Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Trabzon'a gittiğimde şehir içinde gideceğim her yere yürüme gidiyorum. Oradaki tüm tanıdık ve akrabalarım da aynı mesafeleri arabayla gidiyorlar.

Evinin karşısındaki Avni Aker'e gitmeyen insanların olduğu bir şehirde Akyazı'ya "Meydan'da" muamelesi yapmak maksatlı olmaktır. Siyaset paçalarından akarken "siyaseti kulübe sokmaya çalışıyorlar" demek, maksatlı olmaktır.

Sakaryaspor'muş da bilmem ne. Ben Trabzonspor diyorum, TRABZONSPOR!

bjk'nin stadını neden Dolmabahçe'ye, eskisinin yerine yapıyorlar? Hadi fener'in stadını kaldır Kadıköy'den, görelim.

He pardon Çemişkezekspor'un ki de şehir dışında bir yere yapılıyordu değil mi? Konya'nın ki de Konya Ovası'nda imiş, gördün mü sen?!
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Sevgili Dostlar....

Stadyum konusunda yazı yazan arkadaşlarımın bir çoğu maalesef Trabzon'da yaşamıyor....

İki anlamda maalesef dedim hem Trabzonun güzelliklerini yaşamıyorlar hemde burasının gerçeklerini tam olarak yaşamadıklarından bilemiyorlar...

Trabzonspor Basket takımın maçlarını artık Trabzon merkezde oynamıyor. Ben "taraftarın ilgisi azalacak bu takımın başarısınada yansıyacak " dedim defaatle ama bazı arkadaşlar "işte Trabzon merkezle orası ne kadarki oraya gelen burayada gelir" türünden serzenişlerde bulundular...

belki olması gereken arkadaşların dediği şekildeydi ama merkezden koparılan basket takımının maçlarına hem kimse gitmedi gidenlerde yeterince destek olamadı.....

bu yüzden yok Avni Akere giden Ayazıyada gider mantığı şehrin gerçekleriyle uyuşmuyor...

Tıpkı basket takımında olduğu gibi futbol takımının maçlarına gidecek taraftar sayısıda çok ama çok azalacak..... ben bunları bu şehirde 19 yıldır yaşayan ve insanımızı az çok tanıyan birisi olarak söylüyorum..

Akyazı denilen yer özellikle kışın kulak kopartan soğuklarıyla ünlü bir yer.... Millet Avni akerde maç izlerken hava soğuk olsa bile etrafta çay içiyor bir yerlerde ısınıyor , dinleniyor..Akyazıda böyle bir imkan yok..sonra trafiği arap saçına dönecek illaki dönecek..

yani Akyazıdaki stadyum benim için olmazsa olmaz bir proje değildir...

2007 yılından beri masallar dinleyip uyutulacak yerde her sene 1 tribün yıkıp stadyumu mevcut yerinde oldukça modern bir biçimde inşa edebilirdik mesela...

Şikebahçeliler yaptı fenamı oldu.....kötü mü oldu... varmı bunu gibi ambiansı olan bir yer. keşke bizimde böyle güzel bir stadyumumuz olsa...

insan ömrü ülkemizde ortalama 70 yıl.. bununyaklaşık 7 yılını kıçı kırık bir dolgu ile geçirdik... en az 2-3 yılda inşaatı sürecek eder 10 yıl...

10 yılda bir stadyum yapan zihniyete adı sanı ne olursa olsun ben teşekkür etmiyorum kimse kusura bakmasın..üstelik yapacakları stadyumun yerine şehrin en güzel , para kuvvetiyle alınamayacak arazilerinide alacaklar... müthiş rant geliri elde edecekler.....

bence siyaseten olduğu kadar bizi yönetenlerin daha doğrusu yönetemeyenlerin eksikliği bu... söz gelimi Sadri Şener o kadar tadilat yapptı sağolsun ama bir kale arkası ve maraton tribünün üstünü kapatsa taraftar maçlarda bu kadar eziyet çekmez siyasilerinde ağzının içine bakmazdı...

