İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir şey istedin sanırım
Bu arada çizimleri beğenenlere teşekkür ederim..
Yorum
-
En çok sevindigim twiti tsclup ve cafeler olacak proje hazirliyoruz demesi..
Diş kaplama çok iyi bence bordo mavi let isiklarla aydınlatma yapilsa bence tadindan yemezhadi hayirlisi..
Yanliz tribünler yuksek mi yoksa taban kismini sonradan yükselteceklermi?
Kale arkasi ve maraton tribünleri kaç metre olacak net bilgi alabilirmiyiz??
Yanliz dediği gibi 5 metre olursa müthiş olur yaa
Yorum
-
alper* tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
Arkadaşlar beklettiğim için özür dilerim öncelikle.
Gelen cevap içerik olarak şöyle:
1- Öncelikle, Trabzonspor'un taraftar grubu olarak kendileri ile iletişime geçmemizden çok memnun oldular.
2- Daha önce stad projesinin Akyazı'daki o dolgu alanına pek uygun olmadığı için güvenlik sorunları olduğunu söylemişlerdi ve ben de sizlerle paylaşmıştım, birtakım değişikliklerle yeni projeyi (yeni stad projesi değil mevcut projedeki değişiklikler) onaylatmışlar ve bu güvenlik, uyumluluk sorunları halledilmiş.
3- Şu anda Akyazı'da çalışma alanında 200 personel varmış. Kazık çakma işlemi 1-2 aya tamamlanacak ve kazık çakma işlemi tamamlandıkça bir yandan üst yapı işine geçilecek ve bu süreçte personel sayısı 1200-1500'e kadar çıkacakmış.
4- İnşaat alanına kamera konulması isteğinin yapım işini yürüten firmanın tüm çabasına rağmen gerçekleşecek gibi olmadığı iletildi. Bu konuda internet sitesi kurulması işine dahi tepki gösterilmiş. (Tepkinin kaynağını bilmiyorum)
5- Bu madde Ertan abim için Stadın mevcut projesinde bodrum olarak yapılan kısımlar, mevcut dolgunun yetersizliği sebebi ile direkt su altında kalıyormuş. Burada bir proje uyumsuzluğu var sanırım. Bunu halletmek için de 2 yol öngörüyorlar (seçmeli). Birincisi stadyumun komple yükseltilmesi düşünülüyor (Ertan abinin istediği gibi heybetli bir stad ortaya çıkacaktır) İkincisi de iptal edilen kısımları diğer katlara sıkıştırma düşüncesi.
6- Bu en önemli madde bana göre, kale arkalarının tek kat olması hususu: Bana aynen şöyle iletildi, bu konuda yapım işini üstlenen firmaya değişik talepler gitmiş. Kimi olduğu gibi kalsın demiş kimi de tek kat olsun demiş (taraftarlar). Bu konudaki görüşlerimizi Bordomavi.net olarak netleştirmemizi ve mümkünse teknik olarak da gerekçelendirmemiz istendi. Mesela tek kat olarak istiyorsak şu şu sebepten, şöyle olmalı, görsellerle destekleyerek. Çünkü firma yetkilisi cevap e-postasında söylediğine göre bu konuda projeyi yapan mimarla görüşlerini paylaşma imkanına sahip. Dolayısıyla hala bir şeylerin değişmesi mümkün gibi geldi bana. İç dizayn konusunda bireysel çabaların yeterli olmayacağı kanaatindeyim o yüzden BMN Yönetim Kurulu bu konuya biraz eğilirse çok çok etkili olur (bana göre)
7- İnşaatın yürütülmesi konusunda gerek TOKİ gerekse diğer idari kurumlar ve siyasetçilerin konuya çok olumlu baktığı ve yapım işini üstlenen firmaya büyük destek oldukları da iletildi.
8- Son olarak yapım işini üstlenen firmanın mali yapısının son derece güçlü olduğu ve "iş ucuza alında firmanın batma tehlikesi var" gibi söylemlerin kesinlikle gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Saygılarımla
daha yeniyim forumda başka yerlerde de bakıyorm böyle bişyler karşılaştım daha önce belki paylaşım olmştur bununla ilgili işimize yarar bilgiler vermiş.
buradan alıntı;
Yorum
Yorum