İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
stadda en büyük sorun tribünlerin sahaya uzaklığı.. çatı falan hikaye..4-5 yıl sonra kendimiz bile değiştiririz çatıyı ama tribünlerin sahaya uzaklığını değiştirmek deniz dolgusu üzerine yapılmış bir stad için neredeyse imkansız. 5 metre bile uzakken adamlar 10 yapmış..illa bişeyler değişecekse bu değişmeli...Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada tek katlı kale arkası isteyen arkadaşlar. Kale arkalarına böyle bir taraftar profili oluşturduk dan sonra tek katlıdan farksız olacaktır tribün baskısı. Bu iki stadyumunda çatısı membran ve ses de gayet iyi bence..
http://www.youtube.com/watch?v=3EtlW7C10GkKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin gibi ne olduğunu bilmeden beklemeden ülkede taş üstüne taş koyulmasını istemeyenler yüzünden geri kaldı ülke yıllarca.. yargısız infaz yapacağınıza önce bekleyin sonuca göre hareket edelim. nasıl şike sürecinde başkanımız ve yöneticilerimiz hiç uğruna yargılandıysa ve sonunda suçsuz oldukları ortaya çıktıysa şuan sizin yaptığınızda o zaman ki şikecilerin yaptığına benziyor. bir yapıt yapılıyorsa bunu eleştirmek ayrı ama yeni başlamış ve ya bir şeylere engel olmak için açılmış davaları daha görmeden böyle kesin yargılarla konuşmayın lütfen..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Stadi yapmisken ya tam yapacaksin, yada hic yapmayacaksin arkadas.
Stad bikere cok cirkin. Tirbünlerin iki kat olmasi normal tamam ama en azindan bi kale arkasi tek kat olsaydi. Tirbünler sahaya uzak.
Sanki yani idarelik bi stad yapiyorlar. Konyanin stadi bile 5 ceker bizimkine.
Burada kimse kendini kandirmasin, ben böyle stad istemiyorum.
Gerci ne sinirleniyorum ki, saten stadi göremeyecegimömür yetmez bu stadi görmeye
BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa yani tribün altlari gözüken, üstü yamayla kaplanmis yapiyi diksinler, alin size stad desinler, bizde afkurup duralim ondan sonra bosu bosuna he? Senin gibilerin mantigi daha akilci degilmi? Biz takimimizin kötülügünü istiyoruz, sizde her önüne serilene eyvallah diyerek iyiligini istiyorsunuz öylemi?
konu stadyum konusudur beğenilmeyen noktalar varsa düzeltilmesi için elinden geleni yapsın herkes.. bunda herkes hem fikir.
mesela ben çift katlı olmasını istiyorum tribünlerin öyle de oluyor, locaların tek tarafta toplanmasını ama daha fazla olmasını istiyordum maalesef sayı az. stadın dış kaplaması değişse benim için yeterli olur tabi...En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 28.12.2013, 15:22.
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin gibi ne olduğunu bilmeden beklemeden ülkede taş üstüne taş koyulmasını istemeyenler yüzünden geri kaldı ülke yıllarca.. yargısız infaz yapacağınıza önce bekleyin sonuca göre hareket edelim. nasıl şike sürecinde başkanımız ve yöneticilerimiz hiç uğruna yargılandıysa ve sonunda suçsuz oldukları ortaya çıktıysa şuan sizin yaptığınızda o zaman ki şikecilerin yaptığına benziyor. bir yapıt yapılıyorsa bunu eleştirmek ayrı ama yeni başlamış ve ya bir şeylere engel olmak için açılmış davaları daha görmeden böyle kesin yargılarla konuşmayın lütfen..
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazdığımı bir oku sonra tekrar yorum yaz. arkadaşın bahsettiği şey ortaya dahi çıkmamış ne uğruna yapıldığı belli olmayan bir soruşturmadan yola çıkarak bize yapılmakta olan projeyi kötülemektir. ben her türlü şikayeti daha önce de belirttim ve yine belirtiyorum ama olayı farklı yere çekmeye çalışanlar bir zahmet bildiklerini konuşsun bilmedikleri şeyler üzerinden ahkam kesmesin.
konu stadyum konusudur beğenilmeyen noktalar varsa düzeltilmesi için elinden geleni yapsın herkes.. bunda herkes hem fikir.
mesela ben çift katlı olmasını istiyorum tribünlerin öyle de oluyor, locaların tek tarafta toplanmasını ama daha fazla olmasını istiyordum maalesef sayı az. stadın dış kaplaması değişse benim için yeterli olur tabi...
O yüzden arkadasin yazdiklarindan sonra sadece bu iki ismin arasindaki süpheli "ortaklik" geldi aklima.
Yazdigin su cümlede minareyi calanlarin hazir kilifi gibi oluncada cevap verme geregi hissettim. "senin gibi ne olduğunu bilmeden beklemeden ülkede taş üstüne taş koyulmasını istemeyenler"En son ibrahim tarafından düzenlendi; 28.12.2013, 23:02.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin gibi ne olduğunu bilmeden beklemeden ülkede taş üstüne taş koyulmasını istemeyenler yüzünden geri kaldı ülke yıllarca.. yargısız infaz yapacağınıza önce bekleyin sonuca göre hareket edelim. nasıl şike sürecinde başkanımız ve yöneticilerimiz hiç uğruna yargılandıysa ve sonunda suçsuz oldukları ortaya çıktıysa şuan sizin yaptığınızda o zaman ki şikecilerin yaptığına benziyor. bir yapıt yapılıyorsa bunu eleştirmek ayrı ama yeni başlamış ve ya bir şeylere engel olmak için açılmış davaları daha görmeden böyle kesin yargılarla konuşmayın lütfen..
Bu beklenecek bir konu değil.
Zira çakılacak tek çiviye kadar detaylar ortada.
Proje ortada . Tribünlerin Sahaya mesafesi, çatının, kale arkalarının durumu vs..
Sonucu görmek için beklemenin ne anlamı var ki?
Yapılıp bittikten sonra neyi değiştirebilirsin ki?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Güzel,güzeldir..
Çirkin,çirkindir..
Akyazı stadı çirkin bir projedir.
O kadar para harca ve çirkin bir stad yap..Tam bizlik !
Demek ki bunu hak ediyoruz..
Aslında bize çok bile..Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Yorum
Yorum