Sayın Başbakanın 2007 yılının haziran ayındaki mitinginde bizzat canlı olarak stadyumunuz 2011 de bitecek lafını duyan birisiyim....

o lafı demesinin üzerinden 2340 gün geçti...

bitecek dediği 2011 temmuzunun üzerinden ise 880 gün...

siz memnun olabilirsiniz ama ben bu konuda asla memnun değilim...

Mersin Stadyumu toplam 700 günde bitti.istenince yapılıyor demekki hiç bir mazerete sarınılmadan..

ama yapmak istemezseniz her şey mazeret olur...

saygılarımla
      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 11:43.
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Cumartesi hayırlısıyla Temel atılsın, gerisi Dursun bilmem kaç yıl daha.

Yorum

• Bir proje yapılıyor ve stadın yeri değişiyor. Yorum şu ; evinin karşısındaki stada gitmeyen taraftar akyazıya nasıl gitsin? Bunuda O projeyi yapan insanlar mı düşünecek? O senin iç meselen, iç problemin.

Onu değiştirde görelim, bunu paçan yiyorsa yap vs vs
          Yahu gs nin stadının yeri değişti. onu niye örnek vermiyorsun da işine gelenlerin örneğini veriyorsun.

Muhakkak ki herkes yeni stadında merkezde hatta aynı yerde olmasını isterdi.Ama aynı yerde değilse yapılabilecek alternatif yerde yok Trabzon da. Hal böyleyken bunun altında sen birşey arıyorsan ozaman at gözlüğünü çıkaracaksın.

Bu proje sadece stad ile sınırlı değil. orada bir çok şey yer alacak. 24 saat yaşam merkezi olacak deniyor. Siz ise hala daha öküzün altındağı olmayan buzağının peşindesiniz...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Herkesin kafasını kurcalayan noktalar var elbet. Bense kapasiteye takığım. Korkum odur ki Kadir Has la aynı kaderi paylaşmayalım.
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgili Dostlar....

Stadyum konusunda yazı yazan arkadaşlarımın bir çoğu maalesef Trabzon'da yaşamıyor....

İki anlamda maalesef dedim hem Trabzonun güzelliklerini yaşamıyorlar hemde burasının gerçeklerini tam olarak yaşamadıklarından bilemiyorlar...

Trabzonspor Basket takımın maçlarını artık Trabzon merkezde oynamıyor. Ben "taraftarın ilgisi azalacak bu takımın başarısınada yansıyacak " dedim defaatle ama bazı arkadaşlar "işte Trabzon merkezle orası ne kadarki oraya gelen burayada gelir" türünden serzenişlerde bulundular...

belki olması gereken arkadaşların dediği şekildeydi ama merkezden koparılan basket takımının maçlarına hem kimse gitmedi gidenlerde yeterince destek olamadı.....

bu yüzden yok Avni Akere giden Ayazıyada gider mantığı şehrin gerçekleriyle uyuşmuyor...

Tıpkı basket takımında olduğu gibi futbol takımının maçlarına gidecek taraftar sayısıda çok ama çok azalacak..... ben bunları bu şehirde 19 yıldır yaşayan ve insanımızı az çok tanıyan birisi olarak söylüyorum..

Akyazı denilen yer özellikle kışın kulak kopartan soğuklarıyla ünlü bir yer.... Millet Avni akerde maç izlerken hava soğuk olsa bile etrafta çay içiyor bir yerlerde ısınıyor , dinleniyor..Akyazıda böyle bir imkan yok..sonra trafiği arap saçına dönecek illaki dönecek..

yani Akyazıdaki stadyum benim için olmazsa olmaz bir proje değildir...

2007 yılından beri masallar dinleyip uyutulacak yerde her sene 1 tribün yıkıp stadyumu mevcut yerinde oldukça modern bir biçimde inşa edebilirdik mesela...

Şikebahçeliler yaptı fenamı oldu.....kötü mü oldu... varmı bunu gibi ambiansı olan bir yer. keşke bizimde böyle güzel bir stadyumumuz olsa...

insan ömrü ülkemizde ortalama 70 yıl.. bununyaklaşık 7 yılını kıçı kırık bir dolgu ile geçirdik... en az 2-3 yılda inşaatı sürecek eder 10 yıl...

