Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim stadda ambians olmasın diye uzak tutyorlar tribünleri en can alıcı yer burası aslında Çatı matı hikaye tribünler uzaksa tribüne isterse stadın üstüne betondan çatı yapsınlar farketmez.

Bir şekilde bu deyiştirilmeli

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jojuk hastayım sana... :-))
      bende sana =))
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• [IMG][/url][/IMG]
        Bence Türkiye de olan stadyumlar arasında en güzeli çoğu kişi beğenmese de en güzeli..
        En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 22.12.2013, 22:16.

Yorum

• Mail kamanyası var mı ? Varsa nereye atacağız ? Bu iş anca böyle düzelir bence. Hoş sanki tek derdimiz stad. Ah ulan MRA ah ulaaaaaaan henrikee
          Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Kompakt oynanıyodu burda dimi
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Stadın ismi KAZIK ARENA olsun.Stad konusunda Trabzonsporu vareden taraftarı hiçe sayarak kararlar alınıyorsa ve işi oldu bittiye getirip işe başlanıyorsa ismide KAZIK ARENA olsun arkadaş...

Not: Stadı begenmıyorum demiyorum zoruma gıden BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARLARI hiçe sayılıyor.
              Bir TÜRK'ün başı ancak RUKÛDA eğilir

Yorum

• Yolsuzluk yapan bir hükümetin projesi anca bu kadar olur. Projeyi aldilar ellerine
                Rantla, rüşvetle kesip biçtiler
                Sorgusuz sualsiz onaylayip bize yedirmeye calisiyolar.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• * Stadın isminin Arabasını satıp Filozof olan Yüce Bilge MRA Stadı olmasını talep ediyorum
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [IMG][/url][/IMG]
                    Bence Türkiye de olan stadyumlar arasında en güzeli çoğu kişi beğenmese de en güzeli..
                    Dis görünüs olarak diyorsan, TT Aarena ve Kayserininkinden güzel degil, bu kesin.

Stadin kendisi ve tirbün sekli diyorsan, orayada bi ihtimal veremiyorum, cünkü TT Arena, Sükrü Saracoglu, Bursa ve Konyaninki acik ara daha güzel. Bizim Localarin cirkinligine bakarmisin....

Ben Spor Tesisi olarak güzel bi tesis olucak ama Stad fuzuli masraf

Bizim Taraftar bu stadi her mac dolduracak'da bizde o günleri görecegiz....
                    BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dis görünüs olarak diyorsan, TT Aarena ve Kayserininkinden güzel degil, bu kesin.

Stadin kendisi ve tirbün sekli diyorsan, orayada bi ihtimal veremiyorum, cünkü TT Arena, Sükrü Saracoglu, Bursa ve Konyaninki acik ara daha güzel. Bizim Localarin cirkinligine bakarmisin....

Bir söz vardır bilirmisin! Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir Buradaki eşek stadyum için kullanıyorum yanlış anlaşılmasın..! Dış görünüş olarak Gs stadyumundan güzel nedeni; Gs stadyumunu gördüm ve bende oluşan ilk düşünce beton yığının üzerine mantar kafası koymuşlar ayrıca beton kısımla çatı uyumsuz bu benim düşüncem tabi ki de. Kayseri stadyumuna gelince o stadyum'uda yakından görme şansım oldu işte burada eşeğin altın semerine geliyoruz dışarıdan bakınca 10 numara stadyum diyoruz ama içine gelince amatör kulüplere bile yapılmayacak bir dizayn var. İç kısma gelince bursa ve gs stadyumları güzel fenerin öyle 4-4 lük bir iç yapısı yok. Bizim localara gelince üst tribünle bağlantı geçişleri biraz daha şık yapılırsa daha güzel olur. Taraftar kısmına gelince ben Rize den geleceğim tabiri caizse bir taraflarımı yırtacağım ama oradaki çoğunluğun büyük kısmı çekirdek yiyecek ve buraya gelip juventus stadyumunu isteyecek buna gülerim ben, rüya görmeyi bıraksın o arkadaşlar. Burada juve stadyum resmini paylaşmakla isteklere ulaşılmıyor tutuğunu koparacak bir birleşimin var mı tribünde yok, bir taraf anya bağırsın diğer taraf konya büyük çoğunluk katılmasın çekirdek yesin sonra burada eleştiri yapacaksın neden bize öyle stadyum yapılmaz diye

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yolsuzluk yapan bir hükümetin projesi anca bu kadar olur. Projeyi aldilar ellerine
                        abi senin gibi düşünen kaç kişi var ki bu ülkede helal olsun
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yolsuzluk yapan bir hükümetin projesi anca bu kadar olur. Projeyi aldilar ellerine
                          Sonuna kadar katılıyorum sana bu staddanda bayağı ayakkabı kutuları dolmuştur. Taraftarı kim takar

Yorum

• Hani Juve stadı neden yok sayfada, ayıp.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hani Juve stadı neden yok sayfada, ayıp.
                              Şimdi paylaşır; sanki büyük bir iş yapıyormuş gibi..

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TT Arena'yı dışardan bir görmeni tavsiye ederim.

İğrenç bir dış görünümü var.

Akyazı ''bile'' daha iyi bir dış kabuğa sahip...

Kayseri stadyumunun da içi felaket herkesin bildiği gibi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X