Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rüzgar sorunu olacağını hiç sanmıyorum..atatürk stadının hem tribünleri hemde çevresi tamamen açık..oysa bizim projemizde stadın dört bir tarafı kapalı...bu projeyi çizenler mutlaka bu hesaplamaları da yapmış olmalı.
    Bu projeyi çizen ovaya çizmişti.. Hesap dediğiniz şey Türkiye'de olmuyor. Olsaydı Olimpiyat da öyle olmazdı.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu projeyi çizen ovaya çizmişti.. Hesap dediğiniz şey Türkiye'de olmuyor. Olsaydı Olimpiyat da öyle olmazdı.
      oraya yapılan stadla bizim stad aynı kefeye konulamaz çünkü orası olimpiyatlar için düşünüldü o yüzden çok geniş bir alana kuruldu..oysa bizim stadımız tamamen futbol için yapılıyor ve etrafı kapalı..o yüzden rüzgar fazla problem çıkarmaz diye düşünüyorum.

Yorum

oraya yapılan stadla bizim stad aynı kefeye konulamaz çünkü orası olimpiyatlar için düşünüldü o yüzden çok geniş bir alana kuruldu..oysa bizim stadımız tamamen futbol için yapılıyor ve etrafı kapalı..o yüzden rüzgar fazla problem çıkarmaz diye düşünüyorum.
        Denizin içindeki stadın rüzgar sorunu olmayacağını düşünmek hayalcilik bana göre hem de kaplaması branda olan stadın..

Yorum

• İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herşey bir yana başka bir klüp için tasarlanan bu projeyi sana iteliyorlar ve senin sesin çıkmıyor. diğer büyük klüplere böyle birşey yapabilirlermiydi. inanıyormusunuz buna.

sana özel çizilsin, şehrin özeliklerini yansıtsın, taraftarın istekleri dikkate alınsın, heybetli-ihtişamlı bir yapı olsun... hiçbiri olmadı. şehrin en güzel yerini doldurduk uyduruktan bir stat için.
          Diğer büyük Klüplerin hangisine devlet böyle bir kompleks yaptı veya yapıyor söylermisiniz?

Kamuoyunun bilmediği projeler mi var sizin bilip de bizlerin bilmediği?

Yorum

• Çok var. Özellikle belediyelerin yaptığı
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Rüzgar sorunu olacağını hiç sanmıyorum..atatürk stadının hem tribünleri hemde çevresi tamamen açık..oysa bizim projemizde stadın dört bir tarafı kapalı...bu projeyi çizenler mutlaka bu hesaplamaları da yapmış olmalı.
              Yukarıda yazdıkların İroni belki.
              Ama ciddi şekilde yazmışsan yada bu şekilde düşünenler varsa da sadece gülerim..
              Bizim statımızın hangi dört yanı kapalı Allah aşkına.
              Sadece güneyde denize paralel uzanan dağlar var. Diğer üç yön de bizim göremediğimiz rüzgar panelleri mi var nedir?
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Akp bu şehirden uzaklaştirilmadikça hiçbir konuda belimizi doğrultamayiz.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Diğer büyük Klüplerin hangisine devlet böyle bir kompleks yaptı veya yapıyor söylermisiniz?

Kamuoyunun bilmediği projeler mi var sizin bilip de bizlerin bilmediği?
                  Türk Telekom Arena gökten zembille indi doğru..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yukarıda yazdıkların İroni belki.
                    Ama ciddi şekilde yazmışsan yada bu şekilde düşünenler varsa da sadece gülerim..
                    Bizim statımızın hangi dört yanı kapalı Allah aşkına.
                    Sadece güneyde denize paralel uzanan dağlar var. Diğer üç yön de bizim göremediğimiz rüzgar panelleri mi var nedir?
                    Sanırım arkadaş stadın üstünden bahsediyor.
                    4 tarafıda kapalı tribün.
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bjk'nin stadını neden Dolmabahçe'ye, eskisinin yerine yapıyorlar? Hadi fener'in stadını kaldır Kadıköy'den, görelim.

He pardon Çemişkezekspor'un ki de şehir dışında bir yere yapılıyordu değil mi? Konya'nın ki de Konya Ovası'nda imiş, gördün mü sen?!
                      Kardeşim bazı şeyleri birbirine karıştırıp harmanlamışsın...

1. Fenerbahçe stadyumunu kendisi yaptı. Yani canının istediği her yere yapabilir stadyumunu... Çünkü parasını kendisi verdi yaptı...

2. Beşiktaş stadyumunu kendisi yapıyor. Bizim gibi TOKİ tarafından yaptırmıyor. Bu nedenle canının istediği araziye yaptırabilirler.

3. Galatasaray stadyumunu farklı bir yere taşıdı, hem neresiiiiiii...

Verdiğin örneklerle kendini yalanlamış oluyorsun güzel kardeşim.
                      Neyse böyle şeyleri yok yere tartışmaya gerek yok...

Sonuç olarak devlet 3 büyük kulübe yapmadığı kompleksi sana yapıyor.
                      Bunu fark edebilmek gerek dimi?

Bu kadar uzun sürmesi konusunda ben de iyi düşünceler taşımıyorum.
                      Eğriye eğri doğruya da doğru demezsek bu iş olmaz!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanırım arkadaş stadın üstünden bahsediyor.
                        4 tarafıda kapalı tribün.
                        belki ..
                        ama bunun için statın dört bir yanı kapalı diye belirtmeye gerek yok ki.
                        etrafı açık statyumlar 3. lig bir de bölgesel amatör lig takımlarında oluyor.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• temel atma zamanı çok manidar. başbakan şikeden kaybettiğini stattan kazanacak galiba. sonuçta fbyi karşısına alamıyor bizimde elimize bi şeker veriyo oyalanalım diye..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            belki ..
                            ama bunun için statın dört bir yanı kapalı diye belirtmeye gerek yok ki.
                            etrafı açık statyumlar 3. lig bir de bölgesel amatör lig takımlarında oluyor.
                            abi olimpiyat stadının kale arkalarının üstü açık ya, o yüzden rüzgar fazla etkiliyor. ama bizim yapılacak olan stadda dört bir tarafıda kapalı olduğu için rüzgar olsa bile olimpiyat gibi etkilenmez demek istedi arkadaş. yani ben öyle anladım
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• ancak siyasi yapı stad işinde trabzonspor taraftarını uyutmuş 7 yılda ancak kazık çakmıştır, bu süreçte bursa mersin stadları bitmek üzere diğer stad inşaatları ise son hız devam ediyor.kabul edelim ki diğer takımların 2-3 yılda sahip olduğu stada biz 10 yılda sahip olabileceğiz.bu siyasetin bir tercihidir.
                              öte yandan diğer stadyumlar için şehir ve takımla ilintili tema düşünülerek üretilen projeler,bizim için yurtdışına başka takım için tasarlanan proje dayatılmasıdır. takım şehir kültürü konuşulmsmış bile.bu da tokinin yani siyasetin bir tasarrufu.
                              yer konusuna trabzonu bilmediğim için bir şey söyleyemem.ancak bjk stadın taşınmasını kesinlikle kabul etmemiştir.fb yi şehrin en değerli arazilerinden biri olan bölgeden taşıyamazlar.gs ise borçları bstma tehlikesi nedeniyle yeni yerine taşınmak zorunda kalmıştır.
                              hatırlarsınız anadolunun tek futbol şehri trabzon avrp.şamp. düzenlenecek şehirler arasına da alınmamıştı.
                              sonuç olarak iktidarın trabzona bakışı elde var 1 dir.
                              En son UğuR tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 14:28.

Yorum

• Stadyum işi 2006 yılında çıktı...

Bugün 2013 yılı bitti bitiyor....

7 yıl dolmuş 8 e doğru YOL alıyoruz....

Hayallerimizin , umutlarımızın üzerine kazık çakılmış senelerdir....

Birileri toprağa çakılan 3-5 kazıktan mutlu olmamızı umutlanmamızı bekliyor..

kusura bakmayın ama ben mutluda değilim , umutluda değilim....
                                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 14:17.
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X