Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stad projesinin değişmesi mümkün kaplama ve çatı şekli çok sıkıntılı bi yapıya sahip düzelteceklerdir mutlaka bu durumu

Yorum

• Anasına avradına düz gidilen Aziz Yıldırım, şu stadı iki senede bitirir... Bizim başkan gidip yardım istesin, parayı iki haftada gönderirler... Malum yerden hareket beklemekten daha onurluca olur...

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olimpiyat gitti bu iş yattı.Şuan bu iş tamamen arkaplanda kalmış durumda.
        Abi ne yatması? Stadı geçtim akyazının altına iki tane tunel yapılıyor şu an, boşuna mı? Bu proje mutlaka bitecek, onemli olan kalitesinin ne olacagı. Kadir abiden de tunellerin fotolarını bekliyoz:-)

Yorum

• Foto icin tskler....

Temeli nezaman atilacak stadin ?
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• beşirli tarafında yapılan sondaj ve dolgu yeni yapılacak kanuni bulvarıyla sahil yolunun ve yeni yapılan tünellerin bağlanacağı viyadük için olabilir. 3 yol var dolayısıyla geniş bir alan gerekli bu yollar için..

Yorum

• Faik Bey, resimler için teşekkürler. Ellerinize sağlık.

Yorum

• İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                valla ben ofg ve o dolmuşcuların baş kabadayısı varken raylı sistem yapacaklarını sanmıyorum...
                Bence de öyle ama cevap takma adlı arkadaş da bunu kafasına göre uydurmadı herhalde, ya da otopark için daha fazla itiraz etmesinler diye işi yapan firmalara TOKİ tarafından yapılan bir kandırmaca da olabilir bu; herşeyi beklerim artık... Yoksa böyle bir proje varsa şimdiye kadar illa ki dillendirilirdi biyerlerde diye düşünüyorum. Trabzon'da kimsenin haberi yok.

Cevap takma adlı arkadaştan güncel bilgiler bekliyoruz

Yorum

• Konya Stadyumu, 42.000 kişilik

Konya Spor Salonu, 10.000 kişilik

İşin içine Toki girmediği zaman gayet estetik, gayet güzel projeler ortaya çıkarılıyor.
                  "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• ara sıra buraya yorum yapıyor ve takipte bulunuyorum... stadyum tamam yapılsın ama sıft bizim şampiyon olmamızı istemeyen akpnin oylarını arttırmak için yapılıyor. Bir bizi "stadyum stadyum" diye kandıramadıkları kaldı elbet bir gün onu da tamamlamaya çalışacaklar zaten.

Neyse..

Aklımda bir soru var ki ; Mainz'in taraftarının beğenmedikleri stadyuma da benzemekte. Biz kendi projemizi kendimiz belirletsek olmaz mı? Mesela şu şekil ;

Belki projede bir düzenleme olabilir.

Yorum

• Kendi işini kendin yapamazsan elalemin insafına kalırsın bizim gibi...

Yorum

• İlk olarak Derbeder-53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ara sıra buraya yorum yapıyor ve takipte bulunuyorum... stadyum tamam yapılsın ama sıft bizim şampiyon olmamızı istemeyen akpnin oylarını arttırmak için yapılıyor. Bir bizi "stadyum stadyum" diye kandıramadıkları kaldı elbet bir gün onu da tamamlamaya çalışacaklar zaten.

Neyse..

Aklımda bir soru var ki ; Mainz'in taraftarının beğenmedikleri stadyuma da benzemekte. Biz kendi projemizi kendimiz belirletsek olmaz mı? Mesela şu şekil ;

Belki projede bir düzenleme olabilir.
                        Geçti dostum geçti. Bizim daha yukarıdaki animasyon gibi bişey bile yok elimizde. Konya-Kayseri-Eskişehir gibi bir belediyemiz olsa bırak animasyonu belki yeni stadımızda oynuyor olurduk şu an. Ne işadamımız ilgilendi bu işle ne yerel yönetimimiz, ne de kulüp yönetimimiz.

Sonuç olarak da siyasetin eline kalmışız, yapacak bişey yok, olduğu kadar artık...

Yorum

• Siyasilerimiz Trabzon'a geldiklerinde pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar adamlara yaklaşamıyoruz ki yaklaşanlarda yalaka takımı zaten kimse demiyor ki kardeşim şu işle bir ilgilenin insanlara bir sorun ne istiyorlarmış nasıl olması lazım... Ayrıca belediyeler seçimden önce 20 yıldır raylı sistmen sözü veriyorlar hala aynı hikaye bu kadar saflıkta olmaz çok safız millet olarak bu kadar yalana boyun eğilir mi arkadaş elin Kayserilisi işini çok iyi biliyor biz çok övünüyoruz kendimizle ama ....
                          Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Bu başlığın açıldığı 6 sene olmuş. Sanırım proje ondan da eski.

Biter mi derseniz niyet olsa maksimum iki senede biter de Trabzonspor her alanda olduğu gibi bu alanda da cezalandırılmaya devam ediyor.
                            https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu başlığın açıldığı 6 sene olmuş. Sanırım proje ondan da eski.

Biter mi derseniz niyet olsa maksimum iki senede biter de Trabzonspor her alanda olduğu gibi bu alanda da cezalandırılmaya devam ediyor.
                              Bence stadyum istemesek Artık Uyansak... Yine de Bir şey olmaz gibi gözüküyor! Senelerce kazıklanmaktayız zaten. İki sene de değil ben üç senede biter diye tahmin düşünüyorum.

Ama böyle yavaş giderse.
                              En son Derbeder-53 tarafından düzenlendi; 18.11.2013, 00:30.

Yorum

• Ben bu milletin işinden bişe anlamıyorum!...

Trabzon'da kara parçası yok da denize mi, kurmak şart oldu stadı(burası dubai mi!?)?!... mostralık iş abi... yapmayacakları işi denize sürüp, kupalaştırıyorlar... biz de inanıp imreniyoruz...

Çek abi Gölçayıra stadı, 2 senede yapıp hemen teslim edeyim; çabuk- çabuk!.

Japon bu sürede boğaza 7 köprü kurardı be..

İş lâfa kaldı ise Kadir de müteahhit!... "atma recep, dinkardeşiz!"

kadiryeter

Askeriye bu köye hava alanı yapmayı 50 sene önce düşünmüş; inişe müsait, kalkış için tepeler engel imiş?!.
                                Bitişiğindeki köyün adından anla bu köyün ne kadar düz olduğunu: Düzyurt...
                                Kendi adı da ayrı belge:
                                En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 17.11.2013, 23:44.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X