İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Anladığım kadarıyla bize son sunulan bir proje vardı o olacak. (Liman vs. olmayan sadece plaj olan) Ama gerçekten merak ettiğim bir durum var ki MAY tesisleri ne olacak?
Yorum
-
Abiler ben mi yanlış yada eksik görüyorum ? Normal bir temel atma töreninde bir düğmeye basıldıktan sonra harç falan dökülmez mi ortalarda işçiler falan olmaz mı ? Bizimkinde niye her fotoğrafta ahalinin resimleri var ? Neden hiç alandan fotoğraf yok ?Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbiler ben mi yanlış yada eksik görüyorum ? Normal bir temel atma töreninde bir düğmeye basıldıktan sonra harç falan dökülmez mi ortalarda işçiler falan olmaz mı ? Bizimkinde niye her fotoğrafta ahalinin resimleri var ? Neden hiç alandan fotoğraf yok ?
Yorum
-
Hüseyin Avni Aker Stadyum/Trabzon
Kapasite:24.169
Başbakan 18.000 demişti kapasite için...
Hatta kendisini uyaran vatandaşa ''Sen mi daha iyi bileceksin,ben mi daha iyi bileceğim.Tabi ki ben...Tamam hadi sus.18.000 kapasite 18.000''dedi.
6.169 koltuk buharlaştı...
Ayrıca ne gerek var bu bilgi sahibi olmadan polemiğe...Ha 18.000 ha 24.169 ! Neyse...
Yorum
-
Su linkte bir kac resim var.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!
N. F. Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkide bir Juventus tadının fotoğrafları koyuluyor. Atmosfer açısından örnek olsun diye ekliyorsunuz belki ama iş işten geçti,temel atıldı.Stadyum projesi artık değişmez. Bitti o iş
Stadyumun ismi,deniz üstüne dolgu olarak yapıldığını da düşünürsek "Fırtına Stadyumu" olabilir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum