Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam makette 2 tane değil mi ambulans çıkışları? Telefondan bakıyorum da ondan mı yanlış görüyorum ben acaba
    4 adet çıkış var

Yorum

• Valla ben makette göremiyorum, bize göre sağ tarafta çıkış var mı Allah aşkına ben göremiyorum.

Başka açısı yok mu kolayda bu maketin, üşeniyorum eski fotoları aramaya... Gözüme sokmadan inanmam

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stad için kazık çakma bitdimi,yoksa kazıklamaya devam mı
        kazık çakma işlemi kolay kolay bitmez. kazıklar çakıldıkça bölüm bölüm yapılacak zaten stad. bugün biraz daha artmıştı kazıklar görünürde. gayet de hızlı ilerliyor çalışan sayısı filan iyi birde inşaat tam olarak başlasa kat çıkılsa o zaman daha gözle görülür olur hız.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061

Çıkıştan bol ne var? Bizim dışardaki membranın altı komple çıkış.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• kazıklanmaya devam
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• maket resime gerek yok. projenin resmi fotoğrafında 4 adet çıkış görünüyor.. bunu 2 ye indirmek lazım. ayrıca.... statta alttan ısıtma sistemi ve tribünlere ısıtma sistemi olmalı..

Yorum

• Trabzonspordan da soğudum arkadaş bu son 3 yılda

Yorum

• Şu soğuk kazık espirisini artık yapmasak diyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    4 adet çıkış var

Bir kale arkasında 4 adet acil çıkış olması berbat bir görüntü oluşturuyor, şuan stadyumun ismini hatırlamıyorum ama geçenlerde maç özetlerini izlerken kale arkasında 4 adet acil çıkışı bulunan bir stadyum gözüme çarptı, görüntü kirliliğinden başka birşey değil.

Bir kale arkasına sağ ve sol köşelerde olmak üzere 2 adet yeterlidir.
                    En son Tayfun tarafından düzenlendi; 25.12.2013, 10:12.
                    .

Yorum

• Bu kale arkası mevzusunu ben mi yanlış anladım yoksa yapılan maket mi yanlış; Burda bir kale arkasında 2 adet çıkış var .

.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kale arkası mevzusunu ben mi yanlış anladım yoksa yapılan maket mi yanlış; Burda bir kale arkasında 2 adet çıkış var .

Teşekkür ederiz hocam, diğer tarafta da 2 tane var, toplam 4 çıkış.

Yorum

• Burasi Trabzon burdan cikis yok tezahuratina cok tezat bir durum olmus bir tane iki tane de degil dort cikis varmis.

napalim , taraftarimiz repertuarini yeniler boylelikle

Yorum

• 4 çıkışın anlamı ne çok saçma yaa, 2 tane nelerine yetmiyo, Türkiyede yeni yapılan statların tamamında 4 adet çıkış var.Hatta bazılarını abartıp çıkışları olması gerekenden daha büyük yapıyorlar.Örnek mersin yeni stadı, konyanın yapılma aşamasındaki stadında da proje öyle

Yorum

• 4 adet çıkış tüneli var... malesef..

Kale Arkası tribün - aut çizgisi mesafesi: 10 metre

Maraton tribün - taç çizgisi mesafesi: 8,5 metre

çook uzak. bunu yakınlaştırmak lazım..
                              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 25.12.2013, 12:05.

Yorum

• Tribünleri 2 şer metre daha sahaya yaklaştırsak şu stadın ambiyansı çok daha iyi olur çok önemli bir fırsatı kaçırıyoruz.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Yükleniyor...
                                X