekler, böcekler, kelebekler...
          En son Misafir tarafından düzenlendi; 22.03.2013, 01:20.

Yorum

• Stat yapılsın. Yapılmasın diyen yok. Ama;

Trabzon şehrine nasıl bir stat yakışır,
            Trabzonspor'a nasıl bir stat yakışır,
            Trabzonspor yönetimi neden bu sürece dahil değil,
            Trabzonspor taraftarının görüşlerine neden önem verilmiyor, (Konyada tramvaylar değişecek rengi nasıl olsun diye bile halka soruluyor)
            "Biz bunu yaptık, bu olacak" kadar sığ bir düşünce olamaz,
            Daha güzel, estetik bir tasarım ekstra masraf doğurmaz,
            Trabzon şehri ciddiye alınmıyor, eğer futboldaki ağırlığımız ve futbolun halkın üzerindeki ağırlığı olmasa bu çadırı dahi yapmazlardı.
            En son Oğuz B. tarafından düzenlendi; 22.03.2013, 01:21.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Herkesi eze eze yenen bir takım kurun bakalım doluyor mu dolmuyor mu?

Mesele alelade değil, daha özel, daha ayrıcalıklı bir stad istememiz. Genel kanı da stadyumun kötü olduğu yönünde. Bakınız: BMN anketi
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkesi eze eze yenen bir takım kurun bakalım doluyor mu dolmuyor mu?

Mesele alelade değil, daha özel, daha ayrıcalıklı bir stad istememiz. Genel kanı da stadyumun kötü olduğu yönünde. Bakınız: BMN anketi
                Stadın dolması ile alakalı İstanbul'dan örnek verecek olursak. İki takım stadlarını yaptırmadan önce seyirci ortalaması (stadın kapasitesine göre) üst düzey değildi.

İnsanlar kaliteyi görünce mutlaka belirgin bir artış olacaktır. Ahır kapısından geçmek, gözleri tırmalayan şekilsiz mimari yerine görsel güzelliği olan bir yapının içinde bulunmanın psikolojik üstünlüğü mutlaka kişi sayısına yansıyacaktır.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kayserispor, Kadir Has Stadyumunu dolduramıyor beyefendi...

Koca stadyum boş tribünlere oynuyor...

Trabzonspor da 42.000 kişilik Akyazı Stadyumunu dolduramaz!

25.000 - 30.000 seyirciye oynayabilirsek büyük başarıdır.

Bunlar sadece benim tahminlerim.

Zamanı gelince hepimiz göreceğiz doldurup dolduramayacağımızı...
                  doğru yorum.
                  Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben bize özel proje isteyen arkadaşlarla aynı fikirde değilim ama şehrin özelliğini yansıtan proje kavramına ışık tutan bir tasarım. Karadeniz Fırtınası
                    dostum ben inşaat mühendisiyim bu ülkede tavan çeliğini (kütle halinde) çizdiğin şekilde bükecek-eritecek-yapacak ne usta ne tekneloji ne kalfa var (hele ki toki ihalelerinde), yamalı olursa parça parça güzel görüntü oluşturmaz

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      doğru yorum.
                      Nasıl doğru yorum anlamıyorum. Arkadaş hiçbir gerekçe sunmamış.
                      Trabzon ile karşılaştırdığı şehir de Kayseri?

Yorum

• Akyazı projesinde konser salonu var mı?

Mesela deniz kıyısında Kazım Koyuncu Konser Salonu!
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nasıl doğru yorum anlamıyorum. Arkadaş hiçbir gerekçe sunmamış.
                          Trabzon ile karşılaştırdığı şehir de Kayseri?
                          arkadaşım trabzonda da maç izledim 8 sene istanbulda statlarda izledim 3 senedir ankarada da izliyorum : ülke gerçekleri, trabzonun potansiyeline bakıyorum ve duygusaldan ziyade mantıklı gördüğümü dile getiriyorum.Bu sadece benim görüşümü ifade ediyor, sana yüzlerce örnek yazarım kayseri dışında :rize şampiyonluğa oynuyor ptt de 14 bin kişilik stadın 3 bini doluyor anca (gayet güzel stadı var).Bizde isteriz dolu dolu tribün coşkusunu ama 40 bin kişi trabzon gibi bir yerde zor en son ts-bjk maçını statta izledim tribünlerin 1/5i boştu dolu olan 2/5 tirbünler: valiliğin, belediyenin satın alıp çalışanlarına verdiği idari erkan tarafından çekirdekle doldurulmuştu.Geri kalan taraftar 15 ayrı gurup olmuş ambiansın 0 olduğu badem tarlası gibiydi.

