Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yapmamalı ki ortada eleştirecek bir şeyler olsun.
    Kesinlikle. Herkesde dil pabuç gibi ama elini taşın altına koymaya gelince ortadan kayboluyoruz. Sorsan 30 bin kişilik stadı beğenmez efendiler ama 20 bin kişilik avni aker'e 10 bin kişi gidiyor maç izlemeye.

He canım bu takımı mı izlicez he. Git feneri tut o zaman. Çok iyiler bu sene şampiyon olursunuz.

Ben hala söylediğimi tekrarlıyorum. 40 bin kişilik stat trabzona çok fazlaydı. Keşke 30 bin olsaydı. İnşallah o stat Kadir Has Stadına dönmez. Hayırlısı.
    En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 03.11.2013, 13:57.
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Dünyanın hiç bir yerinde, bir şehre malolacak yapı üzerinden, o şehir ve sakinleri, bu kadar aşağılanmamıştır...

Yorum

• Şike mahkemesinde verilen hükmün infazı olmadan stad mtad istemiyorum. Alsınlarda .......

Şayet şu ortamda yapılacaksa bilinsin ki bu ağız kapatmaktan, hak gaspının peşine düşmemizi engellemekten başka hiçbir maksatla yapılmayacaktır. İğreniyorum bu müteahhit zihniyetli politikacılardan ve yalakalarından!
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yapmamalı ki ortada eleştirecek bir şeyler olsun.
          He işte şunu bileydik! Sen çok yaşa ya.

Yorum

• Sike olayinda bosa yaptigimiz yürüyüslerden birini de stad icin yapalim. ne var sanki
            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Halen daha altyapi projeleri ve zemin kotlari onaylanmadi stadin yukselmesinden dolayi yapiacak degisiklik onay surecindeyken simdi de mevcut yol projelerinin karayollarinca degistirilmesi olayi cikti Toki tum bu bilgilere gore bir cozum surecinde ama eger biraz daha uzarsa cok buyuk sikinti var cunku bu mevsim kacirilmamasi gereken bir mevsim kisa giriyoruz herkes bekliyor kazikcilar personel birbirlerine sarmaya basladi inanin haril haril calismayi su anda bzden daha fazla kimse isteyemez ama maalesef izin yok!
              İhaleden önce bir ihale daha olmuştu...Ön yeterlilik ihalesiydi galiba tam hatırlamıyorum...Bakan bayraktara bu ihale neden yapılıyor diye sorulduğuunda ilerde bir sorun olmaması için denmişti...Galatasarayın yaşadığı sorunları örnek göstermişti...

Ama görüyoruzki hiçbir işe yaramıyormuş...

Yorum

• Arkadaslar imza kampanyasi baslatim. Bu sayfadan http://imzakampanyam.com/Trabzon-Sta...mza-kampanyasi Projede degisiklik icin imza atabilirsin. Herkesden destek bekliyorum. Ayrica BMN yi kiniyorum, siz taraftarlari yönlendirmeniz gerekenler siniz!
                !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İhaleden önce bir ihale daha olmuştu...Ön yeterlilik ihalesiydi galiba tam hatırlamıyorum...Bakan bayraktara bu ihale neden yapılıyor diye sorulduğuunda ilerde bir sorun olmaması için denmişti...Galatasarayın yaşadığı sorunları örnek göstermişti...

Ama görüyoruzki hiçbir işe yaramıyormuş...
                  Ön yeterlilik ihalesinin bu konuyla ilgisi yok hocam. Ön yeterlilik ihalesi asıl ihaleye her önüne gelen firmanın girmemesi için yapılıyor, firmalara bakılıyor bu adamlar bu işi yapabilir mi diye, yapabilir gibi görünüyorsa asıl ihaleye kabul ediliyor. Bizim bu konuda bi sıkıntımız yok şu an, ihaleyi alan ortaklık işi yapacak ama ''dur yapma'' diyorlar.

Burada kurumlararası iletişimsizlik söz konusu, herkes kendi penceresinden bakıyor projeye, şöyle bi masanın etrafında oturup konuşmak yok... (iyi niyetimle söylüyorum)

Bu işi geciktirebilecekleri kadar geciktirmeye çalışıyorlar (kötü niyetimle söylüyorum)

Kötü niyetli düşünmemize sebep olanlar da kendileridir ama kusur bizde değil. Tamamını göz önüne aldığımızda belki de milyar liralık bir projenin en ince ayrıntısına kadar tartışılıp nihai bir karara varılmış olması gerekmez miydi şimdiye kadar. Yok zamanları da vardı yani proje ortaya atılalı 10 sene olacak yakında.

Ayıptır artık ama kazmayı vurduktan sonra projede değişiklik yapmak. Gel de art niyet arama!

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar imza kampanyasi baslatim. Bu sayfadan http://imzakampanyam.com/Trabzon-Sta...mza-kampanyasi Projede degisiklik icin imza atabilirsin. Herkesden destek bekliyorum. Ayrica BMN yi kiniyorum, siz taraftarlari yönlendirmeniz gerekenler siniz!
                    Sağolasın kardeşim, geç kaldık ama inşallah ufak da olsa bazı şeyler değişir. Zamanımız var gibi görünüyor hala, bu inşaat ancak kıştan sonra başlar adamakıllı.

