İlk olarak vyno tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEs Es macinda maraton tribünü 20 liraydi...
Bilet fiyatlari hikaye...
Degesik bir nedeni olmali...Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
-
İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan yalaka, takım kötü, teknik direktör yetersiz, taraftar grupları aşırı küfürbaz, saygısız ve kaba, stadyum rezalet, üstü açık, park yeri yok, içinde doğru dürüst tuvalet, alternatif yiyecek içecek yerleri vs. yok, hükümete, adalete, futbol federasyonuna güvenini yitirmiş ve futboldan soğumuş bir şehir, şikeci futbolcularla dolu çoğu 3 kuruşa satılık rakip takımlar, karaktersiz hakemler, rezil ötesi bir yayıncı kuruluş, taraftarı futbolla haşır neşir eden hiç bir spor programında yer bulamayan bir camia vs. vs. vs.
Daha binlerce neden sayabilirim bu ana başlıkların altında.
Bunlar varken hala taraftar neden maça gelmiyor, takımını desteklemiyor diye soran arkadaşlar bunları herhalde görmüyor veya onlarda kale arkasındaki 3-5 kuruşa vicdanlarını satmış TG üyeleri herhalde. Benide ıslıklar bu karaktersizler.
Yorum
-
bir de vira grubu var ki onları ayrı tutuyorum her maç dikkatimi çekiyo kısa bi süre olsa da " siyasetten futboldan ellerini çek" ve " adalet isteriz stadyum değil" gibi anlamlı sloganlar atabiliyolar ama ne yazık ki diğer grup destek vereceğine ıslıklayabiliyo bazen yazık!!!
Yorum
-
İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir de vira grubu var ki onları ayrı tutuyorum her maç dikkatimi çekiyo kısa bi süre olsa da " siyasetten futboldan ellerini çek" ve " adalet isteriz stadyum değil" gibi anlamlı sloganlar atabiliyolar ama ne yazık ki diğer grup destek vereceğine ıslıklayabiliyo bazen yazık!!!
Vira grubu hakkındaki düşüncelerinize de aynen katılıyorum. Belki de onlarca taraftar grubu arasından en iyisi ve gerektiği yerde gereken tepkiyi cesurca koyabilen tek grup..
Yorum
-
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIslıklamadan kastın Apollon maçında olan durum ise yanlış biliyorsun. Bu maçta deniz tarafındaydım ve tamamen karşı tarafla karşılıklı tezahürat yapmak için onların dikkatini çekmek amacıyla ıslıklama oldu. Ne atılan slogana, ne de gruba karşı bir protesto yoktu.
Vira grubu hakkındaki düşüncelerinize de aynen katılıyorum. Belki de onlarca taraftar grubu arasından en iyisi ve gerektiği yerde gereken tepkiyi cesurca koyabilen tek grup..
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw abi antep sivasın bilet fiyatları ne kadardır Allah aşkına ?
herkes 2011 senesinde bile taraftar stadı dolduramadı diyor ama ekran başında avni akerin atmosferini kameralar bizlere gayet dolu bir şekilde aktarıyordu, bilmiyorum oraya gidip gördünüz mü neye göre konuşuyorsunuz ama olabilir biz ancak ekrandan izleyebildik ama şu yaşıma kadar hiç bu kadar coşkulu görmemiştim tribünlerimizi, her maç tıklım tıklım ve gayet renkliydi tribünler.
takımın şampiyonluk hedefi yoksa, ligde kör topal giden sıradan bir takımsa, üstüne birde 50 TL fiyat çekersen, gelmez o stada kimse, niye gelmiyorlar diyede ben taraftarıma kızmam. izlenecek takım olsa neyse, öyle bir takımada sahip değiliz maalesef.
Bilet fiyatları konusunda taraftarımız haklı..bakın Sivas Antalya maçındaki fiyatlara..
29 Kasım Cuma günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde satışa çıktı.Bilet fiyatları: Kale arkası: 5 TL, Maraton: 10 TL, Vip: 15 TL, Misafir takım (Kale Arkası): 5 TL olarak belirlendi. - SİVAS
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40.000 * 10 TL = 400.000 TL
Maç günü gelirleriyle beraber 500.000 TL.
+
Her maç tıklım tıklım bir stad.
Yorum
-
avni akerdeki ideal taraftar profili vira grubudur.ezbere tezahürat yapmayan,maçı yaşayan gerek pankart gerek orjinal tezahüratlarla görsellik sağlayan grup onlar.apollon maçını trabzonlu gençler'in bulunduğu kale arkasında izlemek zorunda kaldım bu kadar ezberci taraftarlıktan nasibini almamış bir grup türkiye'de yok.maçın 10.dakikası tezahürat yapmaya başlıyorlar ve abartmıyoum 15 dakika aralıksız "trabzonum sen çok yaşa" tezahüratını melodiden melodiye girerek söylüyorlar.takımı ateşleme niyetleri yok.hatta bir amigo var maç 3-1 olmuş apollon akın akın geliyor ; bırakın maça bakmayı 3-0 olmuş işte dedi...uzun lafın kısası vira maraton tribününe dönmeli ve sayısını katlamalıdır...tüm bordomavi .net üyeleri de dikkate almalıdır bunu...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40.000 * 10 TL = 400.000 TL
Maç günü gelirleriyle beraber 500.000 TL.
+
Her maç tıklım tıklım bir stad.
Eziklere karsi oynayacagimiz maclar bu fiyata full ceker. Ama fikir güzel.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleK.çımızla güldüğümüz Samsun stadı bile doluyorsa bahane aramanın lüzumu yok.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoş alanlar mutlaka Trabzonspor'a kazandırılmalı. Bu konuda çalışılmalı
Yorum
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15000 kişilk stadımız olsa bizde full çekerdik her maç"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum