İlk olarak pascalli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu projeyi çizen ovaya çizmişti.. Hesap dediğiniz şey Türkiye'de olmuyor. Olsaydı Olimpiyat da öyle olmazdı.
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoraya yapılan stadla bizim stad aynı kefeye konulamaz çünkü orası olimpiyatlar için düşünüldü o yüzden çok geniş bir alana kuruldu..oysa bizim stadımız tamamen futbol için yapılıyor ve etrafı kapalı..o yüzden rüzgar fazla problem çıkarmaz diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey bir yana başka bir klüp için tasarlanan bu projeyi sana iteliyorlar ve senin sesin çıkmıyor. diğer büyük klüplere böyle birşey yapabilirlermiydi. inanıyormusunuz buna.
sana özel çizilsin, şehrin özeliklerini yansıtsın, taraftarın istekleri dikkate alınsın, heybetli-ihtişamlı bir yapı olsun... hiçbiri olmadı. şehrin en güzel yerini doldurduk uyduruktan bir stat için.
Kamuoyunun bilmediği projeler mi var sizin bilip de bizlerin bilmediği?
Yorum
-
Çok var. Özellikle belediyelerin yaptığıTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüzgar sorunu olacağını hiç sanmıyorum..atatürk stadının hem tribünleri hemde çevresi tamamen açık..oysa bizim projemizde stadın dört bir tarafı kapalı...bu projeyi çizenler mutlaka bu hesaplamaları da yapmış olmalı.
Ama ciddi şekilde yazmışsan yada bu şekilde düşünenler varsa da sadece gülerim..
Bizim statımızın hangi dört yanı kapalı Allah aşkına.
Sadece güneyde denize paralel uzanan dağlar var.Diğer üç yön de bizim göremediğimiz rüzgar panelleri mi var nedir?
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer büyük Klüplerin hangisine devlet böyle bir kompleks yaptı veya yapıyor söylermisiniz?
Kamuoyunun bilmediği projeler mi var sizin bilip de bizlerin bilmediği?
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarıda yazdıkların İroni belki.
Ama ciddi şekilde yazmışsan yada bu şekilde düşünenler varsa da sadece gülerim..
Bizim statımızın hangi dört yanı kapalı Allah aşkına.
Sadece güneyde denize paralel uzanan dağlar var.Diğer üç yön de bizim göremediğimiz rüzgar panelleri mi var nedir?
4 tarafıda kapalı tribün.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk'nin stadını neden Dolmabahçe'ye, eskisinin yerine yapıyorlar? Hadi fener'in stadını kaldır Kadıköy'den, görelim.
He pardon Çemişkezekspor'un ki de şehir dışında bir yere yapılıyordu değil mi?Konya'nın ki de Konya Ovası'nda imiş, gördün mü sen?!
1. Fenerbahçe stadyumunu kendisi yaptı. Yani canının istediği her yere yapabilir stadyumunu... Çünkü parasını kendisi verdi yaptı...
2. Beşiktaş stadyumunu kendisi yapıyor. Bizim gibi TOKİ tarafından yaptırmıyor. Bu nedenle canının istediği araziye yaptırabilirler.
3. Galatasaray stadyumunu farklı bir yere taşıdı, hem neresiiiiiii...
Verdiğin örneklerle kendini yalanlamış oluyorsun güzel kardeşim.
Neyse böyle şeyleri yok yere tartışmaya gerek yok...
Sonuç olarak devlet 3 büyük kulübe yapmadığı kompleksi sana yapıyor.
Bunu fark edebilmek gerek dimi?
Bu kadar uzun sürmesi konusunda ben de iyi düşünceler taşımıyorum.
Eğriye eğri doğruya da doğru demezsek bu iş olmaz!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım arkadaş stadın üstünden bahsediyor.
4 tarafıda kapalı tribün.
ama bunun için statın dört bir yanı kapalı diye belirtmeye gerek yok ki.
etrafı açık statyumlar 3. lig bir de bölgesel amatör lig takımlarında oluyor.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki ..
ama bunun için statın dört bir yanı kapalı diye belirtmeye gerek yok ki.
etrafı açık statyumlar 3. lig bir de bölgesel amatör lig takımlarında oluyor.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
ancak siyasi yapı stad işinde trabzonspor taraftarını uyutmuş 7 yılda ancak kazık çakmıştır, bu süreçte bursa mersin stadları bitmek üzere diğer stad inşaatları ise son hız devam ediyor.kabul edelim ki diğer takımların 2-3 yılda sahip olduğu stada biz 10 yılda sahip olabileceğiz.bu siyasetin bir tercihidir.
öte yandan diğer stadyumlar için şehir ve takımla ilintili tema düşünülerek üretilen projeler,bizim için yurtdışına başka takım için tasarlanan proje dayatılmasıdır. takım şehir kültürü konuşulmsmış bile.bu da tokinin yani siyasetin bir tasarrufu.
yer konusuna trabzonu bilmediğim için bir şey söyleyemem.ancak bjk stadın taşınmasını kesinlikle kabul etmemiştir.fb yi şehrin en değerli arazilerinden biri olan bölgeden taşıyamazlar.gs ise borçları bstma tehlikesi nedeniyle yeni yerine taşınmak zorunda kalmıştır.
hatırlarsınız anadolunun tek futbol şehri trabzon avrp.şamp. düzenlenecek şehirler arasına da alınmamıştı.
sonuç olarak iktidarın trabzona bakışı elde var 1 dir.En son UğuR tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 14:28.
Yorum
-
Stadyum işi 2006 yılında çıktı...
Bugün 2013 yılı bitti bitiyor....
7 yıl dolmuş 8 e doğru YOL alıyoruz....
Hayallerimizin , umutlarımızın üzerine kazık çakılmış senelerdir....
Birileri toprağa çakılan 3-5 kazıktan mutlu olmamızı umutlanmamızı bekliyor..
kusura bakmayın ama ben mutluda değilim , umutluda değilim....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 14:17.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum