Herhalde dilediğimiz gibi düşüneeceğiz dilediğimiz gibi yakınacağız ve dilediğimiz gibi eleştireceğiz bunda tuhaf bir durum yok en normali bu.Bu forumun var olma sebebi bu zaten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Keşke bizimle de konuşsalardı, bizim fikrimiz de alınsaydıda hazmedebileceğimiz bir stadyuma kavuşmuş olsaydık. O meşhur "biz yaptık oldu, sizin düşüncelerinize ihtiyacımız yok, biz herşeyi herkesten iyi biliriz.." zihniyetlerinin bir kurbanı da Trabzonspor olmuştur. Malesef o ucube herzaman Avni Aker atmosferini ve heyecanını arattıracak.
Yorum
-
Yalan
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Kameraların konulduğu ve Çalındığı kanıtlandı mı ? Olabilir çalındı diyelim arkadaş Piramitleri yap demiyoruz basit bir şey o kamera istenirse günümüz teknolojisinde gayette kamera konulur hiçbişey olmaz artık nereye koydularsa !
Yorum
-
İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2008 de stadi yapmaya basladik,yil olacak 2014 daha stadin temelini atamadik.
Yaziklar olsun bu düzene,bu basbakana,Trabzonluyum diye gecinen bakan ve milletvekillerine...
Yorum
-
İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalan soyluyoruz cunku cok gizli seyler var iceride kimsenin gormesini istemiyoruz siz cok haklisiniz ama muhtesem karadeniz zekasini boyle gereksiz komplo teorileriyle heba ediyorsunuz birakin bunlari benim burada bu olayi soylemem bile ne olup bittigini bilmeniz icindir isterseniz susalim siz tahmin etmeye devam edin buna alismissiniz tahminlere kizmaya kufur etmeye saatlerce tartismaya... Ilk gunden beri dedigim tek sey beraberlik uyum bu kafada kurmalarla bu is olmaz yapici cozum sunani tasliyorsunuz sunmayani sustu karismadi diye elestiriyorsunuz peki siz ne yapiyorsunuz madem herkes vicdansiz siz bu kadar gonul veren bir taraftar olarak vicdaniniz rahat mi yapacaklarinizi yaptiniz mi ya da ne yaptiniz?İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalen daha altyapi projeleri ve zemin kotlari onaylanmadi stadin yukselmesinden dolayi yapiacak degisiklik onay surecindeyken simdi de mevcut yol projelerinin karayollarinca degistirilmesi olayi cikti Toki tum bu bilgilere gore bir cozum surecinde ama eger biraz daha uzarsa cok buyuk sikinti var cunku bu mevsim kacirilmamasi gereken bir mevsim kisa giriyoruz herkes bekliyor kazikcilar personel birbirlerine sarmaya basladi inanin haril haril calismayi su anda bzden daha fazla kimse isteyemez ama maalesef izin yok!
Lütfen cümlelerinizin arasına bir nokta koymaya özen gösteriniz.
Beni ve benim gibileri, yorumunuzla cebelleşmeye mahkum etmeyiniz.
LütfenYa ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğerli Cevap,
Lütfen cümlelerinizin arasına bir nokta koymaya özen gösteriniz.
Beni ve benim gibileri, yorumunuzla cebelleşmeye mahkum etmeyiniz.
Lütfentamamen haklisiniz ama hizlica olani yazdigim icin ozensiz kaliyor. Bundan sonra daha dikkatli yazmaya calisayim madem. Zaten oldum olasi edebiyattan, dilbilgisinden muzdaribim ozur dilerim
Yorum
-
İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamamen haklisiniz ama hizlica olani yazdigim icin ozensiz kaliyor. Bundan sonra daha dikkatli yazmaya calisayim madem. Zaten oldum olasi edebiyattan, dilbilgisinden muzdaribim ozur dilerim
Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumda istediğimiz değişiklikleri sıralayarak(görsel sunumları da ekleyerek) bir imza kampanyası başlatsak..
İlgili kurumlara ve yetkililere etki edebilir miyiz diye düşünüyorum.
BMN bu kampanyayı başlatabilir diye düşünüyorum.
İstanbul,Trabzon ve gerekli görülen diğer şehirlerde bu imza kampanyaları yapılıp birleştirilirse belki sesimizi duyurabiliriz.
Medyayı kullanalım,isteklerimizi dtaylı bir şekilde ifade edelim .
BMN bunu başarabilir !Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmza kampanyası yapalım diyorum.
Medyayı kullanalım,isteklerimizi dtaylı bir şekilde ifade edelim .
BMN bunu başarabilir !Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum