Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biri şu yetkiliye şu resimi göndersin. kale arkalarının mesafenin kaç metre olduğunu görsün yetkili ??

Yorum

• Yorum

• 2. resime baktığımızda muazzam bir temel yapılıyor, radya temelin boyu bir insan boyunda ..

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          başlıktaki stat kapasitesi 41.1461 olarak neden hala değişmiyor anlamak mümkün değil??
          Çünkü stad 411 bin kişilik değil.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Projede kapasite 41560 civarı görünüyor, 500 koltuk kapasite birden azalması imkansız
            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 29.01.2014, 10:31.

Yorum

• Daha once cevaplanmış olabilir bilmiyorum ama foruma cok fazla giremedigim icin soruyorum.staddan sorumlu erol agaoglu'na kale arkalarının birlestirilmesini istedigimizi soyleyince bana uefa kriterlerine uymaz dedi.bu dogru mu?

Yorum

• Çalışmalar çok iyi gidiyor, iki ay sonra falan inşaatta oldukça ilerleme kaydedilir.

Yorum

• vaybe herşeye rağmen stadımız yapılıyor nezaman ihalesi yapılacak nezaman temeli atılacak derken şimdi hızla yapıldığı söyleniyor çok süründürdüler ama bunada şükür bazı eksikler var umarım onlard giderilir ve güzelbir stadımız olur ve stadın 2015 yazında biticek olması yani 2015-2016 sezonua yetişmesi de çok güzel not
                  akyazıda enönemli eksik kapalı spor salonu yapılmaması oraya 10bin kişilik güzelbir kapalı spor salonu mutlaka yapılmalı ve basketbol maçlarımızı orada oynamalıyız.
                  2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha once cevaplanmış olabilir bilmiyorum ama foruma cok fazla giremedigim icin soruyorum.staddan sorumlu erol agaoglu'na kale arkalarının birlestirilmesini istedigimizi soyleyince bana uefa kriterlerine uymaz dedi.bu dogru mu?
                    Mesafe kriterleri var ama çok yüksek olduğunu sanmam zira İngiltere'de özellikle neredeyse sahanın içinde oturuyor insanlar.
                    "Trabzonspor bir çember gibi,
                    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mesafe kriterleri var ama çok yüksek olduğunu sanmam zira İngiltere'de özellikle neredeyse sahanın içinde oturuyor insanlar.
                      Eski stadyumlarda öyle. Yeni yapılanlarda en az 7 metre.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak halit m. Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mesafe kriterleri var ama çok yüksek olduğunu sanmam zira ingiltere'de özellikle neredeyse sahanın içinde oturuyor insanlar.
                        mesafeyle ilgili bir kriter oldugunu biliyorum da kale arkasının tek kat olmasının ne gibi bi engeli olabilir onu çözebilmiş degilim.zaten kendisine de bursanın yeni stadını ornek gosterdim

Yorum

• İlk olarak ensar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mesafeyle ilgili bir kriter oldugunu biliyorum da kale arkasının tek kat olmasının ne gibi bi engeli olabilir onu çözebilmiş degilim.zaten kendisine de bursanın yeni stadını ornek gosterdim
                          ne dedı pekı buna cvp olarak

Yorum

• HİCBİSE YAZMADI.ACIKCASI BU ADAMIN SENDEN BENDEN DAHA FAZLA BİSE BİLDİGİNİ SANMIYORUM OYLESİNESecilmis biri bence

Yorum

• ya burda yazılanlardanmıdır nedır bılmıyorum ama bu stad benı hıc heycanlandırmyor daha stad yapılmadan sogudum ben arkadas butun ters işler bızımı bulur bursa veya dıgerlerının sahaya oan trıbun mesafesı yok kale arkasının tek blok olması falan hersey ıstedıklerı gıbıde bızde nıye hersey ters ben anlamıs degılım

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak bordolumavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya burda yazılanlardanmıdır nedır bılmıyorum ama bu stad benı hıc heycanlandırmyor daha stad yapılmadan sogudum ben arkadas butun ters işler bızımı bulur bursa veya dıgerlerının sahaya oan trıbun mesafesı yok kale arkasının tek blok olması falan hersey ıstedıklerı gıbıde bızde nıye hersey ters ben anlamıs degılım
                                Mete Arat ve Erdogan Bayraktarın keyfi öyle istedi diye.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Yükleniyor...
                                X