10 yılda bir stadyum yapan zihniyete adı sanı ne olursa olsun ben teşekkür etmiyorum kimse kusura bakmasın..üstelik yapacakları stadyumun yerine şehrin en güzel , para kuvvetiyle alınamayacak arazilerinide alacaklar... müthiş rant geliri elde edecekler.....

bence siyaseten olduğu kadar bizi yönetenlerin daha doğrusu yönetemeyenlerin eksikliği bu... söz gelimi Sadri Şener o kadar tadilat yapptı sağolsun ama bir kale arkası ve maraton tribünün üstünü kapatsa taraftar maçlarda bu kadar eziyet çekmez siyasilerinde ağzının içine bakmazdı...

Sayın Başbakanın 2007 yılının haziran ayındaki mitinginde bizzat canlı olarak stadyumunuz 2011 de bitecek lafını duyan birisiyim....

o lafı demesinin üzerinden 2340 gün geçti...

bitecek dediği 2011 temmuzunun üzerinden ise 880 gün...

siz memnun olabilirsiniz ama ben bu konuda asla memnun değilim...

Mersin Stadyumu toplam 700 günde bitti.istenince yapılıyor demekki hiç bir mazerete sarınılmadan..

ama yapmak istemezseniz her şey mazeret olur...

saygılarımla

Biz de çok yazdık burada, Avni Aker'in yerine yapılsın, şehirde maçın havası hissedilsin, hem inşaat çok daha erken biter (şu anda yeni stadyumumuzda maç yapıyorduk belkide) hem de daha ucuza mal olur.. Ama yok, çok saçma birşeyin peşine gidildi, Trabzonspor'a maddi manevi çok zarar verdi bu durum.. Ve en az 3-4 yıl daha surer, bir yerel bir genel seçim götürür...

Amaa.. Taraftar maça gitmez konusuna katılmıyorum.. Stadyum modern olsun, maç günleri toplu ulaşımı halletsinler, takım da iyi top oynasın 50bin kişi dolar her maç.. Bu konuda iddaalıyım, Trabzon'da futbol baskete benzemez...
              İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Şöyle de düşünebiliriz.. Nasıl ki uzun sokak ve meydan dururken insanlar modern bir yer olan forumu dolduruyorsa dolmuşa binip oraya giderek, modern bir stadı da doldururlar.. Yeterki takım iyi top oynasın, maç günleri toplu ulaşım rahat olsun ve stadyum modern olsun...
                İnadına Trabzonspor !

Yorum

• bence 40 bin kişilik stad Avni Aker ' in yerine yapılsaydı şehrin trafik sorunu baya bi büyürdü.
                  - αğαѕαя & şαℓραzαяı -

