Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BJK stadında da sadece ''350'' araçlık otopark varmış, az değil mi yahu?
    Beşiktaş'yürüme mesafesi ve otobüs, dolmuş gibi toplu taşıma araçlarının bol alternatifli versiyonları var. Eski halinde hiç otopark yoktu.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• raylı sistem her belediye başkan adayının dillendirdiği ama seçilince rafa kaldırdığı bir projedir. bunda akçaabat dolmuşları, şehrin yapısı, geçecek yol güzergahı gibi etkenler hep bahane edildi.

şimdiye kadar projeyi uygulayan ekipten bir kişinin burda bahsettiği bilgiden başka da bir bilgi yok kimsede..

ayrıca belediye böyle bir projeyi seçim arefesinde yapıyorsa neden gizlesin ki bunu açıkça halkla paylaşmalı hatta güzergahı bile halka sormalı.. gerçi bu belediye için handikap da olabilir.

ama şu bi gerçek ki akçaabat merkez ve yomranın birleşmesi kesinlikle bir raylı sistemle sağlanmalıdır. bu hem gereğinde fazla olan dolmuş fiyatlarını düşürür hem de iğrenç dolmuş görüntülerinden yolları kurtarır..

Yorum

• diger takimlar isim hakki olarak ne kadar aliyorlar stattlai icin???
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          raylı sistem her belediye başkan adayının dillendirdiği ama seçilince rafa kaldırdığı bir projedir. bunda akçaabat dolmuşları, şehrin yapısı, geçecek yol güzergahı gibi etkenler hep bahane edildi.

şimdiye kadar projeyi uygulayan ekipten bir kişinin burda bahsettiği bilgiden başka da bir bilgi yok kimsede..

ayrıca belediye böyle bir projeyi seçim arefesinde yapıyorsa neden gizlesin ki bunu açıkça halkla paylaşmalı hatta güzergahı bile halka sormalı.. gerçi bu belediye için handikap da olabilir.

ama şu bi gerçek ki akçaabat merkez ve yomranın birleşmesi kesinlikle bir raylı sistemle sağlanmalıdır. bu hem gereğinde fazla olan dolmuş fiyatlarını düşürür hem de iğrenç dolmuş görüntülerinden yolları kurtarır..

Çalışma Eski Bakanı, Ali Rıza Uzuner ve Kadir Yeter. Konu: Trabzon'a Tren Getirilmesi(KTÜ- 1999).

Bu konunu kitabını yazdım dersem abartmiş olmam; kitabın üstünde Akyazılı yazar olmasına bakmayın... içindekilerin çoğu bana ait.

Daha bir sürü adres verebilirim... ancak, bu başlıkta konu bu değil!...

kadiryeter Kadir Yeter.

En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 16.11.2013, 22:44.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaş'yürüme mesafesi ve otobüs, dolmuş gibi toplu taşıma araçlarının bol alternatifli versiyonları var. Eski halinde hiç otopark yoktu.
            Sanırım otopark kapasitesini özellikle düşük tutuyorlar ki taraftar özel aracıyla gelmesin, ekstra trafik oluşturmasın. Mesela düşünüyorum da, bırak otobüsü dolmuşu, Akyazı'ya raylı sistem bile yapsan ben özel aracımla ailemi alıp öyle gitmek isterim stada. Demek ki bunun önüne geçilmeye çalışılıyor, tek mantıklı açıklama bu bence.

Yorum

Sanırım otopark kapasitesini özellikle düşük tutuyorlar ki taraftar özel aracıyla gelmesin, ekstra trafik oluşturmasın. Mesela düşünüyorum da, bırak otobüsü dolmuşu, Akyazı'ya raylı sistem bile yapsan ben özel aracımla ailemi alıp öyle gitmek isterim stada. Demek ki bunun önüne geçilmeye çalışılıyor, tek mantıklı açıklama bu bence.
              Zaten oraya taraftarın çoğunluğu özel aracı ile gelirse, maça girebilmek için bir gün önceden gelmesi gerekir. Evlerine de ancak ertesi gün gidebilirler
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                raylı sistem her belediye başkan adayının dillendirdiği ama seçilince rafa kaldırdığı bir projedir. bunda akçaabat dolmuşları, şehrin yapısı, geçecek yol güzergahı gibi etkenler hep bahane edildi.

Kesinlikle katılıyorum ama sty inşaattaki arkadaş çok net bi şekilde böyle bir projenin olduğunu söyledi.

Temel atma töreninde başbakan bir de raylı sistem gibi sürpriz bir müjde verip şikeyi maksimum düzeyde unutturmaya çalışır mı diye düşünmüyor değilim

Yoksa belediye başkanı raylı sistem yapmayacağız diye açık bir şekilde söylemişti kaç defa. Bilmiyorum ya, ya da tamamen yanlış alarm, umut işte

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zaten oraya taraftarın çoğunluğu özel aracı ile gelirse, maça girebilmek için bir gün önceden gelmesi gerekir. Evlerine de ancak ertesi gün gidebilirler
                  İnönü'yü mü diyorsun?

Yorum

İnönü'yü mü diyorsun?
                    Evet evet.
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak sezgyn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim bi yakınım belediyede ve bu işlerle ilgili.Sormuştum ama bana raylı sistem değilde sahil-meydan-boztepe arası teleferik sistemi yapılacağını söylemişti.
                      O da yalan oldu galiba, bi ara vazgeçtik gibi bişeyler söylemişti yine başkan, aynı raylı sistemde olduğu gibi. Mümkünse o yakınına bi daha sorabilir misin ne durumda bu teleferik projesi diye?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir de şu bizden sır gibi saklanan raylı sistem projesini çok merak ediyorum. Raylı sistemi sahile düşündük biz hep ama sahilden geçen bir sistem şehir tarafından kabul görmeyebilir.

Bana kalırsa raylı sistemin tanjanttan geçmesi gerekiyor ki maksimum sayıda insan raylı sistemi tercih etsin. Direk sahilden geçen bir raylı sistemin kullanım oranı Trabzon'un yerleşimini göz önüne aldığımızda düşük düzeyde kalacaktır diye düşünüyorum.

Bu konuyu tartışalım bari, oldu bittiye gelmesin lütfen ya. Yok mu belediyeyle bir bağlantısı olan, kulağına bişey gelen, ulan sanki biz Trabzon halkı değiliz, uzayda falan yaşıyoruz, hiçbirşeyden haberimiz olmuyor...
                        valla ben ofg ve o dolmuşcuların baş kabadayısı varken raylı sistem yapacaklarını sanmıyorum...
                        Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• sadece stadla ilgili resimlerin paylaşıldığı yorumun yasak olduğu bir başlık acılmazmı gün gün takip ederiz en azından. dışarda olunca merak ediyoruz. uzakta olsakda trabzonumuza yakışsın yeterki gidemezsekte kalbimiz orada
                          kahramanlar bordo mavi giyer.
                          komandolar viravira61.

Yorum

• stad henüz yükselmeye başlamadı ki. fotoğraf paylaşacak bir durum yok ortada. gözle görülen çalışmaların tamamı dolgu ve yol çalışmaları şuan için..

Yorum

• Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Arkadaşlar bir kaç resim çektim bir kaç gün önceye aittir...son durumu görebilirsiniz......
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X