Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hay sıçayım böyle işe ya. Bu statları patır patır yapılan takımlar Trabzonspor'dan daha mı büyük?

Allah belanızı versin.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mersin stadı dışarıdan baya baya ucube ama içi fena değilmiş diyecektim ki trübünle çatının ara mesafesine baktım,o boşluğun branda ile kapalı olduğunu düşündüm,içi de ucube abi.
      Bize yapılan stadın çatısıda buna yakın...Dış kaplaması ise aynısı yani membran...Öyle olacağından bizdede öyle bir boşluk olabilir...

Yorum

• Nasıl yokuşa sürülür, nasıl ayak sürterek iş yapılır, nasıl üzerinden rant sağlanır ?

İşte böyle ...( 2006 - ... ? )
        .

Yorum

• ben yapılan diyer stadları görünce sizin aksinize çok seviniyorum lige kalitenin attıracağı kesin fakat tabi tribünler dolarsa eskişehir samsun dolduururda diyerleri belki.

bizim stadımızda biticektir fakat en masraflı ve işkencelisi bizim tabiki

Yorum

• Arkadaşlar bir dakika, hemen endişeye kapılmayın.

Bayramdan sonraki ilk iş günü hemen bu konuyu soracağım.

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben yapılan diyer stadları görünce sizin aksinize çok seviniyorum lige kalitenin attıracağı kesin fakat tabi tribünler dolarsa eskişehir samsun dolduururda diyerleri belki.

bizim stadımızda biticektir fakat en masraflı ve işkencelisi bizim tabiki
              Yapılan diğer statlara üzülmüyoruz, bizim demek istediğimiz ''Ellere varda bize yoh mi?''

Yıllardır koca bir hikayeye döndü bu olay.

Yorum

• Keşke stadımızı kendimiz yapabiliyor olsaydık, bence çok keyifli ve onurlu olurdu. Şimdi bekliyoruz devlet baba ne zaman yaparsa diye.

Yorum

• Trabzonlu ve Trabzonsporlu !!! bu kadar müteahhit var. Ülkenin yarısından çoğunu inşa etmiş durumdalar.

Neden bir araya gelip böyle bir projeye girişmezler?
                  https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Çimento,Kerest,Kum,Demir hepsi çok gidiyor bu stad inşaatlarında Niye girsinler
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Bu arada Bursa ve Kayseri belediyeleri kadar olamayan Trabzon belediyesini de kınıyorum.

Adamlar stadlarını kısa bir sürede yaptı ama bizim belediye bekle ki el atsın.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada Bursa ve Kayseri belediyeleri kadar olamayan Trabzon belediyesini de kınıyorum.

Belediye başkanı bi ara bi proje tanıtmıştı. Zavallımı kimse kâle almadı. Gösterdiği resimle kaldı garibim.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Belediye başkanı bi ara bi proje tanıtmıştı. Zavallımı kimse kâle almadı. Gösterdiği resimle kaldı garibim.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2

Hatırlamıyorum onu ama ben olsam projelendirir yapar stadı istersen oynama derim.

Ama bağlı olduğu partinin 10 senedir akyazı projesiyle bizi oyaladığı göz önüne alındığında o resim gösterme de samimi gelmedi bana.

Yorum

• Her uzamayı, her olumsuzluğu, her gecikmeyi kısacası her şeyi bir şekilde, partilere seçimlere bağlama gayretinize şaşırıyorum.

Yorum

• Bursa, Kayseri belediyelerinde olan imkanlarla Trabzon belediyesinde olan imkanlar bir mi ? Bursa başlı başına bir sanayi şehri.

Yorum

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu arada Bursa ve Kayseri belediyeleri kadar olamayan Trabzon belediyesini de kınıyorum.

İyi de Bursa ve Kayseri nüfus,ekonomik güç ve büyüklük olarak Trabzon belediyesini 50 defa cebinden çıkarır...

Belediyeyi bu anlamda bu şehirlerle kıyaslamak haksızlık olur. Kabul edelim ki Trabzon küçük ve zayıf bir şehir.
                                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

Çalışıyor...
                                X