Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hocam su kuculuyoruz komplekslerinden arinin bence

kuculuyorsak yada yada kuculmus isek , bu takimi tutmak utandiriyorsa sizi Trabzonsporu hayatinizdan cikarirsiniz olur biter..

ben bolognanin sampiyonluga oynadigi yada kupa kazandigi bir zamani hatirlamiyorum, Trabzonspor taraftari olarak Trabzonsporun seri Adaki karsiligi olarak bolognayi goruyorsaniz burada kuculen Trabzonspordan ziyade takiminin ne oldugunu bile bilmeyen bir taraftar kitlesinin varligindan bahsedilebilir.

Uzun suredir sampiyon olmayan ama kendisine duyulan sevginin cig gibi buyudugu takimlardir Trabzonspora denk gosterilebilecek takimlar.. napoli gibi , tottenham gibi ,
    bologna 7 kere italya şampiyonu olmuştur...

ama sıkıntı bu değil bu sadece bir örnek böyle olmayalım diye verilmiş...

bu dediklerinin de hiç birine üstüme almadım her sene başarısız olduğumuz zaman bile biirileri gibi küsmeyip her maçına gider izlerim

her ay da mutlaka ts cluba uğrarım çok şükür

elhamdülillah hiç bizaman utanmadım tam tersi gurur duydum Trabzonsporlu olduğum için

buarad atrabzonsporun da tam olarak karşılığı napoli dir

Yorum

• bence stadın iki önemli eksiği var bir çatısı daha modernbir çatı yapılmalı ikinciside locaları orta kısımdan alıp üstkısma yerleşmesi lazım
      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O stad bir alışveriş merkezinin üzerine yapılmış.

Kulüp stadı yapacak yer bulamayınca son çare olarak oraya inşa etmişler stadı

anladım belki bilmeyenler için böle bir stadda var bu ligde stad dolu olunca atmosferi çok iyi oluyor

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kale arkalarının tek kat olması her takım taraftarının kaldırabileceği bir şey değil bana göre. hele bizim gibi 70 tane farklı taraftar grubunuz varsa değil tek kat 5 katlı olması daha iyidir. bursaya tek katlı kale arkası çok iyi olur çünkü kaliteli ve söz sahibi tek bir taraftar gurubu var ama bizde? her kafadan farklı ses çıkan küçücük kale arkasını bile pay edemeyen iğrenç taraftar grupları var. dolayısıyla hem tam dolmadığında kötü gözükmemesi açısından hem de 3 5 tane taraftar grubunun ayrı ayrı oturup kötü bir görüntü oluşturabileceği düşünüldüğünde çift katlı kale arkası bize daha uygun..

şahsen stad konusunda benim de en sevmediğim durum loca sistemi. hem sayı olarak az hem de görüntü olarak hoş durmuyor. onun haricinde çatı yapılıp bittiğinde çeşitli ışıklandırmalarla daha güzel olacaktır..

Öyle tencereye böyle kapak gibi bir cevap olmuş +61
          Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
          -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Yeni stadımızın ilk kombinesini ben aldım şeref tribünündeki camekanlardan. Açık adres veriyorum;

Ayçiçek Apt. B1 Blok Daire: 61 Akyazı Çekirdek Arena

Akyazı/Trabzon

Geleni buyur ederim. Çaya beklerim.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• inşaatla alakalı resim yok mu ?
              işkenaz

Yorum

• Şu an demirler yığıldı alana.
                Sanırım kazıklar için.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu an demirler yığıldı alana.
                  Sanırım kazıklar için.
                  Keşke resim çekseydin.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• klube mail attım bu stad projesinden vazgecın diye ama tek kişiyle olmuyor sanırım..

bu konuda bmn olarak ne yaptık ?? yanlıs isem düzeltin .Hiçbirsey yapmadık..

Travel Photography - Welcome TrekEarth users! - Hello everyone, For those unaware, we recently, regrettably, shuttered another site. It was home to some of the best photos from around the world I've ever seen. We wanted to give the users of that site a second chance, where their diversity, worldliness, and talent would

Şu Benficanın stadına benzer bir stad yaptırmak cokmu zor..

Stad için hersey bitmek üzere , kazıklar cakılmaya baslandımı bu iş bitmiş demektir.

100 yıl kimse ağzını acamaz.Biz ,bizim cocuklar, torunlar..

Herkes bu ucube stadı beğenmek durumunda.
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      klube mail attım bu stad projesinden vazgecın diye ama tek kişiyle olmuyor sanırım..

bu konuda bmn olarak ne yaptık ?? yanlıs isem düzeltin .Hiçbirsey yapmadık..

Travel Photography - Welcome TrekEarth users! - Hello everyone, For those unaware, we recently, regrettably, shuttered another site. It was home to some of the best photos from around the world I've ever seen. We wanted to give the users of that site a second chance, where their diversity, worldliness, and talent would

Şu Benficanın stadına benzer bir stad yaptırmak cokmu zor..

Stad için hersey bitmek üzere , kazıklar cakılmaya baslandımı bu iş bitmiş demektir.

100 yıl kimse ağzını acamaz.Biz ,bizim cocuklar, torunlar..

Herkes bu ucube stadı beğenmek durumunda.

bu saatten sonra bu projeden vazgeçin demek yapılan işe çomak sokmak olarak algılanacağı için ve çok fazla gecikme yaşatacağı için çoğu kişi karşı çıkar.

önemli olan bundan sonra ne yapılabileceği. stadı geçtim stadın içini dolduracak adam gibi bir taraftar grubu oluşturmakla işe başlanabilir. stadın kendisi teferruat kalır o zaman..

ama bizde ki kafa yapıyısyla değil bu stad santiago barnebeu yapılsa boş..

Yorum

• bizim stadın projesi değişmeli
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• bizi bir çakma bir stadlan yıllarca oyalıyolar stadın projesi bile düzgün değilken
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Stadyum budur arkadaş.

Hiç kimsenin içine sinmiyor yapılacak stad malesef benim de. İmkan olup da iş becerememek hep başımıza bela oluyor hep..

Yorum

• bjkl bile stadı 3 defa yıkar yapar bi,z hala bizim stadın yapılmasını bekleriz...
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X