Dolgunun ne kadar yükseleceğine yeni karar veriyormuş efendiler, helal olsun onlara...

Yorum

• bugün Avni Akeri dolduramayan 41 yamalı bohçaya benzeyen Trabzonspor taraftarı yarın Akyazı tamamlandığında o stadı hiç dolduramaz, tek çare taraftar gruplarının parçalanmışlıktan kurtularak tek ses tek yürek bir araya gelmesidir.Şu anda Trabzondaki taraftar gruplarımız sıradan kümede kalmaya oynuyor maalesef.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sağolasın kardeşim, geç kaldık ama inşallah ufak da olsa bazı şeyler değişir. Zamanımız var gibi görünüyor hala, bu inşaat ancak kıştan sonra başlar adamakıllı.

Dolgunun ne kadar yükseleceğine yeni karar veriyormuş efendiler, helal olsun onlara...
                        Kardesim emin ol ki zamanimiz var..böyle giderse 4-5 sene icinde belki biter önemli olan hep birlikte savasmamiz!
                        !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ön yeterlilik ihalesinin bu konuyla ilgisi yok hocam. Ön yeterlilik ihalesi asıl ihaleye her önüne gelen firmanın girmemesi için yapılıyor, firmalara bakılıyor bu adamlar bu işi yapabilir mi diye, yapabilir gibi görünüyorsa asıl ihaleye kabul ediliyor. Bizim bu konuda bi sıkıntımız yok şu an, ihaleyi alan ortaklık işi yapacak ama ''dur yapma'' diyorlar.

Burada kurumlararası iletişimsizlik söz konusu, herkes kendi penceresinden bakıyor projeye, şöyle bi masanın etrafında oturup konuşmak yok... (iyi niyetimle söylüyorum)

Bu işi geciktirebilecekleri kadar geciktirmeye çalışıyorlar (kötü niyetimle söylüyorum)

Kötü niyetli düşünmemize sebep olanlar da kendileridir ama kusur bizde değil. Tamamını göz önüne aldığımızda belki de milyar liralık bir projenin en ince ayrıntısına kadar tartışılıp nihai bir karara varılmış olması gerekmez miydi şimdiye kadar. Yok zamanları da vardı yani proje ortaya atılalı 10 sene olacak yakında.

Ayıptır artık ama kazmayı vurduktan sonra projede değişiklik yapmak. Gel de art niyet arama!
                          İhaleyi kazanan firmanın buna karşı olma gibi bir hakkı yokmudur...Sonuçta ihaleyi kazandıkları proje bellidir...Maliyetlerini ona göre hazırlamışlardır...Onlar istediği zaman istediğini değişirse ihaledeki maliyette değişmezmi...

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İhaleyi kazanan firmanın buna karşı olma gibi bir hakkı yokmudur...Sonuçta ihaleyi kazandıkları proje bellidir...Maliyetlerini ona göre hazırlamışlardır...Onlar istediği zaman istediğini değişirse ihaledeki maliyette değişmezmi...
                            Teorik olarak vardır diye düşünüyorum ama kimse 200 milyonluk işi elinin tersiyle itemez, kaldı ki yürütücü organla ters düşüp şirketinin geleceğini karartmayı kim göze alabilir ki? Ben de olsam bişey demem.

Ha şöyle de bişey var, bu değişikliklerin olması gerekiyor zaten. Şu anki dolgunun hemen altı deniz, bu şekilde kalması saçmaydı. Ama dolgunun yükseltilme kararının bu zamana bırakılması ondan da saçma.

ve ben bunda art niyet arıyorum artık kimse kusura bakmasın...

Yorum

• bu saatten sonra yapısal değişiklik olmaz, sadece yetkilinin de dediği gibi emniyet açısından sorun teşkil edecekse bazı değişikliler olur.. stad mainzdeki otlak alan için planlandığı için stadın altındaki ticari alanın deniz seviyesinin altında kalacağı ancak yüklenici firma tarafından farkedilmiş.. yine stadın çatısındaki branda muhtemelen rüzgar testini geçemeyecektir..

bu aşamada yapılabilecek yegane değişiklik locaların iki kat arasına alınmasıdır.. bence sadece bunu dile getirip bunun için bastırsak en mantıklı işi yapmış oluruz!
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu saatten sonra yapısal değişiklik olmaz, sadece yetkilinin de dediği gibi emniyet açısından sorun teşkil edecekse bazı değişikliler olur.. stad mainzdeki otlak alan için planlandığı için stadın altındaki ticari alanın deniz seviyesinin altında kalacağı ancak yüklenici firma tarafından farkedilmiş.. yine stadın çatısındaki branda muhtemelen rüzgar testini geçemeyecektir..

bu aşamada yapılabilecek yegane değişiklik locaların iki kat arasına alınmasıdır.. bence sadece bunu dile getirip bunun için bastırsak en mantıklı işi yapmış oluruz!
                                Bence bu istekleri 2 madde halinde ve somut olarak vermeliyiz örneğin

1-Locaların kat arasına alınması
                                2-Membran ile stadyumu kaplamak yerine sadece çatının kaplanması ve dış cephenin farklı şekilde dizayn edilmesi. vb
                                Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

Çalışıyor...
                                X