Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    burdan hacıosmanoğluna sesleniyorum hani sen bizim hizmetkarımızdın (trabzonspor sevdalılarının hizmetkarıyım sözü varya) bu stadta hiçbişey bizim istediğimiz gibi olmadı bari çatısı güzel olsun diğer çatı muşambadan sirk çadırına benziyor
    Eleştiriye tamam. Estetik algımızı da tartışmayacağım; ama gezegendeki en son teknoloji harikası olan bir yapı malzemesine de muşamba denmesine gönlüm razı olmaz. Muşamba dediğiniz şeyin metrekaresi bilmem kaç dolar... Pazardan almıyorlar yani.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yaptırmayalımda kardeşim paran varsa sen yap diyor adam...
      Proje aşamasındayken pekala değiştirebilirdik. O zamandan beri yırtınıyorum. Sadri beyg sağolsun öyle bi algı oluşturduki Trabzonsporu şamaroğlanı gibi anlattı durdu. Yok yıldız gelmez, yok bize stad yapılmaz, biz bi zurna değiliz, zart zurt. Bu stadyunun hiç bir evresine müdahil olamadık sayelerinde...
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ..
        En son samet aslan tarafından düzenlendi; 28.01.2015, 14:40.
        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• stada bir tır geldi kasasında iki mavi büyük parça bişeyler var çatı için heralde

Yorum

• Bugünden fotoğraf var mı?

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              daha çatıya başlanmadı bu çatı projesi değişmeli bekire iletmek lazım ama oda derki plan proje çizildi böyle bir şey imkansız ama aslında olur o ağaoğluna der ağaoğluda başkan hacıosmanoğluna der başkan hacıosmanoğlu cumhurbaşkanına der cumhurbaşkanıda firmaya dedimi anında değişir akan sular durur ve çatı bizim istediğimiz gibi olur
              Hocam bu dediğin Alice Harikalar Diyarı'nda bile olmaz

Bizim başkan önce bi gelsin stadda görünsün, bi TOKİ ile görüşsün, bi GSGM ile görüşsün... Stadı yeni sezona yetiştirin desin.

Benim hayallerim bu seviyede malesef, senin söylediğin hayal bile değil benim için...

Yorum

• .

Yorum

• stadın olumsuzlukları: 1-şehre uzak 2-protokol trbünü 3-yatay seviyedeki basamaklar 4- basmak sayıları 5- ara katlara loca konarak alt kat üst kat boşluğunun panolarla kapatılamaması 6-kale arkalarına genişleyen merdiven basamakları konarak orda baskı oluşturucak unsurun yok edilmesi örnek olimpiyat stadı 7- trübünlerin sahaya uzaklığı 8-ara kata loca konarak zaten az olan basamaklardan 4-5 tanesini daha kaybetmemiz yani eskişehirde konyada alt katta 22-23 basmak varken bizdede 23 basamaktı şimdi 18 basamağa düşürdüler 9-uyduruk bir çatı malzemesi ne kadar kaliteli olursa olsun muşambaya benziyor ve şeklide çok basit 10-kale arkaları tek kat yapılmaması (bursa 61 basamaklı kale arkası yaptı görenin ağzı açık kalıyor çok dehşet bişey bide doluyken düşünemiyorum bile) 11-trübünlerin yüksek yapılmaması 12- şehir merkezinde yapılmaması

Yorum

• staddata baskı oluşturabilecek tüm unsurlar yok edildi heralde ipimiz çekildi gelecekte konya ve bursaya yol vericekler galiba stadlarından belli zaten özellikle bursaya

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      staddata baskı oluşturabilecek tüm unsurlar yok edildi heralde ipimiz çekildi gelecekte konya ve bursaya yol vericekler galiba stadlarından belli zaten özellikle bursaya

Bence de.Kesin onlara yol verecekler,bence şimdiden o takımları tutalım,sonradan gidersek başarı için onları desteklediğimiz anlaşılır bizi aralarına almazlar.
                      Ayrıca stadı güzel gömmüşsün,mezar taşını da koyarsan iyi olur.
                      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Gerek takım çıkarken gerek maç içinde serbest ise teknolojik sesler ile takım desteklenmeli ne yazık ki tribün kültürü olan bir şehrimiz yok taraftar sayısı olsa bile beceremiyorlar o yüzden böyle şeyler mantıklı
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bizim çatı bu mantıkta olacak ama metal deği membran olduğundan böyle görünmeyecek tabi.

Yorum

• KTÜ-Beşirli arabalarını yaparsın KTÜ-Akyazı al sana ulaşım sorunu çözüldü.
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              KTÜ-Beşirli arabalarını yaparsın KTÜ-Akyazı al sana ulaşım sorunu çözüldü.
                              Sen hiç KTÜ- Beşirli arabasına üniversite zamanı bindin mi renkdaş, belediyenin elinde yeterince otobüs var mı yok mu biliyor musun ?
                              Stadyumun konumuyla ilgili benim bir sıkıntım yok. Şehirden uzak filan olduğuna inanmıyorum ama ulaşım sorununu senin tarif ettiğin şekilde çözmekte mümkün değil..
                              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen hiç KTÜ- Beşirli arabasına üniversite zamanı bindin mi renkdaş, belediyenin elinde yeterince otobüs var mı yok mu biliyor musun ?
                                Stadyumun konumuyla ilgili benim bir sıkıntım yok. Şehirden uzak filan olduğuna inanmıyorum ama ulaşım sorununu senin tarif ettiğin şekilde çözmekte mümkün değil..
                                gördüğünüz gibi şehre uzak şıkkı tuttu şimdiden başladı sorunlar

Yorum

Çalışıyor...
                                X