İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptırmayalımda kardeşim paran varsa sen yap diyor adam...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
..En son samet aslan tarafından düzenlendi; 28.01.2015, 14:40.Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha çatıya başlanmadı bu çatı projesi değişmeli bekire iletmek lazım ama oda derki plan proje çizildi böyle bir şey imkansız ama aslında olur o ağaoğluna der ağaoğluda başkan hacıosmanoğluna der başkan hacıosmanoğlu cumhurbaşkanına der cumhurbaşkanıda firmaya dedimi anında değişir akan sular durur ve çatı bizim istediğimiz gibi olur
Bizim başkan önce bi gelsin stadda görünsün, bi TOKİ ile görüşsün, bi GSGM ile görüşsün... Stadı yeni sezona yetiştirin desin.
Benim hayallerim bu seviyede malesef, senin söylediğin hayal bile değil benim için...
Yorum
-
61ronin61
stadın olumsuzlukları: 1-şehre uzak 2-protokol trbünü 3-yatay seviyedeki basamaklar 4- basmak sayıları 5- ara katlara loca konarak alt kat üst kat boşluğunun panolarla kapatılamaması 6-kale arkalarına genişleyen merdiven basamakları konarak orda baskı oluşturucak unsurun yok edilmesi örnek olimpiyat stadı 7- trübünlerin sahaya uzaklığı 8-ara kata loca konarak zaten az olan basamaklardan 4-5 tanesini daha kaybetmemiz yani eskişehirde konyada alt katta 22-23 basmak varken bizdede 23 basamaktı şimdi 18 basamağa düşürdüler 9-uyduruk bir çatı malzemesi ne kadar kaliteli olursa olsun muşambaya benziyor ve şeklide çok basit 10-kale arkaları tek kat yapılmaması (bursa 61 basamaklı kale arkası yaptı görenin ağzı açık kalıyor çok dehşet bişey bide doluyken düşünemiyorum bile) 11-trübünlerin yüksek yapılmaması 12- şehir merkezinde yapılmaması
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestaddata baskı oluşturabilecek tüm unsurlar yok edildi heralde ipimiz çekildi gelecekte konya ve bursaya yol vericekler galiba stadlarından belli zaten özellikle bursaya
Bence de.Kesin onlara yol verecekler,bence şimdiden o takımları tutalım,sonradan gidersek başarı için onları desteklediğimiz anlaşılır bizi aralarına almazlar.
Ayrıca stadı güzel gömmüşsün,mezar taşını da koyarsan iyi olur.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKTÜ-Beşirli arabalarını yaparsın KTÜ-Akyazı al sana ulaşım sorunu çözüldü.
Stadyumun konumuyla ilgili benim bir sıkıntım yok. Şehirden uzak filan olduğuna inanmıyorum ama ulaşım sorununu senin tarif ettiğin şekilde çözmekte mümkün değil.."Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
61ronin61
İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hiç KTÜ- Beşirli arabasına üniversite zamanı bindin mi renkdaş, belediyenin elinde yeterince otobüs var mı yok mu biliyor musun ?
Stadyumun konumuyla ilgili benim bir sıkıntım yok. Şehirden uzak filan olduğuna inanmıyorum ama ulaşım sorununu senin tarif ettiğin şekilde çözmekte mümkün değil..
Yorum
Yorum