İlk olarak paps tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061
Tribün altları gözüken, içi paramparça, çevresi kumaş parçasıyla örtülmüş, deseni yamuk yumuk ne olduğu belli olmayan şeffaf bi yapıyı beğenen midelerden istiyorum. Mide yerine böyle bi gazan nakli yapan hastahane varmı, nerede? Varsa hemen bi gidip ameliyat falan olayım.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Proje detayı hakkında bir soru sormak istiyorum. Kale arkası 10,kenar tribün uzaklıkları 8 metre sahaya. Kenar tribünler arası ve kale arkası tribün uzaklık ölçülerini bilen var mı?Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribunler yakınlastırılırsa stadı projesi bozulur arkadaslar..genel ölculer degisir...kapasite duser ..bu degisiklik o kadar kolay degil
MaxiPRO5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yönetiminde bunun üstünde durması gerekiyor stadın ambiansı cok düşücek
Yorum
-
Estetik, sanat ve bu tür işlerden pek anlamıyor bunları reddediyor iktidar partisi ve onların zihniyetinde ki sempatizanları, Trabzon şehrinin de büyük çoğunluğu bu partinin partizanı dolu, bu stat inşaasında, bu statın yapıldığı dönemde ki yönetimimiz de akp sempatizanı olduğu için estetikten uzak bir stat çıkmama ihtimali sadece bir şans.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstetik, sanat ve bu tür işlerden pek anlamıyor bunları reddediyor iktidar partisi ve onların zihniyetinde ki sempatizanları, Trabzon şehrinin de büyük çoğunluğu bu partinin partizanı dolu, bu stat inşaasında, bu statın yapıldığı dönemde ki yönetimimiz de akp sempatizanı olduğu için estetikten uzak bir stat çıkmama ihtimali sadece bir şans.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşbakan modern mimariden hazetmediğini söylemişti.hala daha hangi kafada olduğunu çözemedim bunu söylerken.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061
Stadı yamayla kapatmak hangi minarinin ürünü? 1820 Güney Afrika kültürünemi ait? Merakımdan soruyorum...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum