Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi

Ben burdaim Ts burdaki ilk macini 2020den once yapamaz. Dediydi dersiniz.

Yorum

• projede bu kadar değişikliğin olması projenin ne kadar özensiz hazırlandığının ve aslında özgün bir proje olmadığının kanıtıdır. elin bozkırın ortasına planladığı stadı alır karadenizin kıyısında dolguya yapmaya kalkarsan olacağı budur!!
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Kamera çalınırsa gidersin daha güvenli bir yere kurarsın kardeşim YIL 2013 millet telefonla uzaya çıkıcak nerdeyse Kameralar çalındı ne demek ya !
        Adam o hizmeti senin için yapıyor, kamerayı sen çalıyorsun. Üçüncüden sonra aman yahu banane ne uğraşacağız demişlerdir büyük ihtimalle.
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• Bu başlığın ismine bir önerim olacak.
          Akyazı Stadyumu Projesi ===> Akyazı Stadyumu Çilesi ; çünkü duygular bu yönde.
          Trabzonspor-BordoMavi-1967-61-BizeHerYerTrabzon-Hami-KaraboğaÜnal-Arveladze-Fırtına-Efsane-7-Hasret...

Yorum

• Biraz önce ordu-giresun havaalanının inşaatını gördüm..harfiyat kamyonları malzeme boşaltmak için sıraya girmişlerdi çok yogun çalışma vardı..Ben böyle sıkı çalışmayı birgün olsun akyazıda göremedim..

Yorum

• boyle teknolojinin oldugu bir donemde ne kadar da basit yalanlar bunlar.. ulan 50$ lik bir kamera bide yanina alici koyacak oda 30$ bitti... bence insaat alanina gizli ve bir okadarda gizemli birseyler donuyor... bu yeryuzunde bukadar gizli sakli bir proje daha gorulmedi.. vallahi hicde bu olanlar bana normal gelmiyor... o insaat alaninda ne donuyor cok merak ediyorum...
              u will need justice at the end..

Yorum

• Adam gibi görüntü elde edilebilmesi için kameranın akyazı sırtlarına koyulması gerekiyor. Acaba Zigana Yörük Çadırı'nın oraya bir kamera falan koysalar verim alamazlar mı? Kamera çalmak da neyin nesi oluyor bu arada.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam o hizmeti senin için yapıyor, kamerayı sen çalıyorsun. Üçüncüden sonra aman yahu banane ne uğraşacağız demişlerdir büyük ihtimalle.
                  * Kameraların konulduğu ve Çalındığı kanıtlandı mı ? Olabilir çalındı diyelim arkadaş Piramitleri yap demiyoruz basit bir şey o kamera istenirse günümüz teknolojisinde gayette kamera konulur hiçbişey olmaz artık nereye koydularsa !
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Su catiyi yukaridaki stadlarin birine yapistirsaydilar nasil olurdu?

Bence daha heybetli görünürdü. Cay bahcesine benzemezdi...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• dış cephe kesinlikle mebran olmamalı çatısı olabilir ama dış cephe daha modern bir görüntü oluşturması ve korunaklı olması lazım.
                      Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Arkadaşlar bu komple mebran olayını abartmamalıyız çadır havasında olmamalı.

Olacaksa şunlar gibi olmalı.

En son vyno tarafından düzenlendi; 02.11.2013, 19:29.
                        Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Bu gün bir kaç resim çektim arkadaşlar...
                          Bir kaç saat içinde paylaşacağım...
                          Hamiş

Yorum

• * Çatımız mükemmel çatımıza laf yok, ne biçim insanlarsanız, ne kadar nankörsünüz adamlar size stad yapıyor yok ne biçim çatı yok nasıl proje yok kamera yok mu bi susun la Avrupa'nın en mükemmel stadı olacak
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Şu sayfayı her gün okuyorum. Ve bazı arkadaşlara önerim şudur:

''Arkadaşlar herkese laf anlatamazsınız, bırakın diledikleri gibi düşünsünler, diledikleri gibi yakınsınlar, eleştirsinler...''

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu sayfayı her gün okuyorum. Ve bazı arkadaşlara önerim şudur:

''Arkadaşlar herkese laf anlatamazsınız, bırakın diledikleri gibi düşünsünler, diledikleri gibi yakınsınlar, eleştirsinler...''
                                Tam siyasetçi yorumu olmuş. Nereye gittiği belli değil.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Çalışıyor...
                                X