İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad için kazık çakma bitdimi,yoksa kazıklamaya devam mı
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi : 41.061
Çıkıştan bol ne var? Bizim dışardaki membranın altı komple çıkış.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 adet çıkış var
Bir kale arkasında 4 adet acil çıkış olması berbat bir görüntü oluşturuyor, şuan stadyumun ismini hatırlamıyorum ama geçenlerde maç özetlerini izlerken kale arkasında 4 adet acil çıkışı bulunan bir stadyum gözüme çarptı, görüntü kirliliğinden başka birşey değil.
Bir kale arkasına sağ ve sol köşelerde olmak üzere 2 adet yeterlidir.En son Tayfun tarafından düzenlendi; 25.12.2013, 10:12..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kale arkası mevzusunu ben mi yanlış anladım yoksa yapılan maket mi yanlış; Burda bir kale arkasında 2 adet çıkış var .
Yorum
-
4 çıkışın anlamı ne çok saçma yaa, 2 tane nelerine yetmiyo, Türkiyede yeni yapılan statların tamamında 4 adet çıkış var.Hatta bazılarını abartıp çıkışları olması gerekenden daha büyük yapıyorlar.Örnek mersin yeni stadı, konyanın yapılma aşamasındaki stadında da proje öyle
Yorum
Yorum