yaw abi antep sivasın bilet fiyatları ne kadardır Allah aşkına ?
herkes 2011 senesinde bile taraftar stadı dolduramadı diyor ama ekran başında avni akerin atmosferini kameralar bizlere gayet dolu bir şekilde aktarıyordu, bilmiyorum oraya gidip gördünüz mü neye göre konuşuyorsunuz ama olabilir biz ancak ekrandan izleyebildik ama şu yaşıma kadar hiç bu kadar coşkulu görmemiştim tribünlerimizi, her maç tıklım tıklım ve gayet renkliydi tribünler.
takımın şampiyonluk hedefi yoksa, ligde kör topal giden sıradan bir takımsa, üstüne birde 50 TL fiyat çekersen, gelmez o stada kimse, niye gelmiyorlar diyede ben taraftarıma kızmam. izlenecek takım olsa neyse, öyle bir takımada sahip değiliz maalesef.
Halilhodzic zamaninda,ziya doganla arka arkaya 7 mac kazanamadigimiz dönemlerde bile stad daha doluydu,daha coskuluydu biraz arastirirsan ögrenirsin.
Simdi de o zamanlar gökdeniz,szymek ve fatih tekke vardi dersin.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Bilet fiyatlari bahane,taraftarin maca gelmemesi sahane.
Bu taraftar 2011 de sampiyonluga giderken bile stadi doldurmadi,simdi doldurmamasina sasirmamak lazim.
Ben bu ilgisizligi hicbir sekilde kabul etmiyorum,tasvip etmiyorum.
Gaziantep,sivas ta bile maraton diye tabir ettigimiz tribünler doluyor,bizde ise büyük bosluklar oluyor bunu nasil kabul edecegiz?
trabzonspor ile gazintepspor ve sivasspor gibi takımlar karşılaştırılamaz doğru ancak trabzon şehrindeki insanların alım gücüyle bu ve diğer anadolu şehirlierindeki insanların alım gücü üç aşağı beş yukarı aynıdır.
antep de maraton 5lira, sivasda 10lira, trabzonda 30-50 lira..
trabzonspor büyük ancak bu şehirdeki insanların alım gücü diğer anadolu şehirlerinden iyi değil.
takımın şampiyonluk hedefi yoksa, ligde kör topal giden sıradan bir takımsa, üstüne birde 50 TL fiyat çekersen, gelmez o stada kimse, niye gelmiyorlar diyede ben taraftarıma kızmam. izlenecek takım olsa neyse, öyle bir takımada sahip değiliz maalesef.
Olayın özetini kardeşimiz gayet güzel açıkladı..
Ayrıca 2011 şampiyon olduğumuz yıl, tribünler tıklım tıklımdı.
Deyim yerindeyse üst üste izledik maçları..
trabzonspor ile gazintepspor ve sivasspor gibi takımlar karşılaştırılamaz doğru ancak trabzon şehrindeki insanların alım gücüyle bu ve diğer anadolu şehirlierindeki insanların alım gücü üç aşağı beş yukarı aynıdır.
antep de maraton 5lira, sivasda 10lira, trabzonda 30-50 lira..
trabzonspor büyük ancak bu şehirdeki insanların vereceği paralarda bellidir.
Sampiyonluk istiyorsan,avrupada basari istiyorsan o parayi vereceksin.
Veremiyorsan iyi transferler bekleme hakkimiz yok,antepe sivasa dönersin o zaman....
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
takım zevk vermiyor taraftar neyin ne olduğunu görüyor. lig de çok kötü futbol oynuyoruz ha avrupa da ole ama şans yanımızda bi de onur tabi.her maç kendi ceza sahamiza bakmak dan boynumuz tutuldu.ben mi fazla kötümser im yok sa ?
Halilhodzic zamaninda,ziya doganla arka arkaya 7 mac kazanamadigimiz dönemlerde bile stad daha doluydu,daha coskuluydu biraz arastirirsan ögrenirsin.
Simdi de o zamanlar gökdeniz,szymek ve fatih tekke vardi dersin.
konuyu aldın nereye getirdin ben ne diyorum sen ne diyorsun, tekke li zamana nerden gittik şimdi ? madem gittik o yıllara, yazayım bari ; atay aktuğ zamanında tribünler tabi doluydu, 2 türkiye kupası 2 lig ikinciliği, takım oynuyordu sahada izlemeye değer birşeylerde vardı, bilet fiyatlarıda eminim o dönem daha uygundu. albayrak dönemindede stada sövmeye geliyordu millet, sadri şener döneminde şampiyonluğa oynadığımız yıllar yine stad doluydu, şimdi hacının dönemi, ligde sıradan bir takım, kadro kalitesi vasat, şampiyonluk hedefi yok, uefa dışında tat heyecan yok, üstüne birde anormal bilet fiyatları.
ee ne bekliyordunuz bu şartlarda fulleyecek mi stad ? güldürmeyin...
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
sorun belli aslında saha da kosan ısıran mücadele eden teslim olmayan bi takım yok.bu sene çok umutlu ve heyecan liydim lig baslarken nedeni MRA geldi genç oyuncu ları korkmadan oynatacak alt yapıdan futbolcu lar gelecek genc oyuncular transfer edeceğiz 1461 e oğuzhan hüseyin alihan (alt yapıdan) ları izleyeceğiz ama nerdeeeeeee....
