Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Stadyum denizden bayağı yüksek olacak gibi okla gösterdiğim yer 3 metre civarı sadece bodrum katına ayrılmış .
    Vay be akyazı mı bura

Yorum

• yeni resmler paylaşıyor yine

Yorum

• akyazından böyle resimlerde gördük,

teşekkürler.
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• akyazından böyle resimlerde gördük,

teşekkürler.
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Dün resmi paylaşırken çizmeyi unuttum aynı resmi iki kez paylaştığım için özür dilerim. Tribünlerin başladığı yerleri çizdim, birde yuvarlak içine aldığım kısım futbolcuların çıkış tüneli olacak sanırım.

Yorum

• çok iyi görmüşsün mantıklı evet zaten ilk loca tarafı yükselicek sanırsam öyle bi açıklama okumşutum..

Yorum

• Çok fena heycanladndım yeni stad güçlü bir kent inş. herşey güzel olcak.

Yorum

• Vay be...
                  Her şeye rağmen heyecanlandım. Yalan yok
                  Hamiş

Yorum

• Sonunda böyle fotolar görmeye başladık ya yapı yükselmeye başlar artık.

Yorum

• şu kamera sistemini yapsalar çok iyi olcakta bir an önce..

Yorum

• Valla resimleri görünce duygulandim.. İnşallah cabuk biter bnde resim yollucm demiştim ama cuma günü havanin kotu olması bunu engeldi. Hafta sonu koydeydim çeken arkadaşlara agbilerime teşekkür ediyor. İnsan gerçekten etkileniyor eve yurdu dostu kardeşi Trabzonspor olunca...

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Böyle bir şey istedin sanırım Bu arada çizimleri beğenenlere teşekkür ederim..
                          Aynen agbi ama benim dediğim şey au kenar kaplama mavi olsa daha şık duracak gibi

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061

Iyi ilerliyo galiba hadi Bismillah
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• En çok sevindigim twiti tsclup ve cafeler olacak proje hazirliyoruz demesi..
                              Diş kaplama çok iyi bence bordo mavi let isiklarla aydınlatma yapilsa bence tadindan yemez hadi hayirlisi..
                              Yanliz tribünler yuksek mi yoksa taban kismini sonradan yükselteceklermi?
                              Kale arkasi ve maraton tribünleri kaç metre olacak net bilgi alabilirmiyiz??

Yanliz dediği gibi 5 metre olursa müthiş olur yaa

Yorum

• alper* tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
                                Arkadaşlar beklettiğim için özür dilerim öncelikle.

Gelen cevap içerik olarak şöyle:

1- Öncelikle, Trabzonspor'un taraftar grubu olarak kendileri ile iletişime geçmemizden çok memnun oldular.

2- Daha önce stad projesinin Akyazı'daki o dolgu alanına pek uygun olmadığı için güvenlik sorunları olduğunu söylemişlerdi ve ben de sizlerle paylaşmıştım, birtakım değişikliklerle yeni projeyi (yeni stad projesi değil mevcut projedeki değişiklikler) onaylatmışlar ve bu güvenlik, uyumluluk sorunları halledilmiş.

3- Şu anda Akyazı'da çalışma alanında 200 personel varmış. Kazık çakma işlemi 1-2 aya tamamlanacak ve kazık çakma işlemi tamamlandıkça bir yandan üst yapı işine geçilecek ve bu süreçte personel sayısı 1200-1500'e kadar çıkacakmış.

4- İnşaat alanına kamera konulması isteğinin yapım işini yürüten firmanın tüm çabasına rağmen gerçekleşecek gibi olmadığı iletildi. Bu konuda internet sitesi kurulması işine dahi tepki gösterilmiş. (Tepkinin kaynağını bilmiyorum)

5- Bu madde Ertan abim için Stadın mevcut projesinde bodrum olarak yapılan kısımlar, mevcut dolgunun yetersizliği sebebi ile direkt su altında kalıyormuş. Burada bir proje uyumsuzluğu var sanırım. Bunu halletmek için de 2 yol öngörüyorlar (seçmeli). Birincisi stadyumun komple yükseltilmesi düşünülüyor (Ertan abinin istediği gibi heybetli bir stad ortaya çıkacaktır) İkincisi de iptal edilen kısımları diğer katlara sıkıştırma düşüncesi.

6- Bu en önemli madde bana göre, kale arkalarının tek kat olması hususu: Bana aynen şöyle iletildi, bu konuda yapım işini üstlenen firmaya değişik talepler gitmiş. Kimi olduğu gibi kalsın demiş kimi de tek kat olsun demiş (taraftarlar). Bu konudaki görüşlerimizi Bordomavi.net olarak netleştirmemizi ve mümkünse teknik olarak da gerekçelendirmemiz istendi. Mesela tek kat olarak istiyorsak şu şu sebepten, şöyle olmalı, görsellerle destekleyerek. Çünkü firma yetkilisi cevap e-postasında söylediğine göre bu konuda projeyi yapan mimarla görüşlerini paylaşma imkanına sahip. Dolayısıyla hala bir şeylerin değişmesi mümkün gibi geldi bana. İç dizayn konusunda bireysel çabaların yeterli olmayacağı kanaatindeyim o yüzden BMN Yönetim Kurulu bu konuya biraz eğilirse çok çok etkili olur (bana göre)

7- İnşaatın yürütülmesi konusunda gerek TOKİ gerekse diğer idari kurumlar ve siyasetçilerin konuya çok olumlu baktığı ve yapım işini üstlenen firmaya büyük destek oldukları da iletildi.

8- Son olarak yapım işini üstlenen firmanın mali yapısının son derece güçlü olduğu ve "iş ucuza alında firmanın batma tehlikesi var" gibi söylemlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Saygılarımla

daha yeniyim forumda başka yerlerde de bakıyorm böyle bişyler karşılaştım daha önce belki paylaşım olmştur bununla ilgili işimize yarar bilgiler vermiş.

buradan alıntı;

Yorum

Yükleniyor...
                                X