Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak paps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "ahokan253" arkadaşım öncelikle burda stadımızla ilgili yorumlar yapalım amacın dışına çıkmak kimseye bişey kazandırmaz bu önyargısız ve kimseyi suçlamayan düşüncelerini Paşaların yargılanmasında ve içeri alınmasında da düşündüğünü umuyorum.Stadyum konusunun dışında örnek verdiğim için tüm renktaşlarımdan özür dilerim fakat artık bu paltformda stadyumumuz ile ilgili görüşlerimizi birbirimizi kırmadan ve rencide etmeden paylaşırsak daha düzenli bir yol alacağımızı umuyorum.
    evet konular benim açımdan aynıdır. sadece arkadaş öyle diyince bende fikrimi söyledim. neyse konu dışına çıkmayalım. burada sürekli stad hakkında birşeyler paylaşmaya çalışıyorum zaten. son olarak bugün de çalışmalar aynı hızla ilerliyor hem yol hem stad çalışmaları.. ancak hala stadın kat çıkılma aşamasına gelemediği görülüyor normalde şimdiye kadar mühendisin söylediği 2. kat çıkılacaktı ama hala bir şey yok.. inşallah daha da hızlanır çalışmalar..

Yorum

• Localar ve tribün mesafeleri için birşeyler yapamaz mıyız??
      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• stadın tribün mesafeleri kısatılmalı yönetimle konuşssak da bu işi bi çözüme kavuştururlar arkadaşlar
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• evet bende katılıyorum bukadar bekledik artık iyibir stadı hakediyoruz kale arkaları daha yakın stadın çatısı daha modern localar enüstte olmalı ve engeç 2015'in ağustos ayında bitmeli.
          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Güzellik ve Çirkinlik kavramı kişiye göre değişiklik arz eder.
            En son tkalkisim tarafından düzenlendi; 30.12.2013, 13:03.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061

Tribün altları gözüken, içi paramparça, çevresi kumaş parçasıyla örtülmüş, deseni yamuk yumuk ne olduğu belli olmayan şeffaf bi yapıyı beğenen midelerden istiyorum. Mide yerine böyle bi gazan nakli yapan hastahane varmı, nerede? Varsa hemen bi gidip ameliyat falan olayım.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Tribunler yakınlastırılırsa stadı projesi bozulur arkadaslar..genel ölculer degisir...kapasite duser ..bu degisiklik o kadar kolay degil

MaxiPRO5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Trabzon'da futbolu bitirmek için bu kadar milyon avro harcanmasına gerek yoktu... İHO-MRA ortaklığı gerekeni yapıyor zaten... Az kaldı, ha gayret...

Yorum

• Proje detayı hakkında bir soru sormak istiyorum. Kale arkası 10,kenar tribün uzaklıkları 8 metre sahaya. Kenar tribünler arası ve kale arkası tribün uzaklık ölçülerini bilen var mı?
                    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tribunler yakınlastırılırsa stadı projesi bozulur arkadaslar..genel ölculer degisir...kapasite duser ..bu degisiklik o kadar kolay degil

MaxiPRO5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      bence çok basit aksine kapesite artar yakınlaştırdımız zaman.2.5 metre uzunlugunda ek tribün eklersek ön tarafına hafif eyilim verip bence çok güzel bir şey çıkacaktır ortaya bari bunu yapsınlar duysun biri bizi lütfen.

yönetiminde bunun üstünde durması gerekiyor stadın ambiansı cok düşücek

Yorum

• bizim stat hariç bütün statların projesinde değişiklik yapıldı bize gelince yapamazuk......

Yorum

• Estetik, sanat ve bu tür işlerden pek anlamıyor bunları reddediyor iktidar partisi ve onların zihniyetinde ki sempatizanları, Trabzon şehrinin de büyük çoğunluğu bu partinin partizanı dolu, bu stat inşaasında, bu statın yapıldığı dönemde ki yönetimimiz de akp sempatizanı olduğu için estetikten uzak bir stat çıkmama ihtimali sadece bir şans.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Estetik, sanat ve bu tür işlerden pek anlamıyor bunları reddediyor iktidar partisi ve onların zihniyetinde ki sempatizanları, Trabzon şehrinin de büyük çoğunluğu bu partinin partizanı dolu, bu stat inşaasında, bu statın yapıldığı dönemde ki yönetimimiz de akp sempatizanı olduğu için estetikten uzak bir stat çıkmama ihtimali sadece bir şans.
                            başbakan modern mimariden hazetmediğini söylemişti.hala daha hangi kafada olduğunu çözemedim bunu söylerken.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başbakan modern mimariden hazetmediğini söylemişti.hala daha hangi kafada olduğunu çözemedim bunu söylerken.
                              Osmanlı mimarisi hoşuna gidiyor olamaz mı ? Eski mimariyle modern mimari arasında tercihini eski mimariden yana kullanmasının ne gibi yanlışlığı var ?

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061

Stadı yamayla kapatmak hangi minarinin ürünü? 1820 Güney Afrika kültürünemi ait? Merakımdan soruyorum...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Çalışıyor...
                                X