Keske kalearkalarının bı tanesi çift katlı olmasa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer ay bir iki defa yazıyorum. Aklıma geldi yine yazayım...
Bu proje yol yakınken iptal edilmeli, Avni Aker'in yerine maksimum 20.000 kişilik kutu gibi bir stat yapılmalı... Maksimum 20.000 kişilik diyorum ama gönlümden geçen 15.000 kişilik olanı... Fazlasına yazık... Stadına 40.000 kişi toplayabilecek bir takım oluşturacak kadar akıllı, vizyon sahibi ve sosyal statüsü yüksek bir Trabzon'lu başkan adayı tanımıyorum... Zaten bir şeye benzemiyor bu yörük çadırı...
Örneğin bir antep maçında, 30.000 kişilik kısmı boş olan, her bir köşeye birer ikişer dağılmış çekirdek çitleyen sevgili adaylarını görmek canımı çok yakacak... Eskiden muhallebiciye filan gidilirdi... Artık burada halledilir o işler... Yazık...
Takım şehirden, özünden kopartılıyor. Trabzon için Trabzonspor değersizleştirilmeye çalışılıyor.
Zor bir şehrin, zor bir takımını yönetmeye çalışmaktansa, onu itibarsızlaştırmak daha mantıklı siyaseten.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Türkiye Stadyumları: Hepsi bitince...
Atatürk Olimpiyat Stadı 76,092 Istanbul
Türk Telekom Arena 52,652] Istanbul
Atatürk Stadium 51,295 Izmir
Şükrü Saracoğlu Stadium 50,509
Timsah Arena 43,877 Bursa Bursaspor 2014
Vodafone Arena 42,400 Istanbul Beşiktaş 2015
Konya Stadium 42,051 Konya Konyaspor 2014
Trabzon Stadium 41,513 Trabzon Trabzonspor 2016
Ankara Stadium 41,923 Ankara 2017
Kadir Has Stadium 32,864 Kayseri
BJK İnönü Stadium 32,086 Istanbul
Eskişehir Stadium 34,930 Eskişehir Eskişehirspor 2015
Samsun 34,658 Samsun Samsunspor 2016
Diyarbakır Stadium 33,500 Diyarbakır
Gaziantep Stadium 33,200 Gaziantep Gaziantepspor 2016
Antalya Stadium 33,000 Antalya Antalyaspor 2016
Adana Stadium 33,000 Adana Adanaspor
Kocaeli Stadium 33,000 Izmit
Sakarya Stadium 28,710 Adapazarı Sakaryaspor 2016
Şanlıurfa GAP Stadium 28,965 Şanlıurfa
Malatya Arena 25,000 Malatya Malatyaspor 2015
Sivas Stadium 25,000 Sivas Sivasspor 2015
Ay-Yıldız Stadium 25,000 Karabük 2014
Hatay Stadium 25,000 Antakya
Başakşehir Stadi 22,626 Istanbul 2014
Rize yeni şehir stadı: 15.000 Rizespor
Akhisar yeni stadyum:12.00 Manisa Akhisar 2018Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCümlenin koyulaştırdığım şekline, şiddetle katılıyorum.
Takım şehirden, özünden kopartılıyor. Trabzon için Trabzonspor değersizleştirilmeye çalışılıyor.
Zor bir şehrin, zor bir takımını yönetmeye çalışmaktansa, onu itibarsızlaştırmak daha mantıklı siyaseten.
Siyasetin amacı Sakaryaspor u da itibarsızlaştırmak değil mi?
Büyük bir kompleks yapıyorlar siz hala daha neyin düşüncesinde neyin peşindesiniz...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakaryaspor un yeni stadı da şehir merkezinden uzakta yapılıyor.
Büyük bir kompleks yapıyorlar siz hala daha neyin düşüncesinde neyin peşindesiniz...hakkaten yapılan stadların tamamına yakını yeni yerlerinde şehrin dışında yapılıyor. amaç hepsi için aynı olmalı öyleyse takımları itibarsızlaştırmak. ee gs stadı şehrin göbeğinden alındı dağ başına yapıldı o zaman o da mı itibarsızlaştırma çabasıydı ?
stadın yeri 15 bin kişi ile bile trafik işkencesi çekecek kadar kötüydü. akyazı bir kompleks olarak avni akeri yer yutar. tek sorun stadın kendisi.. hatta bana göre sadece dış kaplaması..
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaha yeminle güldürdün benihakkaten yapılan stadların tamamına yakını yeni yerlerinde şehrin dışında yapılıyor. amaç hepsi için aynı olmalı öyleyse takımları itibarsızlaştırmak. ee gs stadı şehrin göbeğinden alındı dağ başına yapıldı o zaman o da mı itibarsızlaştırma çabasıydı ?
stadın yeri 15 bin kişi ile bile trafik işkencesi çekecek kadar kötüydü. akyazı bir kompleks olarak avni akeri yer yutar. tek sorun stadın kendisi.. hatta bana göre sadece dış kaplaması..
En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 10:35.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakaryaspor un yeni stadı da şehir merkezinden uzakta yapılıyor.
Büyük bir kompleks yapıyorlar siz hala daha neyin düşüncesinde neyin peşindesiniz...
Trabzonspor'u yok edersen Trabzon'un yakın tarihine dair her şey kökünden değişir.
Bunu algılayamayacak kadar tutuk akıllı olmadığına göre, maksatlı olduğunu düşünüyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakaryaspor'u yok etsen Sakarya'da hiç bir şey değişmez.
Trabzonspor'u yok edersen Trabzon'un yakın tarihine dair her şey kökünden değişir.
Bunu algılayamayacak kadar tutuk akıllı olmadığına göre, maksatlı olduğunu düşünüyorum.
Yukarıda arkadaş da aynı şeyi yazdı.
Yeni yapılan stadların hepsi yada %80 lik kısmı şehir merkezlerinden uzak yerlerde yapılıyor... Ayrıca Trabzon merkez ile Akyazı arasındaki mesafe ne kadar? kaç yüz KM de uzak diyorsunuz? Akyazı beşirli vakfıkebir tarafına taşındı da biz mi bilmiyoruz...
Maksatlı mı?Şaka gibi...
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok hocam, siyaset işi gücü bıraktı Trabzonspor ile uğraşmaya başladı. amacı kulübe kilit vurmak. Hatta yakında şöyle bir iddia bekliyorum RTE en büyük hedefi kulübü kapatıp bütün Trabzonluları fenerli yapmak. Şaka değil, gerçekten böyle bir idda bekliyorum bizim taraftarlardan. çünkü eleştiride sınırımız yok... 80 milyon işi gücü bırakmış bizimle uğraşıyor havasında bazıları.Tuhaf...
Bu konuda ben de seninle aynı fikirdeyim.
Yorum
-
Siyaset tabi ki yaptığı işten nemalanacak,tabi reklam yapacak,yok zaten bu sürecin uzamasına bizim insanımız neden olmuş 4 ay gecikmiş işler.(biz diyoruz 6-7 yıl o diyor 4 ay şaka gibi)
Ülke tarihinde bu kadar kör savunucusu olan başa bir parti olmamıştır herhalde.
Habertürk de ana sayfadan duyurmuş süper stad geliyor diye.(gelde gülme)
Bu kadar yüzsüzlük bizim ülkede olur ancak.
Trabzon'un birilerinin gözünde neye layık olduğunu stad bitince anlarlar belki.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten bu dediğini düşünenler vardır Ahmet
Bu konuda ben de seninle aynı fikirdeyim.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Yorum
-
edit by me....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 20.11.2013, 11:41.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
Yorum