Sadece tek bir kale arkasına eski tip koltuklardan yapsınlar, ben kombinemi kale arkasından alacağım, adam gibi koltukta oturmak istiyorum ben takımı oturduğum yerden de desteklerim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlar da böyle düşünüyor ama bakalım. Hatta alt katı da katlanabilir düşünüyorlarmış, üst kata almayı düşünüyorlar grupları heralde. Gerçi bizim bir avuç grubumuz var zaten, bir kale arkasının üst katını bile dolduramazlar...HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir abi şu 4 araç çıkışının 2 ye düşürülmesini ilettin mi ? Lütfen maraton tarafındakiler kapatılsın yahu lütfen. Oraya da prekast koymak çok zor olmasa gerek ?
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar grupları hemen kale arkasında olmalı. Rakip takım kalecisi baskı altında Olmalı ve aynı zamanda kalecimize de destek olunmalı.
Yorum
-
Taraftar gruplarını bu kadar dışlamanın bize bir faydası yok.Şimdiye kadar adamlara ne verildiyse onu sergilediler.Yönetimlerin bu işte vebali çok.Bu adamları beleş bilete de alıştıran yönetimler.
Bilinçli bir taraftar grubu zaten stadı gözü gibi korur.Bu işler birilerini dışlayarak çözüme kavuşturulamaz.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar gruplarını bu kadar dışlamanın bize bir faydası yok.Şimdiye kadar adamlara ne verildiyse onu sergilediler.Yönetimlerin bu işte vebali çok.Bu adamları beleş bilete de alıştıran yönetimler.
Bilinçli bir taraftar grubu zaten stadı gözü gibi korur.Bu işler birilerini dışlayarak çözüme kavuşturulamaz.
Yorum
-
taraftar gruplarının üst katta olması çok kötü olur ama localardan dolayı da böyle olması mantıklı. bari köşelere dokunmasalar. üst kat köşeden kombine almayı düşünüyorum da
bekir abi çıkış sayısı azaltılamıyorsa eğer geniş reklam tabelalarıyla ve ya bezleriyle kapatılabilir. bir çok örneği var.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületaraftar gruplarının üst katta olması çok kötü olur ama localardan dolayı da böyle olması mantıklı. bari köşelere dokunmasalar. üst kat köşeden kombine almayı düşünüyorum da
bekir abi çıkış sayısı azaltılamıyorsa eğer geniş reklam tabelalarıyla ve ya bezleriyle kapatılabilir. bir çok örneği var.
Yorum
-
İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir abi çatıya ne zaman başlanacak?
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada kulüp misafir taraftar tribününün, numaralı tribün ile deniz tarafı kale arkasının birleştiği köşeye alınması için bastırıyor ama bakalım sonuç ne olacak.
Bu konunun halledileceğini düşünüyorum.
Yorum
-
Stad bize devrolduktan sonra istediğimiz yere alamıyormuyuz misafir takımı...Ayrıca bizim oralara kimse gelemiyor ben şahsen misafir tribününn olmasına da karşıyım...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence kulüp bu şekilde istiyorsa yapılabilir. Sonuçta TOKİ için ha şurada olmuş ha burada olmuş bir farkı yok. Yeter ki misafir tribünü olsun
Bu konunun halledileceğini düşünüyorum.GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum