Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Twitter'da Akyazi projesi sorumlusu Erol Agaoglu (@AgaogluErol) var foto falan paylasiyor ona baski yapalim ona göre projenin suanki hali Trabzonspor'a layikmis bu fikrini degistirelim

Yorum

• başlıktaki kapasite değişsin artık..

Yorum

• İlk olarak necmi türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tam isabet olmuş tabi bunu bir şekilde yapabilirsek dediğin gibi yada bordomavi.net ekibi iyi bir çaşlma ile sunum yapabilirse imkansız gibi değil sanırım.
        bmn yetkilileri sağolsun, iki yıldır söylüyoruz ama gram ilerleme olmadı. bi taşın altına elini koysunlar bir zahmet..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bazı yetkili cümleler okuyunca çıldırıyorum, Abi Allah'ın emri mi ya, ayet olarak mı indi proje? Yok öyleymişte değişmezmiş, yok şöyle olmuş da bunu isteyemezmişiz, nedir abi günah mı tribünlerin stada yakın olmasını istemek veya herhangi bir ergonomik görünüm istemek, iyi o zaman toki 2+1 ev yapar gibi yapsın çıksın var mı böyle bir dünya ya, tüm el alem istediği gibi stat yapacak bize "siz susun ne yaparsak o işte" bu tavıra çıldırıyorum sanki yoklukta kalmış düşmüş stat ile kandırılacak kitle var burada.
          haşa . tabiki Allah kelamı değil . zaten bu tabir de yanlış bana göre.
          ama sen hazır projede değişiklik yapacaksan, aynı mimara vereceksin parayı , sana yeni çizim yapacak olay budur.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bazı yetkili cümleler okuyunca çıldırıyorum, Abi Allah'ın emri mi ya, ayet olarak mı indi proje? Yok öyleymişte değişmezmiş, yok şöyle olmuş da bunu isteyemezmişiz, nedir abi günah mı tribünlerin stada yakın olmasını istemek veya herhangi bir ergonomik görünüm istemek, iyi o zaman toki 2+1 ev yapar gibi yapsın çıksın var mı böyle bir dünya ya, tüm el alem istediği gibi stat yapacak bize "siz susun ne yaparsak o işte" bu tavıra çıldırıyorum sanki yoklukta kalmış düşmüş stat ile kandırılacak kitle var burada.
            Bende sizin gibileri anlayamıyorum ! Bu proje ihale edilmeden önce yapılacak stadyum belli değil miydi belliydi bu stadyum yapılacaktı o zaman neredeydiniz de şimdi inşaatın 2. katı çıkıyor ;tribün yaklaştıracaksınız. Ben yetkilide değilim düşüncelerimi söylüyorum burada düşüncelerimde Allah (c.c ) emri de değil. Bu aşamadan sonra senin stadyumuna müdahale ancak koltuk rengi, ışıklandırma vs. de olur bunu ben demiyorum öyle diyorlar. '' TRENİ KAÇIRDIK DOSTUM '' gelip burada bana bağırmanın anlamı yok ..

Yorum

• Twitter'da Erol Ağaoğlu'nun stat için bir "dünyanın en güzel statı" demediği kaldı. İyi Tayyipçi bir yöneticimiz. Öve öve bitiremiyor. Öğrenememişler Trabzonspor'un her siyasi yelpazeden taraftarı olduğunu. Yani isteseniz de istemeseniz de kabulleneceksiniz diyor. Biz yaptık oldu. Yormayın kendinizi. Ne demesini bekliyorsunuz ki.
              En son erolizmts tarafından düzenlendi; 28.01.2014, 17:07.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bizim kale arkaları oval mi olacak ?
                BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim kale arkaları oval mi olacak ?
                  Kale arkası ile maraton turbinlerin birleşim yerleri oval olsa daha havalı olur bence

Yorum

• Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 4 sa.
                    @hekimoglus .Değerli kardeşim kale arkası oval olduğu uzaklık ortalama 7,0 olur 8.0 olur ortalama mesafe 7,5 m olur.
                    Bir mesajı var.
                    En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 28.01.2014, 20:39.

Yorum

• Akyazı'da ilk sezonumuzda şampiyonluğa koşacağız.. Özer asist yapacak Şahanım golleri atacak.. Görüyorum o günleri arkadaşlar..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 4 sa.
                        @hekimoglus .Değerli kardeşim kale arkası oval olduğu uzaklık ortalama 7,0 olur 8.0 olur ortalama mesafe 7,5 m olur.
                        Bir mesajı var.
                        bu adam cidden projeyi görmemiş..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Nasil bir taraftar profiline sahibiz ya burda bir kac sayfa okudum inanamadim ya, bu kadar gereksiz sorular ve yapilan sorunlar olurmu, ya varya sadri sener dogru diyodu trabzonspor taraftari dunyaya elestirmeye gelmistir diye, harbiden oyle!
                          Madem oyle, bende birkac soru sorayim
                          1) tribunlerin onundeki reklam panolari sahaya ne kadar uzak olacak?
                          2) korner diregindeki bayrak uzunlugu?
                          3)kale fileleri bordomavi olacakmi? Olmayacaksa talep edelim yonetimden, yoksa istifa etsinler durmasinlar 5 dakika bile!
                          4) stad tuvaletleri pisuvarmi yoksa alafrangami olacak
                          5) saha cizgileri boyaylami yoksa kireclemi cizilecek
                          6) stadyuma kurulacak ses sisteminin markasi ne olacak ve kac watt olacak?
                          7) stad cimleri hollandadanmi turkiyedenmi tedarik edilecek
                          8) tribunlerde koltuklar arasi mesafe ( sagli sollu ve onlu arkali)
                          9) yedek kulubelerinde kac koltuk olacak
                          √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Projenin iç lansmanlarını gördünüz mü dedim bana yarın cevap vereceğini söyledi bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet projeye hakim değil malesef iyi niyetli cevaplar vermeye çalışıyor ama iş işten geçmiş gibi.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• başlıktaki stat kapasitesi 41.1461 olarak neden hala değişmiyor anlamak mümkün değil??

Yorum

Yükleniyor...
                                X