Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• unutmayalım ki eğer bizim içimizdekiler Akyazı projesini mahkeme kapılarına taşımasa şu anda stadyum belirgin bir şekilde yükseliyor olacaktı ayrıca bize Türkiye' nin en güzel stadyum projesini de yapacak olsalar ondada pek çok eksiklik buluruz , bu bizim yapımızda var, çok seçiciyiz öyle değil mi arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eskişehir,Gaziantep,Konya gibi illerin stadyumları futbol atmosferi açısından bizimkinden kat kat daha iyi olduğunda,bizim stadyumumuz tenis kortunu andırdığında sizin dediklerinizin de önemi olmayacak.
      stadyum neden tenis kortunu andırsın sadece çatı malzemesinin nasıl olacağı şüpheli onun haricinde gayet güzel...
      Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne büyük bi lütuf sayın başbakanım! aynı lütfu gsye yapınca arenanın açılışında lütfuna! çok güzel teşekkür etmişti gs camiası.neyse bırakalım da mamalasın bunlarla halkı.biz yemiyoruz zaten kendi açımdan sıkıntı yok.
        yemek yememek meselesi değil arkadaşım,ben süreci anlattım sana sadece ayrıca bize yapılan sadece stadyum değil bir kompleks arazinin yarısı spor için diğer yarısı da ttabzon şehriiçin büyük kazanç olacak toki aslında hiç üstüne vazife olmayan şeyler yapıyo trabzonda...altan tan dşye bi mebus vardı lafını ediyordu akyazının tokinin ne işi var böyle işlerde diyordu...
        Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Stadın içine dair beğenilmeyen nedir? Fotoğraflardan çok kötü bir görünümü yok. Ben Avni Aker'in mevcut yerini tercih ederdim ama bunun muhabbetini yapmak için geç...

Hakikaten bu stadın olumsuz tarafları somut olarak nedir?
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• Bir tek bize yapılsa anlarım derimki stadı oy için kullanıyorlar yada süistimal ediyorlar Gs,BJK bursa konya eskişefir sivas vs vs bukadar stad varken art niyet aramak cahaletten baska birşey deyildir.

Şike konusunda başbakana aşırı kızgınım ve antipatihim ama stad ve yatırım konusunda durucaksınız beyler boş konuşmlara girmiceksnz adamlar yaptı yapıyorlar.

Hükümet tabiki oy aracı edicek yaptığı birşeyi keşke her gelen hükümet böle olsaydı yaptığı bir iş için oy isteseydi de belki bu ülke şimdi bu hallerde deyildi.

Yorum

• Başbakana ve iktidara şike kapsamında kızmakta son derece haklıyız...

Ama stadyum konusunda sadece ve sadece geç adım atmalarına kızabiliriz...

Ama neticede bu adamların döneminde tüm şehirlerdeki stadlar yenilenir oldu. Bu olumlu bir hadise...
              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadın içine dair beğenilmeyen nedir? Fotoğraflardan çok kötü bir görünümü yok. Ben Avni Aker'in mevcut yerini tercih ederdim ama bunun muhabbetini yapmak için geç...

herkesin görüşü farklıdır tabi ki ancak bana göre dış kaplaması daha ihtişamlı olmalıydı. belli mi olur şirket çalışanlarında biri rüzgar testinden geçemeyebileceğini söyledi mebranın belki o zaman daha güzel daha kabul edilebilir bir stadyum çıkar ortaya..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  herkesin görüşü farklıdır tabi ki ancak bana göre dış kaplaması daha ihtişamlı olmalıydı. belli mi olur şirket çalışanlarında biri rüzgar testinden geçemeyebileceğini söyledi mebranın belki o zaman daha güzel daha kabul edilebilir bir stadyum çıkar ortaya..
                  Aslında içi baya güzel görünüyor ama sanırım dış kaplama görkemini gizliyor...
                  Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursa Timsah Arena dış cephesi;
                    Bursa'nın dış kaplama timsah şekli olacaktı. Yattı mı bu fikir?
                    Malik bin Dinar

Yorum

• O stadin icini dolduramadiktan sonra, en güzelini bize yapsalar ne olur?
                      O ayri bu ayri ama durum cok ciddi.
                      Bu proje bize büyük bir hayal kirikligi getirecek. Dis görünümü, localari, bilmem ne kompleksi yüzünden degil.
                      Önümüzdeki yillar o stadyumu ne doldurabilecegiz, ne de dolduranlar ayni tas ayni haman mantigindan kurtulacaklar.
                      O bosluk bize ne durumda oldugumuzu her mac hatirlatacak maalesef.
                      En son cerasus tarafından düzenlendi; 19.11.2013, 23:45.

Yorum

• Çatı göz tırmalayıcı malzemesi de Mersin'deki gibi olursa 2 ay sonra renk değiştirir çitileriz artık.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Bursa'nın dış kaplama timsah şekli olacaktı. Yattı mı bu fikir?
                          hayır bu dış kaplaması olmayacak. onlarında dış kaplaması aynı bizim stadın malzemesi olan mebrandan olacak sadece rengi yeşil ve görüntüsü timsah şeklinde olacak. bu camlar içeride kalacak..

Yorum

• Stadın 61 bin kapasiteli olması lazım...
                            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek milliyet mi? Hemen hemen hepsinde müthiş stad olarak lanse ediyorlar rezelati

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                              Lazanat' lı

Yorum

Stadın içine dair beğenilmeyen nedir? Fotoğraflardan çok kötü bir görünümü yok. Ben Avni Aker'in mevcut yerini tercih ederdim ama bunun muhabbetini yapmak için geç...

Stadın dışı 5 para etmez. Açıyım biraz daha bir görsellik elde etmeye çalışılmış ama ney? Dalga desen değil pırlanta desen o da değil. Stadın heybetinde de sorun var bence. yerin içine gömülü olduğundan dıştan çok kötü görünüyor. Bunu nasıl anlatayım şöyle yani Gaziantepe giderken Kayseri içinden geçmişti otobüs ve stadı gördüğümde o ne lan uzay üssü gibi bir duygu kapladı içimi. Bunun eksikliği var bence herkesde. Bitmiş hali çok farklı olacağını düşünmüyorum. Bunlar görünümüyle alakalı problemler benim için. Bide denizin yanında olan bir yerde bu kadar alcak ve böyle boşluklar yaparsan mebran altından adamlar donar helede Trabzon gibi bir yerde. Ayrıca çimin tuz suyu alma ihtimali.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X