Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu adamlar malı götürürken bizim sesimizi mi duyacaklar. İşte atıyorlar estetikten yoksun statları/spor salonlarını milletin önüne caka satıp gidiyorlar.
    senin gibi ne olduğunu bilmeden beklemeden ülkede taş üstüne taş koyulmasını istemeyenler yüzünden geri kaldı ülke yıllarca.. yargısız infaz yapacağınıza önce bekleyin sonuca göre hareket edelim. nasıl şike sürecinde başkanımız ve yöneticilerimiz hiç uğruna yargılandıysa ve sonunda suçsuz oldukları ortaya çıktıysa şuan sizin yaptığınızda o zaman ki şikecilerin yaptığına benziyor. bir yapıt yapılıyorsa bunu eleştirmek ayrı ama yeni başlamış ve ya bir şeylere engel olmak için açılmış davaları daha görmeden böyle kesin yargılarla konuşmayın lütfen..

Yorum

• stadda en büyük sorun tribünlerin sahaya uzaklığı.. çatı falan hikaye..4-5 yıl sonra kendimiz bile değiştiririz çatıyı ama tribünlerin sahaya uzaklığını değiştirmek deniz dolgusu üzerine yapılmış bir stad için neredeyse imkansız. 5 metre bile uzakken adamlar 10 yapmış..illa bişeyler değişecekse bu değişmeli...
      Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burada tek katlı kale arkası isteyen arkadaşlar. Kale arkalarına böyle bir taraftar profili oluşturduk dan sonra tek katlıdan farksız olacaktır tribün baskısı. Bu iki stadyumunda çatısı membran ve ses de gayet iyi bence..

http://www.youtube.com/watch?v=3EtlW7C10Gk
        tek kat olursa sadece ses değil kareografide sorunsuz olur galatasarayın ve fenerin kareografi yaparken ne kadar uğraştıklarını görüyorsunuz.bursanın yeni stadı hem içden ve hemden dışdan bizim statdan daha güzel olucak
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          senin gibi ne olduğunu bilmeden beklemeden ülkede taş üstüne taş koyulmasını istemeyenler yüzünden geri kaldı ülke yıllarca.. yargısız infaz yapacağınıza önce bekleyin sonuca göre hareket edelim. nasıl şike sürecinde başkanımız ve yöneticilerimiz hiç uğruna yargılandıysa ve sonunda suçsuz oldukları ortaya çıktıysa şuan sizin yaptığınızda o zaman ki şikecilerin yaptığına benziyor. bir yapıt yapılıyorsa bunu eleştirmek ayrı ama yeni başlamış ve ya bir şeylere engel olmak için açılmış davaları daha görmeden böyle kesin yargılarla konuşmayın lütfen..
          Ha yani tribün altlari gözüken, üstü yamayla kaplanmis yapiyi diksinler, alin size stad desinler, bizde afkurup duralim ondan sonra bosu bosuna he? Senin gibilerin mantigi daha akilci degilmi? Biz takimimizin kötülügünü istiyoruz, sizde her önüne serilene eyvallah diyerek iyiligini istiyorsunuz öylemi?
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Stadi yapmisken ya tam yapacaksin, yada hic yapmayacaksin arkadas.

Stad bikere cok cirkin. Tirbünlerin iki kat olmasi normal tamam ama en azindan bi kale arkasi tek kat olsaydi. Tirbünler sahaya uzak.

Sanki yani idarelik bi stad yapiyorlar. Konyanin stadi bile 5 ceker bizimkine.

Burada kimse kendini kandirmasin, ben böyle stad istemiyorum.

Gerci ne sinirleniyorum ki, saten stadi göremeyecegim ömür yetmez bu stadi görmeye
            BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ha yani tribün altlari gözüken, üstü yamayla kaplanmis yapiyi diksinler, alin size stad desinler, bizde afkurup duralim ondan sonra bosu bosuna he? Senin gibilerin mantigi daha akilci degilmi? Biz takimimizin kötülügünü istiyoruz, sizde her önüne serilene eyvallah diyerek iyiligini istiyorsunuz öylemi?
              yazdığımı bir oku sonra tekrar yorum yaz. arkadaşın bahsettiği şey ortaya dahi çıkmamış ne uğruna yapıldığı belli olmayan bir soruşturmadan yola çıkarak bize yapılmakta olan projeyi kötülemektir. ben her türlü şikayeti daha önce de belirttim ve yine belirtiyorum ama olayı farklı yere çekmeye çalışanlar bir zahmet bildiklerini konuşsun bilmedikleri şeyler üzerinden ahkam kesmesin.

konu stadyum konusudur beğenilmeyen noktalar varsa düzeltilmesi için elinden geleni yapsın herkes.. bunda herkes hem fikir.

mesela ben çift katlı olmasını istiyorum tribünlerin öyle de oluyor, locaların tek tarafta toplanmasını ama daha fazla olmasını istiyordum maalesef sayı az. stadın dış kaplaması değişse benim için yeterli olur tabi...
              En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 28.12.2013, 15:22.