Başkan yalaka, takım kötü, teknik direktör yetersiz, taraftar grupları aşırı küfürbaz, saygısız ve kaba, stadyum rezalet, üstü açık, park yeri yok, içinde doğru dürüst tuvalet, alternatif yiyecek içecek yerleri vs. yok, hükümete, adalete, futbol federasyonuna güvenini yitirmiş ve futboldan soğumuş bir şehir, şikeci futbolcularla dolu çoğu 3 kuruşa satılık rakip takımlar, karaktersiz hakemler, rezil ötesi bir yayıncı kuruluş, taraftarı futbolla haşır neşir eden hiç bir spor programında yer bulamayan bir camia vs. vs. vs.
Daha binlerce neden sayabilirim bu ana başlıkların altında.
Bunlar varken hala taraftar neden maça gelmiyor, takımını desteklemiyor diye soran arkadaşlar bunları herhalde görmüyor veya onlarda kale arkasındaki 3-5 kuruşa vicdanlarını satmış TG üyeleri herhalde. Benide ıslıklar bu karaktersizler.
Başkan yalaka, takım kötü, teknik direktör yetersiz, taraftar grupları aşırı küfürbaz, saygısız ve kaba, stadyum rezalet, üstü açık, park yeri yok, içinde doğru dürüst tuvalet, alternatif yiyecek içecek yerleri vs. yok, hükümete, adalete, futbol federasyonuna güvenini yitirmiş ve futboldan soğumuş bir şehir, şikeci futbolcularla dolu çoğu 3 kuruşa satılık rakip takımlar, karaktersiz hakemler, rezil ötesi bir yayıncı kuruluş, taraftarı futbolla haşır neşir eden hiç bir spor programında yer bulamayan bir camia vs. vs. vs.
Daha binlerce neden sayabilirim bu ana başlıkların altında.
Bunlar varken hala taraftar neden maça gelmiyor, takımını desteklemiyor diye soran arkadaşlar bunları herhalde görmüyor veya onlarda kale arkasındaki 3-5 kuruşa vicdanlarını satmış TG üyeleri herhalde. Benide ıslıklar bu karaktersizler.
+
Kulübün 20 liraya sattığı kale arkası biletini aynı fiyata hatta 15 liraya satan karaborsacılar. Sen bu kansızlara destek olmayayım para yine kulübüme gitsin der ve maratona 50 lira bayılırsın. Sahada oynanan futbol rezalettir. Sinirinden patlarsın. Kale arkasında keyfi yerinde olan "Büyük Taraftar"ımız ordan sana seslenir. "Bağırmayan taraftar s... gitsin" diye.
Hem bilete para vermeyeceksin. Hem bedava aldığın biletten para kazanacaksın. Hemde bağırmayan ama kulübe para kazandıran taraftarına söveceksin.
Tribün lideri stadyuma girmeden ağızlarını açmayan delice seven arkadaşlar oturup bi düşünsünler sakin kafayla. Karşı tribünden yapılan tezahürata sırf gurup liderleri henüz stadyuma teşrif etmedi diye katılmayan gurup onların istediği tezahürata katılmayana küfür ediyor.
En son yanılmıyorsam Lazio maçında yaşadım bunları. Yukarıda arkadaşımın yazdıklarına ek olarak stadyuma gitmeme sebeplerimin bir tanesi de budur. Dün Trabzon'daydım. Ve Apollon maçına bile bile isteye isteye gitmedim. Eleştirenler, beğenmeyenler buyursun Avni Aker orada. Bu düzen bir şekilde düzelecek yoksa yeni stadyumda kurtarmayacak bizi.
insanların neden maçlara gitmediğini sorgularsak aşağıdaki sonuçlara varırız bence:
1- İnsanların artık futbola ilgisi azaldı daha doğrusu ümidi kalmadı. 96 dan beri 3 kez şampiyonluğumuz masa başında çalındı. kısaca insanlar nasıl olsa şampiyon yapılmayacağız düşüncesindeler benim gibi.
2- Sahada oynanan oyunun zevk vermemesi, yıldız oyuncu eksikliği
3- Yeni yönetimin haddinden çok fazla siyasileşmesi ve bunun sonucu olarak genelde maçlara giden muhalif kesimin artık ilgisini kesmesi
4- stadın fiziksel yapısının son derece kötü olması.
5- yüksek bilet fiyatları
yukarda saydıklarımın oranları kimine göre değişir. açıkçası ben bunlardan birincisine örneğim. 4 yıl üst üste kombine alıp maça giden biri olarak artık maçlara gitmiyorum. benimle maçlara gelen diğer arkadaşlarda dahil buna.
yeni stadın yapılması maçlara olan ilgiyi artırmayacaktır. hatta bence daha az kişi gidecektir. taraftarın eski haline gelmesi için öncelikle şike davasının adil biçimde sonuçlanması, hakkımızın verilmesi sonrada iddialı bir takımın oluşturulmasına bağlıdır. şu anda da bu yönde bir gelişme olmayacağı için ts gün geçtikçe kan kaybedecektir belki de sıradan bir Anadolu takımına dönüşecektir
Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum