O kapıların oraya branda serilir bence sonrada tribün konulabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada bizim taraftar gruplarımız çok küçük. Yani Avni Aker'de bile çok az yer kaplıyorlar, yeni stadda mutlaka birleştirmemiz lazım onları, yoksa kaybolup giderler stadın içinde. Ya da sayıları bi şekilde artmalı, nasıl olacak bilemiyorum...
Yorum
-
İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında taraftar gruplarımız büyük ve artarlar ama muhteşem bir fikirle dışlandılar daha çok bekler bu yönetim(bu yönetimi desdekliyorum karşı değilim) stadın dolmasını 5 tl bile olsa bu stad dolmayacak akyazı hiç dolmayacak trabzonsporun en büyük bağı yağmur çamur demeden her deplasmana giden taraftar gruplarıyla bağı kopardılar anlamadığım dünyada roma fb gs bjk river plate boca juventus vb hepsinin fanatik taraftar grupları var ve stadı stad yapan baskı kuranda onlar tüm bu kulüpler taraftar gruplarından memnunken biz niye yok ettik taraftar gruplarını taraftar grupları olmadan asla bir cehennem olmaz avni akerde akyazıda yönetim buna bir çare bulmalı gittikçe pasif etkisiz bir deplasman olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz
Sayıları çok az emin ol, yeni stadda mutlaka birleşmeleri lazım, en fazla iki grup olması lazım. Kale arklalarını paylaşırlar...
Yorum
-
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir kardeşim hazir arkadas bahsetmisken stadyumuzun akuqtigi nasil olacak ttarenadan iyimi kotumu olacak ? Tsk ederim
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu seneden bahsetmiyorum kardeşim -bu sene zaten hiç yoklar- stadın tam dolu olduğu zamanlarda bile gruplar çok az yer kaplıyordu. Üstelik Avni Aker'in kale arkaları küçük olmasına rağmen.
Sayıları çok az emin ol, yeni stadda mutlaka birleşmeleri lazım, en fazla iki grup olması lazım. Kale arklalarını paylaşırlar...
Yorum
-
İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben cevaplıyımkardeşim 1-bjk vadofone arena 2-bursa 3-fb-gs 4-konya bizde 5-6-7 lerde gezeriz çünkü stadın akustiğinin bozulması için herşey yapıldı yapılmayada devam ediyor localardan tut çatıya kadar
Yorum
-
İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleama bekir yönetimle görüşte şu gruplarla toplantımı yapıyorlar ne yapıyorlarsa biran önce dönsünler geri avni aker keçiboynuzu gibi tat veriyor taraftar yokken özellikle taraftar grubu yokkken
Yorum
-
Alakasız olacak ama aklıma gelmişken söyleyeyim. Bugün mühendis arkadaşlarla konuştuk da biraz. Bizim tribünlerin sanıldığı kadar fazla rüzgar almayacağını söylediler. En azından TTArena kadar asla almaz dediler çünkü bizim membran tribünleri yan taraftan da biraz kapattığı için TTArena gibi rüzgar direk tribüne giremezmiş. Hatta bi tanesi ısıtma ile tribünde bunalabilirsiniz bile dedi, inşallah dediği gibi olur
Biz ısıtma için bastırıyoruz tabi o ayrı mesele
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlakasız olacak ama aklıma gelmişken söyleyeyim. Bugün mühendis arkadaşlarla konuştuk da biraz. Bizim tribünlerin sanıldığı kadar fazla rüzgar almayacağını söylediler. En azından TTArena kadar asla almaz dediler çünkü bizim membran tribünleri yan taraftan da biraz kapattığı için TTArena gibi rüzgar direk tribüne giremezmiş. Hatta bi tanesi ısıtma ile tribünde bunalabilirsiniz bile dedi, inşallah dediği gibi olur
Biz ısıtma için bastırıyoruz tabi o ayrı meseleGecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna bişey diyemem malesef, bilen olduğunu da sanmıyorum
Yorum
-
Bekir abi, allah senden razi olsun..
BJK stadina bakiyorumda, yemin ediyorum resmen imreniyorum. Adamlar 3d tanitim videolari ne gerekiyorsa hazirlamis, taraftarlara sunuyorlar.. Bizimkiler ne oldu? Güya %25.. Resmen unutuldu gitti.. Bu bizimle resmen dalga gecmektir.. Adamlar ne tanitim Videosu yapmislar ne de baska birsey, sonra da utanmadan "Önceden söyleseydiniz" derler.. Adamlara baksaniza, Facebook sayfasinda yönetimden biri tüm sorulari cevapliyor, tüm istekler aninda oradan verilip, aninda yanitlaniyor... Peki ya bizde?Bekir abi olmasaydi, biz ne yapacaktin? Her konuda kandiriliyoruz resmen.. Sahi Bekir abi, ne oldu bizim su %25 mi %40 mi (neyse artik) isi?..
Yorum
-
bekir bize güya devlet yapıyor bu stadı ama avni akeri aldılar yavuz selimi aldılar galiba tesisleride alcaklar havalimanı filan işte bi şehrin tapusunu almadılar sorum şu sivasada eskişehirede konyayada denizli vb bunlarada stad yapıyorlar onların neyini aldılar biliyormusun bilgilendirirsen trabzon taraftarı çok sevinir
Yorum
-
Mete Arat benle iliskiyi kesmis.. Adamin sitesinde bundan bir kac ay önce Akyazi ile bilgiler, resimler vardi.. Hepsi kaldirilmis..
Sunu da söyliyeyim, adam son telefonunda resmen isyan ediyordu.. Kimseye ulasamiyorum diye.. Hatta bana.. "Stadi sanki onlar cizmis gibi gösteriyorlar" demisti.. Kendisini kaale bile almiyorlar diye isyan ediyordu bundan bir kac ay önce..
Hatta isin komigi, adam misal loca kisminin degistigini, localarin tribünler arasina yerlestirecegini bu Forumdan okumusyani bizleri takip ediyordu.. Kendisi bana, "bu yaz akyaziya gidecegim ve projenin haline bakacagim" demisti.. Sonra da yok oldu gitti
Ha bir de, projenin asli zaten localarin tribün arasinda olaniymis.. ama cok "masrafli" oldugundan, yönetim Localari tek tarafa istemis... Gaza geldim, sinirliyim.. Aklima geldikce ne dediyse yazacagim
Yorum
-
İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben cevaplıyımkardeşim 1-bjk vadofone arena 2-bursa 3-fb-gs 4-konya bizde 5-6-7 lerde gezeriz çünkü stadın akustiğinin bozulması için herşey yapıldı yapılmayada devam ediyor localardan tut çatıya kadar
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMete Arat benle iliskiyi kesmis.. Adamin sitesinde bundan bir kac ay önce Akyazi ile bilgiler, resimler vardi.. Hepsi kaldirilmis..
Sunu da söyliyeyim, adam son telefonunda resmen isyan ediyordu.. Kimseye ulasamiyorum diye.. Hatta bana.. "Stadi sanki onlar cizmis gibi gösteriyorlar" demisti.. Kendisini kaale bile almiyorlar diye isyan ediyordu bundan bir kac ay önce..
Hatta isin komigi, adam misal loca kisminin degistigini, localarin tribünler arasina yerlestirecegini bu Forumdan okumusyani bizleri takip ediyordu.. Kendisi bana, "bu yaz akyaziya gidecegim ve projenin haline bakacagim" demisti.. Sonra da yok oldu gitti
Ha bir de, projenin asli zaten localarin tribün arasinda olaniymis.. ama cok "masrafli" oldugundan, yönetim Localari tek tarafa istemis... Gaza geldim, sinirliyim.. Aklima geldikce ne dediyse yazacagim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum