Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başbakanın konuşmasında alınması gereken en önemli mesaj Avni Akjer Stadı Kaç kişilik 18000 siz bunu bile dolduramıyorken 41061 i nasıl dolduracaksınız dır... Trabzonda olup da maça gitmeyen hızlı trabzonsporlulalara güzel bir kapak. Ben Kıbrıstan kalkıp Antalyada Trabzonumu seyrediyorum İstanbuldaki taraftarlar Atatürk Stadında 70 binleri buluyor takım kendi şehrinde 10 bin kişiye oynuyor Kulübün en büyük sorunu budur...
    zaten Trabzon' daki taraftarın sesi birlik içerisinde, gür bir şekilde ve tribünleri dolu çıkmaya başladığında, taraftarın düzenlediği protesto mitinglerine katılım siyasetçi mitinglerinin kalabalığını aştığında Türk futbolunda adalet sağlanacaktır, kimsenin şüphesi olmasın.

Yorum

• Anladığım kadarıyla bize son sunulan bir proje vardı o olacak. (Liman vs. olmayan sadece plaj olan) Ama gerçekten merak ettiğim bir durum var ki MAY tesisleri ne olacak?
      https://twitter.com/usamegin

Yorum

• Abiler ben mi yanlış yada eksik görüyorum ? Normal bir temel atma töreninde bir düğmeye basıldıktan sonra harç falan dökülmez mi ortalarda işçiler falan olmaz mı ? Bizimkinde niye her fotoğrafta ahalinin resimleri var ? Neden hiç alandan fotoğraf yok ?
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Stadın ismini kamuoyu mu belirleyecek herkes ortaya bir isim atıyor ?
          Zuğaşi Berepe
          Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abiler ben mi yanlış yada eksik görüyorum ? Normal bir temel atma töreninde bir düğmeye basıldıktan sonra harç falan dökülmez mi ortalarda işçiler falan olmaz mı ? Bizimkinde niye her fotoğrafta ahalinin resimleri var ? Neden hiç alandan fotoğraf yok ?
            Hocam AKP nin yeni nesil temel atma törenleri her yerde böyle. Herkes kameraya görüntü verirken sağdan soldan iki konfeti çıkıyor. Tören alanında meşale ve gündüz havai fişekleri kullanılıyor. Konfetinin ve meşalelerin renkleri bölgeye göre belirleniyor. Organizasyon konusunda çok titizler
            https://twitter.com/usamegin

Yorum

• Broşürün temelini attık. Haydi hayırlısı...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• Stadin ismini anket ile belirleyecekmisiz.

Bence "Koydukmu ?"

olsun. Anlayan anlar.
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Temel atma dedikleri yerleştirilen kazıklara beton dökme işlemi, yani yüklenici firmanın zaten uzun süredir yapmakta olduğu ve yaklaşık 4000 kere tekrarlayacağı mesele...

Temel attık, yersen...

Yorum

• İkide bir Juventus tadının fotoğrafları koyuluyor. Atmosfer açısından örnek olsun diye ekliyorsunuz belki ama iş işten geçti,temel atıldı.Stadyum projesi artık değişmez. Bitti o iş

Stadyumun ismi,deniz üstüne dolgu olarak yapıldığını da düşünürsek "Fırtına Stadyumu" olabilir

Yorum

• Hüseyin Avni Aker Stadyum/Trabzon

Kapasite:24.169

Başbakan 18.000 demişti kapasite için...

Hatta kendisini uyaran vatandaşa ''Sen mi daha iyi bileceksin,ben mi daha iyi bileceğim.Tabi ki ben...Tamam hadi sus.18.000 kapasite 18.000''dedi.

6.169 koltuk buharlaştı...

Ayrıca ne gerek var bu bilgi sahibi olmadan polemiğe...Ha 18.000 ha 24.169 ! Neyse...

Yorum

• Su linkte bir kac resim var.

Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İkide bir Juventus tadının fotoğrafları koyuluyor. Atmosfer açısından örnek olsun diye ekliyorsunuz belki ama iş işten geçti,temel atıldı.Stadyum projesi artık değişmez. Bitti o iş

Stadyumun ismi,deniz üstüne dolgu olarak yapıldığını da düşünürsek "Fırtına Stadyumu" olabilir
                          Yok onun derdi sırf farkındalık yaratmak

Yorum

• Arena ne harbiden ya? Boğa mı koşturacağız
                            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Rahmetli Kazım Koyuncu'nun Adı Verilebilir Yeni Stadyuma Mesela

Yorum

• Isim ne verilirse verilsin yanina Vodafone felan gelecektir

HEP
                                DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X