Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O da buradan alıntılamış zaten
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O da buradan alıntılamış zaten
      her neyse tekrar gündeme alabiliriz sanırım

Yorum

• dün akşam çekilmiş.

Yorum

• Stada çıkan ana yaya yürüyüş yoluna bunun bordo-mavisi ne yakışırdı.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 1 sa.
            Değerli TS taraftarları, Bu proje bizden evvel başladı.Dolayısıyla dış cepheye müdahale edilmezStad içersinde bazı değişiklikler yapılabilir

beklentılerımızı yenıden gozden gecırelım..
            Üzücü,
            en büyük sıkıntı olan dış cephe ve çatı da değişiklik olmuyormuş demek ki

içerde değişiklik olabilir dedikleri ney acep,
            onlar da tırıvırı şeylerdir,
            içeride bizi sevindirecek en güzel değişiklik saha trübün mesafesidir,
            kale arkasını tek kat yapamayacaklarına göre hava civa değişiklikler olacaktır.

Neyse,
            yavaş yavaş yükseliyor olması heyecanlandırıyor insanı,bir de ufak tefek önemli detayları atlamasalardı aslında şahane bir stadımız olabilirdi.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 13 dk.
              @hekimoglus Proje müdürüne sordum ortalama mesafe 7.5 metre .

Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 5 sa.
              @theblacksean .Kamera yapılmasını gündeme getireceğim.
              En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 27.01.2014, 14:21.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üzücü,
                en büyük sıkıntı olan dış cephe ve çatı da değişiklik olmuyormuş demek ki

içerde değişiklik olabilir dedikleri ney acep,
                onlar da tırıvırı şeylerdir,
                içeride bizi sevindirecek en güzel değişiklik saha trübün mesafesidir,
                kale arkasını tek kat yapamayacaklarına göre hava civa değişiklikler olacaktır.

Neyse,
                yavaş yavaş yükseliyor olması heyecanlandırıyor insanı,bir de ufak tefek önemli detayları atlamasalardı aslında şahane bir stadımız olabilirdi.
                mesafe sorusuna az önce ortalama 7.5 metre olacak dedi ortalamadan kastı ne bilemıyorm tabi kale arkası taç çizgi..

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 13 dk.
                  @hekimoglus Proje müdürüne sordum ortalama mesafe 7.5 metre .

Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 5 sa.
                  @theblacksean .Kamera yapılmasını gündeme getireceğim.
                  bu kale arkası ile taç çizgisi arasında ne kadar fark var önemli olan bu değilmi.

Yorum

• İlk olarak necmi türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu kale arkası ile taç çizgisi arasında ne kadar fark var önemli olan bu değilmi.
                    Burada dolaşan mesafe kale arkası 10 m. taç çizgisi ise tam hatırlamıyorum ama 8 metre gibiydi.

Yorum

En önemli şey bu bence, eğer tribünler sahaya yakın olmayacaksa hayal kırıklığı olur.. Bunu değiştirme şansımız varsa onun üzerinde durmalıyız..

Tribünlerin sahaya yakınlığı old trafford taki gibi olsa çok iyi olurdu..

Yorum

• bende kesinlke böyle olmasını istyorum dışında fazla birşey yapamayağız içinde biraz bizim dediğimz olsun istyorum twitter.com/AgaogluErol sürekli takipteyım zaten bişyler yaptırmalıyız diye düşünüyorum taraftar olarak.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada dolaşan mesafe kale arkası 10 m. taç çizgisi ise tam hatırlamıyorum ama 8 metre gibiydi.
                          evet projede o mesafeler geçiyordu sanırım ufak çaplı bi değişiklik olmuş olmasıda gerekiyordu

Yorum

dün akşam çekilmiş.
                            Sıkı bir çalışma var

Yorum

• konya stadında ki bu hızı görünce fazlasıyla ümitliyim akyazı için..

Yorum

• Tribünler yakınlaştırılabilirse çok iyi olur dış cepheden umudu kestik.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Yükleniyor...
                                X