Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• schahhhhh diyorum

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elbet bir gün..
      Buluşacağız Stadımızla..
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• Sivas

Yorum

• Konya

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugünden
            Hey Masallah, ha gayret kazilari 20 ye tamamlayalim bu sene, stadin %0.01 i bitti demektir. Aynen devam.
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Mersin

Yorum

• Samsun

Eskişehir

Yorum

• Mersin stadı dışarıdan baya baya ucube ama içi fena değilmiş diyecektim ki trübünle çatının ara mesafesine baktım,o boşluğun branda ile kapalı olduğunu düşündüm,içi de ucube abi.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Siz neyi elestiriyorsunuz ve neyi cekemiyorsunuz. Simdiye kadar nekadar para harcandi bu hale gelebilmesi icin birde onu yazin isterseniz.

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siz neyi elestiriyorsunuz ve neyi cekemiyorsunuz. Simdiye kadar nekadar para harcandi bu hale gelebilmesi icin birde onu yazin isterseniz.
                      Dolgu için 36 Milyon TL.. Babasının parasını harcadığı için teşekkür etmemiz gerek haklısınız..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dolgu için 36 Milyon TL.. Babasının parasını harcadığı için teşekkür etmemiz gerek haklısınız..
                        Önemli olan o parayi tahsis etmek.

Yoksa kim istemez ki her tarafa dünyanin en iyi stadlari yapilsin..

Biraz mantik.
                        Nefsin icin sevme

Yorum

• Hele üzerinden bir iki seçim geçsin bakalım.
                          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mersin stadı dışarıdan baya baya ucube ama içi fena değilmiş diyecektim ki trübünle çatının ara mesafesine baktım,o boşluğun branda ile kapalı olduğunu düşündüm,içi de ucube abi.
                            çatı yapmasaydılar daha iyiydi
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bugünden
                              ister 20 kazık çaksınlar isterse 200 bu stad 2 senede bitecek arkadaş.

Yorum

• üzüntüyle belirtmeliyim ki bu gün aldığım habere göre proje çalışanları bayram öncesi alacaklarını alamadıkları için yapıma ara verilmiş eğer para ödenirse çalışmalar tekrar başlayacakmış.
                                Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X