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben lüks stadlara karşıyım,,,
                    stad dedinmi sidik kokacak,köfte kokacak,yağmurda ıslanacağız,kuyrukta bekleyeceğiz,
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır yazamadım öncelikle kusuruma bakmayın... cumartesi günü temel atma töreni olacak ve hatta şu anda sayın başbakanımızın sahaya geleceğini düşünerek hazırlıklar yapılıyor... zamandan yana tereddütü olan arkadaşlar bilsinler ki şu durumda böyle bir problem yok ama olmaz mı sonradan olabilir, proje değişikliği olur, hesap hatası olur vs süreç uzayabilir ama uzasa bile bu çok kısa bir zaman olacaktır gönlünüzü rahat tutun.. arada forumu okumak için giriyorum, çatı ile ilgili tereddütlerinizi ve isteklerinizi bildiriyorum, şu anda altyapı,kazık boyları,dolgu,drenaj sistemi vs değiştiği için gündem bir türlü o tarafa çekilemiyor, ancak kısa bir süre sonra tüm çalışmalarımızı sunacağız, hayırlısı diyorum.. arkadaşlar hep tekrarlıyorum buradaki yapının bizim için manevi değeri var ve siz baskı kurmasanız bile ben aynı ölçüde iyiliği için savaşırdım ama sizin gördüğünüz gibi göremezdim! dolayısıyla siz benden süreci öğreniyorsunuz bende sizden bir çok değerli yorum ve bilgi alıyorum bunun için de teşekkür ederim.. yalnız bilin ki inşaat çok kolay ama insanımız zor, ne para ne yorgunluk, ne bürokrasi beni bu kadar yormuyor, işe aldığın eleman ya da taşeronu verimsiz ya da zararlı görüyorsun işine son veriyorsun,adam seni hiç olmadık şeylerle suçlayıp sana daha beter zarar vermeye çalışıyor, iftira atıyor, sonunda birşey çıkmıyor ama bilmeyenin kulağında kötü bir ses yaratıyor, daha önce hiç böyle bir durum yaşamamıştık ama memlekette buna alışır olduk, bu da gülün dikeni diyelim velhasıl temel atma yada açılış diyelim bizim için bir mutluluktur, başbakanımızın gelmesi çok güzel bir gelişmedir ancak birşey değiştirmez önemli olan sonucun iyi olmasıdır, sizlerin memnun olmasıdır, başlamak bitirmenin yarısıdır sözü benim için geçerli değil, yarsı da yüzde sekseni de bitse bir şey bitmediyse bitmemiştir, sonuç yoktur! dolayısıyla biz işimize bakıyoruz, programda gidiyoruz, sunabikeceklerimizi sunup taleplerimizi diretiyoruz, işin doğru tarafı ( bu konuda mütevazilik yapmicam yanlış anlaşılmasın..)müteahhit olarak bizim dığruluğumuzu bildikleri için ve bu projeye belki geç kalındı ama şu anda çok değer verdikleri için tüm kurumlar ellerinden geleni yapıyorlar, inşallah da bu böyle devam edecek..

sevgiler...
                      Zaman ayırdığınız için teşekkürler.İnşaat esnasında prekast kullanılacak mı acaba bunu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• iyiye iyi kötüye kötü demeyi bileceksin. hükümet taraftarısın diye yaptıkları her iş övmek olanlar ile karşısında olup her işi yermek olanların burada yazdıklarının hiçbir değeri yok benim için.

ve ülkede yapılan diğer statları görünce bu stadın en kötü projeye sahip birkaç stattan biri olduğunu söylemekte hiç zorlanmıyorum. bunca yıl stat yapılsın diye bekleyip bu stada eyvallah dememizi kabullenemiyorum.

herşey bir yana başka bir klüp için tasarlanan bu projeyi sana iteliyorlar ve senin sesin çıkmıyor. diğer büyük klüplere böyle birşey yapabilirlermiydi. inanıyormusunuz buna.

sana özel çizilsin, şehrin özeliklerini yansıtsın, taraftarın istekleri dikkate alınsın, heybetli-ihtişamlı bir yapı olsun... hiçbiri olmadı. şehrin en güzel yerini doldurduk uyduruktan bir stat için.

Yorum

• Yorum

• Acaba İstanbul Atatürk'teki gibi biz de rüzgar sorunu yaşayacak mıyız? Stadın kuzey-güney doğrultusunda yerleştirilmesi bu açıdan sorun olur mu?
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acaba İstanbul Atatürk'teki gibi biz de rüzgar sorunu yaşayacak mıyız? Stadın kuzey-güney doğrultusunda yerleştirilmesi bu açıdan sorun olur mu?
                              Rüzgar sorunu olacağını hiç sanmıyorum..atatürk stadının hem tribünleri hemde çevresi tamamen açık..oysa bizim projemizde stadın dört bir tarafı kapalı...bu projeyi çizenler mutlaka bu hesaplamaları da yapmış olmalı.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cümlenin koyulaştırdığım şekline, şiddetle katılıyorum.

Takım şehirden, özünden kopartılıyor. Trabzon için Trabzonspor değersizleştirilmeye çalışılıyor.

Zor bir şehrin, zor bir takımını yönetmeye çalışmaktansa, onu itibarsızlaştırmak daha mantıklı siyaseten.
                                Hiç kusura bakmayın yada beni hor görün ama , hayatımda gördüğüm en saçma düşünce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X