Yorum

Şike davasında yöneticilerimizin hiç uğruna yargılandığını yargı sürecinde ve sonucunda gördük. Yani yargılandılar sorgulandılar ve biz aklandık. Ve bu davanın savcısını, polisini, hakimini biz atamadık. Takibi yapan polisleri görevlerinden almadık. Buyur kardeşim yargıla, sorgula dedik. Biz kendi kendimizi yargılayacağız demedik. Çünkü inandırıcı olmazdı. O yüzden şike davasıyla karşılaştırmak yanlış. Diğer yandan şu "yiyorlar ama çalışıyorlar" mantığınız da iyiymiş. Kepçeyle al, kaşıkla geri ver. Ama kaşıkla geri verirken davulla zurnayla ver ki kepçeyi akıllarına getirmesinler.
                "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• taleplerimiz için şirkete mail attım bakalım cevap gelecekmi.

Yorum

yazdığımı bir oku sonra tekrar yorum yaz. arkadaşın bahsettiği şey ortaya dahi çıkmamış ne uğruna yapıldığı belli olmayan bir soruşturmadan yola çıkarak bize yapılmakta olan projeyi kötülemektir. ben her türlü şikayeti daha önce de belirttim ve yine belirtiyorum ama olayı farklı yere çekmeye çalışanlar bir zahmet bildiklerini konuşsun bilmedikleri şeyler üzerinden ahkam kesmesin.

konu stadyum konusudur beğenilmeyen noktalar varsa düzeltilmesi için elinden geleni yapsın herkes.. bunda herkes hem fikir.

mesela ben çift katlı olmasını istiyorum tribünlerin öyle de oluyor, locaların tek tarafta toplanmasını ama daha fazla olmasını istiyordum maalesef sayı az. stadın dış kaplaması değişse benim için yeterli olur tabi...
                    Her hangi bir bilgim yok bahsettigin konuyla ilgili. Tek bildigim sey zamanin TOKI baskaninin gs stadinda mimar Mete Arat ile birlikte calistiktan sonra Bakanlik mevkiine yükselince kimseye sormadan, kafasina göre bize ayni mimarin cizdigi projeyi dikte ettigi.

O yüzden arkadasin yazdiklarindan sonra sadece bu iki ismin arasindaki süpheli "ortaklik" geldi aklima.

Yazdigin su cümlede minareyi calanlarin hazir kilifi gibi oluncada cevap verme geregi hissettim. "senin gibi ne olduğunu bilmeden beklemeden ülkede taş üstüne taş koyulmasını istemeyenler"
                    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 28.12.2013, 23:02.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Çok zıt örnekler vermişsin kardeşim.
                      Bu beklenecek bir konu değil.
                      Zira çakılacak tek çiviye kadar detaylar ortada.
                      Proje ortada . Tribünlerin Sahaya mesafesi, çatının, kale arkalarının durumu vs..
                      Sonucu görmek için beklemenin ne anlamı var ki?
                      Yapılıp bittikten sonra neyi değiştirebilirsin ki?
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İkili tartışmalarda seviyeyi korumanızı ve konu dışına çıkmamanızı rica ediyorum.
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Güzel,güzeldir..
                          Çirkin,çirkindir..
                          Akyazı stadı çirkin bir projedir.
                          O kadar para harca ve çirkin bir stad yap..Tam bizlik !
                          Demek ki bunu hak ediyoruz..
                          Aslında bize çok bile..
                          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Kale Arkası tribün - aut çizgisi mesafesi: 10 metre

Maraton tribün - taç çizgisi mesafesi: 8,5 metre

çook uzak çooooooooooooook
                            En son jojuk tarafından düzenlendi; 28.12.2013, 23:45.
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Ahanda açıldı..
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

"ahokan253" arkadaşım öncelikle burda stadımızla ilgili yorumlar yapalım amacın dışına çıkmak kimseye bişey kazandırmaz bu önyargısız ve kimseyi suçlamayan düşüncelerini Paşaların yargılanmasında ve içeri alınmasında da düşündüğünü umuyorum.Stadyum konusunun dışında örnek verdiğim için tüm renktaşlarımdan özür dilerim fakat artık bu paltformda stadyumumuz ile ilgili görüşlerimizi birbirimizi kırmadan ve rencide etmeden paylaşırsak daha düzenli bir yol alacağımızı umuyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X