Temelinin Melih Gökçek'in yap(a)madığı inşaattan gelecek malzemeyle atılacak olan stadımız için kimbilir daha kaç yıl bekleyeceğiz.!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor,en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Kazım Koyuncu
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa beyler Stadı yapacak firmanın sahibi Salih Turan Yeşilbaş benim akrabam olur.
Ya bizim oradaki apartmanı bitiremeyen bir adamdı bu 15 yıl öncesinde...
Ben pek güvenemiyorum...
Ayrıca stada şimdi tekrar baktım ve en az 25-30 yıl bu stadı kullanacağımızı düşünürsek...
Ne cafeler ne mağaza restaurantlar hiçbirşey yok...
Suriyeli Mültecilere yapılan,Mülteci Çadırı gibi
''Deveye diken insana ...''le başlayan bir söz geliyor aklıma hep bu konuda ve çokta üzülmüyorum açıkçası...
Ben İstanbul'da bu stada yılda 3-5 kez gidebilecekken,hergün bu stada gidebilme şansından yoksun kalacak Trabzondaki taraftar gıkını çıkarmadı...
MÜSTEHAKKKKK!!!...
Yorum
-
İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprojeyi inclemeden ortalığı karıştırmanın bir anlamı yok önce bir inceleyin bakalım kafe restoran var mı ?
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar mı?
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarıyer ve balıktan bir alacağım var görmedim sanma.
Yorum
-
İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar mı?
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnüne ne konulursa bereket okuyan Trabzon halkına müstehaktır bu stat... Hayrını görün...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad projesinin değişmesi konusunda firmanın çalışmaları varmış sanırım. özellikle kale arkalarının tek kat olması ve dış cephenin şekli vs. konusunda umarım doğrudur bu söylentiler. ayrıca ışık sistemi yapıldıktan sonra çalışmalar hızlanacakmış sanırım..
Yorum
-
İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaha birazda böyle oyalarlar sizi
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad projesinin değişmesi konusunda firmanın çalışmaları varmış sanırım. özellikle kale arkalarının tek kat olması ve dış cephenin şekli vs. konusunda umarım doğrudur bu söylentiler. ayrıca ışık sistemi yapıldıktan sonra çalışmalar hızlanacakmış sanırım..Bordomavi.net
Yorum
Yorum