Don Quijote Arena.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ilk stadyum mu bitirilecek yoksa herşey beraber eş zamanlı mı bitirilip açılışlar yapılacak ??
Yorum
-
İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayın forum yöneticileri forumda her şeyi siyasete çekmeye çalışan her yapılanı kendi görüşüne uymadığı için eleştiren kumcu arkadaşlarımıza lütfen bir el atın vallahi forumdan soğudum yaa yeter !
Yorum
-
İlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayın forum yöneticileri forumda her şeyi siyasete çekmeye çalışan her yapılanı kendi görüşüne uymadığı için eleştiren kumcu arkadaşlarımıza lütfen bir el atın vallahi forumdan soğudum yaa yeter !
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalon işi yalan oldu ben size söyliyim. En iyimser tarafımla söylüyorum, stad bittikten 5 sene sonra ''belki'' yapılır. Ha bu konuyla çok ilgilenen bi yönetici, belediye başkanı olursa o önayak olur yapılır belki ama şu anki yöneticilerimizle o salon oraya yapılmaz, öyle bir gündemleri yok çünkü...
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | StatDeğilAdaletİstiyoruz
Arkadaslar öyle isimler buluyorsunuzki hayret yani.. Yönetimde bu kafadan gittigi icin parasiz kaliyoruz..
Stadin islimi satilmali.. 5yillik veya 10 yillik en cok parayi kim verirse o düdügü calar..
Almanyada stadlar böyle para kazandiriyor
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Stadyum da, adalet de bize lazım. Kim, neye göre yazdı bilmiyorum ama "StatDeğilAdaletİstiyoruz" demek saçmalamaktır, sapla samanı birbirine karıştırmaktır. Gerçi bu başlıkta "eleştiri" adı altında öylesine ucubeler var ki bu onların yanında hiçbir şey.
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadasin yazmis oldugu ornek ulkeler ile kisi basina dusen gelir baglaminda hemen hemen ayniyiz, yani espriden ziyade gercekci rakamlar vermis arkadas.
"Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
-
İlk olarak scayt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu foruma her geldiğimde stad dışında ille farklı bişeyler konuşulur. bırakın bu adamlar stadı yapsınlarda spor salonu olmasınn, ki görünürde oda var. ayrıca stadın beyaz olmasıda güzell şenol güneşin dediği gibi "tertemiz" bi stadımız olur. geriye kalan bize orayı doldurmak...En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 24.11.2013, 14:20.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | StatDeğilAdaletİstiyoruz
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu da enteresan, başbakan trabzonspor üzeriden siyaset yapıyor.başkan parti mitinglerinde başbakan arkasında poz yarışında, en kalabalık taraftar gurubu lideri başbakanın gençlik kolu başkanı gibi çalışıyor. trabzonspora siyaset tecavüz ediyor.burda yazılanlardan rahatsız olunuyor.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu da enteresan, başbakan trabzonspor üzeriden siyaset yapıyor.başkan parti mitinglerinde başbakan arkasında poz yarışında, en kalabalık taraftar gurubu lideri başbakanın gençlik kolu başkanı gibi çalışıyor. trabzonspora siyaset tecavüz ediyor.burda yazılanlardan rahatsız olunuyor.& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^
Yorum
Yorum