özetle şu an ki gs nin yakaladığı hava gibi bir hava olmaz ise (olması çok düşük) 40 bin kişilik bir stadı trabzonda doldurmak yılda 2-3 kez belki olur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel kardeşim bizim itiraz ettiğimiz şu: Trabzonspor camiası değil 10 sene 20 sene geçse bu stadyumu tek başına yapamaz... Proje ilk dillendirildiğinde biz kendimiz yapalım denildi peki neden yapamadılar?

Gerçekleri konuşalım artık, bizim taraftarın maddi gücü belli. Yönetimin maddi gücü belli... Tek başımıza gerçekleştiremeyeceğimiz bir proje bu... Bunu bilin...

Hükümet bu stadyumu yapıyor diye bir lütuf da değildir bu... Verdiğimiz vergilerin bize geri dönüşüdür bu proje... Hakkımız olanı istiyoruz. Şunu da vurgulamak gerek, bu projeyi Trabzon'a kazandırmak da büyük bir iştir...

Birçok ilimiz stadyum yatırımlarından faydalanamıyor... Bize yapılan projeyi basit göstermeyin... Sadece stadyum yapılmıyor, tesisler de var... Diğer illerin kaçına böyle bir proje yapılıyor? Oturun bunu düşünün...

Stadyumun dizaynını beğenmeyebilirsiniz, zevkler farklı olabilir. Saygı duymak lazım...
                            Tek başına yapacağını kim söyledi...

Sponsor denen birşey var...Galatasaray ve Beşiktaş stad isim hakkı için 100 milyon TL aldılar ( Beşiktaş kendisi yapıyor stadını ) Bunlara artı olarak Trabzonsporun 50-60 milyon TL lik tesisleri var...Ayrıca kendisi yapmış olsaydı Avni Akerin yeride boşta kalacaktı.O da ayrı bir gelir...Eminim yapmak için uğraşılsaydı yapabilirlerdi...Ama belliki bu stad projesinden hem toki kazanacak hem yandaşlar...

Devletin burdan kazancı - Avni Aker Arazisi + Tesisler + 49 Yıllığına kiraya vereceği Akyazı

Yorum

• Akyazı'yı ve futbolu cazibe merkezi haline getirir iyi bir fiyat politakası tutturursanız insanlar seve seve çoluk çocuk maça giderler. 15 günde bir "Ya bu hafta maç var hanım çocukları hazırla biraz dolaşalım" algısını yerleştirirsen 50.000 bile yetmez.
                              Ben Kayseri ile karşılaştırıyor diyorum sen Rize örneğini veriyorsun. Kayseri'de Kayserisporlu olanlar futbolla ilgisi olmayan dedeler ve kızlar. Gençlerin tamamına yakını GS taraftarı. GS maçında da tribün nasıl doldu gördünüz herhalde.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tek başına yapacağını kim söyledi...

Sponsor denen birşey var...Galatasaray ve Beşiktaş stad isim hakkı için 100 milyon TL aldılar ( Beşiktaş kendisi yapıyor stadını ) Bunlara artı olarak Trabzonsporun 50-60 milyon TL lik tesisleri var...Ayrıca kendisi yapmış olsaydı Avni Akerin yeride boşta kalacaktı.O da ayrı bir gelir...Eminim yapmak için uğraşılsaydı yapabilirlerdi...Ama belliki bu stad projesinden hem toki kazanacak hem yandaşlar...

Devletin burdan kazancı - Avni Aker Arazisi + Tesisler + 49 Yıllığına kiraya vereceği Akyazı
                                Avni Aker' in yeri zaten devletin. Her yer devletin zaten, alanda devlet, satanda, yapanda. Sen bedavadan stad sahibi oluyosun, daha ne istiyorsun. Amaç ne anlamadım.
                                horyanli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X