schahhhhh diyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElbet bir gün..
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bugündenkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
Mersin stadı dışarıdan baya baya ucube ama içi fena değilmiş diyecektim ki trübünle çatının ara mesafesine baktım,o boşluğun branda ile kapalı olduğunu düşündüm,içi de ucube abi.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz neyi elestiriyorsunuz ve neyi cekemiyorsunuz. Simdiye kadar nekadar para harcandi bu hale gelebilmesi icin birde onu yazin isterseniz.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolgu için 36 Milyon TL.. Babasının parasını harcadığı için teşekkür etmemiz gerek haklısınız..
Yoksa kim istemez ki her tarafa dünyanin en iyi stadlari yapilsin..
Biraz mantik.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMersin stadı dışarıdan baya baya ucube ama içi fena değilmiş diyecektim ki trübünle çatının ara mesafesine baktım,o boşluğun branda ile kapalı olduğunu düşündüm,içi de ucube abi.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bugünden
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum