Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Çok net birşey var bu stad dolmaz. Birde stad niye dolmuyor diyor konuşmasında, e söylesene niye dolmuyor ?

* Senin gelirlerin istediğin kadar artsın bu ülkede bu kafayla sadece figuran olursun o kadar...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• sıyaset ve sıyasetcıler zerre umurumda degıl butun partılerın hepsının canmı cehenneme benım ıcın onemlı olan trabzonspor.. ve kulubum ıcın stad yapılıyor olması cok ıyı lakın o stadı hak eder b ır goruntu vermıyoruz sehır olarak.. takımımızda ısler ıyı gıderken bize her yer trabzon kotu gıderken tukaka.. 20 bın kısılık stadı ısler kotu gıdıyor dıye dolduramayan taraftarın stad hakkında konusmaya bıle hakkı yok ama ne yaparsın ıste burada o konusmayı hak eden taraftarda cok ...
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• stada mutlaka yüklü miktar verecek sponsor bulunmalı. yurt dışı dahil bütün ceolarla görüşülmeli. Gidip örneğin coca-cola Türkiye ceosu, yine pepsi ceosu, olmadı yurt dışındaki hava yolları şirketleri emirates vs. yine rus gaz şirketi gazprom .bunlar iyi para önerebilir. stadın ismi örneğin. Avni Aker coca -cola fırtına park olarak düşünülebilir.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Şu stadın, projenin, basına yansıyan fotoğrafları maketlerinden hangisi doğru? ben şimdiye kadar 4 farklı resim gördüm, artık firma yetkilisi mi olur yoksa bu konularda bnet bilgi edinebilecek bi başkası mı olur bilmiyorum ama bence bu konu artık somut şekilde ortaya konulmalı ve taraftar bilgilendirilmelidir.

bu bilgiler de konunun en başında açıklayıcı şekilde yer almalı ve bilgi karışıklığı engellenmelidir. çünkü şuanda ortada bilgi kirliliği var ve ne yapılacağını nasıl olacağını hemen kimse tam olarak bilmiyor.

iki sene sonra bi tadyum bi bina iki de antreman sahasını önümüzde bulmamak için bu konuyu şimdiden netleştirmek lazım bence.

şimdiye kadar basına yansıyan fotoğraflar şöyle;

1- kimisinde ( tokinin olduğu yazıyo doğru yanlış bilmiyorum) sahil düz plaj şeklinde, dalgakıran falan yok;

2- Bu da yine burada paylaşılan, toki'nin proje katalogundan bi resim. bunda da dalgakıran yokve stadın batısındaki kısım boş. ağaçlık olmuş. acaba projenin asıl fotoğrafı bu mu, yoksa ihaleye çıkan firma sadece görünürdeki yerleri yapacağı için orası öyle mi kaldı? ha eğer projenin gerçek resmi oysa sırf ağaç dikmek için deniz dolduran takım olarak greenpeace'den plaket alabiliriz

büyük hali için.

3- Bu da en kapsamlı ve en güzel fotoğraf, bizim olmasını istediğimiz yani. ama bu resme ne kadar muvaffak oluruz orasını zaman gösterecek.

Bu resimlerin arasında da farklar var ama genel olarak aynı mantıkta hazırlanmış.

4- bu da projenin ilk ve bana göre en güzel hali.

şimdi sonuç olarak bunlardan hangisi olacak?
          En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 13:53.

Yorum

• O yat limanı gibi görünen iki büyük yuvarlak yer de dolduruldu. Muhtemelen olmayacak.

Aynı şekilde dolgunun uç tarafındaki kumsallar da büyük ihtimalle olmayacak.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O yat limanı gibi görünen iki büyük yuvarlak yer de dolduruldu. Muhtemelen olmayacak.

Aynı şekilde dolgunun uç tarafındaki kumsallar da büyük ihtimalle olmayacak.
              Stadın batı kısmı? hadi batı kısmını geçtik doğu kısmındaki her şey eksiksiz olacak mı ?

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stad değil adalet istiyoruz.

Bunlar Spor kompleksi yaparlar. Ama elimizde ne var ne yok alırlar (avniaker, m.a.y. tesisleri vs.)
                Hem stad hemde adalet istiyoruz
                Ikiside hakkimiz!
                Forvete: Tencere Hill
                Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadın batı kısmı? hadi batı kısmını geçtik doğu kısmındaki her şey eksiksiz olacak mı ?
                  Olur onlar büyük ihtimalle ama yıllar alır. Tabi bunlar benim görüşüm.

Dolgunun mevcut durumuna bakıp yorum yapıyorum. Bir bilgi aktarmıyorum yani.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• farklı farklı proje fotoları var.Bunların hangisi gerçek olanı?
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• (ağaoğlu fırtına) stadyumuna hoş geldiniz, trabzonspor yeni stadının açılışını bir dünya devi olan barcelonayla yapıyor yeni stadın hayırlı olsun fırtına nasıl ama

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz

İlk olarak Etem Güner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        (ağaoğlu fırtına) stadyumuna hoş geldiniz, trabzonspor yeni stadının açılışını bir dünya devi olan barcelonayla yapıyor yeni stadın hayırlı olsun fırtına nasıl ama
                        Girişine de yazar artik stadin 'yaptim, oldu' diye
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Aynen.

Zaten projeye bakınca amacın yeni bir stat yapmak değil rant yaratmak olduğu apaçık ortada. O resimlerde stat adeta bir figüran olarak duruyor.

Denizin üstüne yapılmış bir stat, şehrin içerisinde olan bir stada göre çok daha değersiz bana göre. Yürüyerek Avni Akere gidip maç izleyip, yürüyerek meydana dönmek var iken, denizde stat. Git gidebilirsen, maç saatinde sahil yolu trafiği .. vs.

şikeciler statlarından vazgeçiyorlar mı?
                          olimpiyat stadına kimse gidiyor mu?

Ben en son Kasımpaşa stadına gittim, minicik, çok derli toplu harika bir stat olmuş. Şehrin içinde.

Ama bunların düşüncesi şehrin Trabzonspor ile olan ilişkisini, ruhunu koruyup geliştirmek değil ki ? Yeni bir rant yaratmak. O nedenle şehir içindeki güzelim stat yerini satıp, Allah ın denizine dolgu yapıyorlar.

Bence yeri de yanlış.

Projenin nasıl olacağını bilmek imkansız. Ne lütfederseler ona razı olmamız gerektiğini düşündükleri için, baştan projenin ne olduğunu tam olarak söylemeyecekler elbette. Kervan yolda düzülür şeklinde bir kompleks yapıp içine stat koyacaklar.

İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stad değil adalet istiyoruz.

Bunlar Spor kompleksi yaparlar. Ama elimizde ne var ne yok alırlar (avniaker, m.a.y. tesisleri vs.)
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• http://www.gnproje.net/ bizim projeyi bunlarmı çizdi? bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
                            En son pascalli tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 17:07.

Yorum

• stadın önünde plajmı olacak ne,bence süper olur,oranın sürekli yaşayan bir paltform olmasında fayda var,ayrıca meydandan raylı sistem gerekli,yoksa stadı senede en fazla 1-2 defa dolar
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• Hepimiz aslında hemfikiriz. Önce adalet istiyoruz. Adil bir oyun ve Futbol yönetimi istiyoruz. İyi bir stad istiyoruz. Kapasitesi büyük ama kutu gibi, rakibi boğacak güzel bir stad istiyoruz.
                                Ama stadın şehirden uzaklaşıp başka bir yerde yapılması gelecekte şehir-takım ilişkisini tamamen koparacak. Maçlarda stada gidiş-geliş sıkıntısı nasıl aşılacak. Arabası olmayan gençler, bayanlar, sevgililer maça nasıl gidecek, nasıl dönecek. Bu gerçek bir maç değil ki her maç için geçerli. Rize maçında Trabzondaydım. Yürüyerek yavaş yavaş maça gittim. Maç sonu yine aynı şekilde tüm taraftarlarla beraber meydana geri döndüm. Bu güzellik yok olacak. Maça sadece fanatikler ya da arabası olanlar gidecek. Bu büyük tehlikeyi derhal bertaraf etmeliyiz. Yazdıklarım herkese boş geliyor bende biliyorum boş olduğunu ama stadın yerinde yeniden yapılması tek doğrudur. İnşallah kalbimden geçen olur demek istiyorum...
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X