İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an dikiliyor denilen kolonlar tam olarak hangileri
Yorum
-
Daha önceden tartışılmıştı kardeniz kıyısında rüzgarın bol olduğu bu yerde membran ne kadar dayanıklı olur diye forumda epey sözü geçmişti...Bursa stadının parçalanan membranlarını gördükten sonra anladımki her sene bir membran parçalanmaları, yırtılmaları görecek gibiyiz...
Birde aklıma takılan bir nokta var beni aydınlatırsanız sevinirim...
Bizim çatı görünüşe göre stad içine eğimli...Bir yağmur yağışı sonrası bardaktan su dökülürcesine saha içerisine su inemzmi...
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha önceden tartışılmıştı kardeniz kıyısında rüzgarın bol olduğu bu yerde membran ne kadar dayanıklı olur diye forumda epey sözü geçmişti...bursa stadının parçalanan membranlarını gördükten sonra anladımki her sene bir membran parçalanmaları, yırtılmaları görecek gibiyiz...
Bizim çatı görünüşe göre stad içine eğimli...bir yağmur yağışı sonrası bardaktan su dökülürcesine saha içerisine su inemzmi...Miguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önceden tartışılmıştı kardeniz kıyısında rüzgarın bol olduğu bu yerde membran ne kadar dayanıklı olur diye forumda epey sözü geçmişti...Bursa stadının parçalanan membranlarını gördükten sonra anladımki her sene bir membran parçalanmaları, yırtılmaları görecek gibiyiz...
Bizim çatı görünüşe göre stad içine eğimli...Bir yağmur yağışı sonrası bardaktan su dökülürcesine saha içerisine su inemzmi...
2. Çatıdan sahaya bardaktan boşanırcasına bir yağmur görmeyeceksin nedeni ise çatıda biriken su oluklar yoluyla dışarı taşınacak.
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler
baraj gibi duruyor valla yalan yok hiç beğenmedim(bizim ki de 10 numara değil o ayrı)
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. Çatıdan sahaya bardaktan boşanırcasına bir yağmur görmeyeceksin nedeni ise çatıda biriken su oluklar yoluyla dışarı taşınacak.
Yorum
-
İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki oluktan taşınan sular ne olacak? Melbourne Rectangular Stadında ki gibi bi arıtma tesisinde toplanıp stadın lavabolarında kullanılabilir mi...???
Yorum
-
buz kaymasindan kesilmis
bu da kar yükünden yikilan membran cati
bukadar dayanmis daha ne isteriz
alman stadlarinda membran
buda frankfurtun cabrio catisinin amerikan örnegi
ayni stadin perde ve yeniden cabrio cati sistemi
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Bu sezon bittiği gibi yeni stadın kombineleri çok ucuza satışa çıkmalı. Mesela; "ilk 1 ay içinde kampanyalı fiyattan satışta" denmeli. En ucuz kombine (kale arkası) 100-150 TL olmalı. Stad anca dolar. Sezon başlayınca en az 24 bin kombine satılmalı ki tüm sezon dolu tribünlere oynayabilelim.
Hatta 1 baktılar ki talep olmuyor, 50 TL ye indirilmeli kombineler. Çünkü ilk sezon tribünler dolmazsa birdaha hiç dolmaz. O statda oynamak da bize zarar olur anca.
Maç biletleri de;
Anadolu takımları ile maçlar; kale arkası 5 TL, maraton 15 TL
Derbiler ve Avrupa maçları; kale arkası 10 TL, maraton 30 TL olmalı.
Sezon bitiminde çalınan kupamız geri verilirse işte o zaman tam olarak dolu tribünlere oynarız. İnşallah da böyle olacak.En son kyodou tarafından düzenlendi; 06.02.2015, 02:24.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehahahahahaaahhahahahah:d:d:d:d:d:d
Bende düşündüm ve yorumladım ama sen dalgaya aldın neyse diyorum örnekleriyle gösteriyim belki insanlaşırsın...
Bizim stadta hazırdaki projede gördüğümüz kadarıyla çatı eğimi yarısı saha içerisine olacağından böyle bir durum olabilirmi...Örnek verdiğim fotoğraflarda stad eğimi dışa doğru bizde ise yarısı içe doğru...
Ayrıca stad çatısında da boşlulu kesimler mevcut..Bu durumda kar yağışında bu görüntüyle karşılaşma olasılığı nedir.
En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 06.02.2015, 04:00.
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen pek anlamıyorum da anlayanlara sunu soruyorum ; Tribünler sahaya yakınmı rakip takıp baskıyı hisedebilcekmi
Taraftar oldugu surece ligimizin en iyi atmosferi olarak ilk 3 kesin
Yorum
Yorum