Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok haklısın ama nedense bazı arkadaşlırımız bunu bir türlü anlamak istemiyor..ne seçimi arkadaş..stad yapıyor diye oy veren bir allahın kulunu göstersinler bizde medyada yayınlamazsak namerdim.
      hangi medya?
      ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu konuda artık siyasi mesajlar görmek istemiyoruz.

Öyle ya da böyle çoğu kimsenin inanmadığı bir projenin inşaası başladı. Bundan sonra ne olur sadece bunu konuşalım.Keşke Trabzon'da olabilsem de haftalık bilgi verebilsem.
        stad başladımı bir kıtım ilerleme yok fakat her gün kazıkları saymaktan bıktık siyasilermi futbola karışıyo yoksa trabzonspor mu siyasiye karışıyo ?
        En son jojuk tarafından düzenlendi; 06.12.2013, 02:19.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Juve stadi müthis ancak bekletntimiz o yönde olmasin hayal kirikligina ugrariz.

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stad başladımı bir kıtım ilerleme yok fakat her gün kazıkları saymaktan bıktık siyasilermi futbola karışıyo yoksa trabzonspor mu siyasiye karışıyo ?
            Arkadaş bu başlıkta yaptığın tek şey juventus stadyumunun resmini paylaşmak ve eleştiri. Geçmiş birde gıdım ilerleme yok diyorsun nereden biliyorsun ilerleme olmadığını bilgi sahibi değilsin, kazık saymaktan bıktın sen , bizde senin bu juventus stadyumunun resmini paylaşman dan bıktık yeter cıvıklığın bu kadarı da fazla.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaş bu başlıkta yaptığın tek şey juventus stadyumunun resmini paylaşmak ve eleştiri. Geçmiş birde gıdım ilerleme yok diyorsun nereden biliyorsun ilerleme olmadığını bilgi sahibi değilsin, kazık saymaktan bıktın sen , bizde senin bu juventus stadyumunun resmini paylaşman dan bıktık yeter cıvıklığın bu kadarı da fazla.
              Şu forum da iyi kötü herkesin birbirine bir aşinalığı ve az çok ta saygısı var,
              olumlu olumsuz fikir beyan edilebilir ama kendi arkadaşlarına gıcık verir gibi her gün bu sayfaya Juve resmi koymak cıvıklığı da geçti ayıba hatta terbiyesizliğe vardı bence.
              Ne gerek var acaba böyle şeylere bilmiyorum ki,biz mi böyle olmasını istedik veya bizim düzeltme imkanımız var mı da bu tavır sergileniyor hayret ediyorum.
              En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 06.12.2013, 08:18.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• başlığı Akyazı stadyumu 41bin61 olarak deyiştire bilirmiyiz.
                2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  başlığı Akyazı stadyumu 41bin61 olarak deyiştire bilirmiyiz.
                  burdakiler daha stadi kabullenemedi kapisitesini hic kabullenmezler!
                  https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• * Mebran bile fazla bu zihniyete...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bencede stadın önemli eksikleri var ama sonuçta bu stad bi şekilde yapılıcak bazı düzenlemer için yine eleştirimizi yapalım ama başlığı Akyazı stadı 41bin61 olarak yazılsa kime nezararı olur dahası bilmiyenlerde öğrenmiş olur.
                      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Stadın 40.000+1461 olmasından yanayım daha anlamlı olur insallah böyle yaparlarda tarihede vurgu yapılmış olur

Yorum

• Konyada inşaatı devam eden statta kale arkası 11 m den 7 ,5 m ye çekilmiş. O inşaatı da sarıdağlar yapıyor. Bizde bu değişikliği de mi yapamazlar.???

Yorum

• Başlığa kapasite neye göre eklendi. Proje kitapcığında farklı yazıyor
                            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başlığa kapasite neye göre eklendi. Proje kitapcığında farklı yazıyor
                              Kitapçık da yazan doğrudur bu kapasite başbakanın söylemiyle yapılacak denildi her yerde bu şekilde kullanılıyor başlıkta olan gibi yani .. Sembolik olduğunu düşünüyorum .

Yorum

• Kapasite 41.513 başbakan 41.461 diyecekti beceremedi bu 41.061 rakamı doğru değil.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Yükleniyor...
                                X