Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tsfan sitesinde birkaç foto var aşağıdaki linkten erişebilirsiniz (site bizden olduğu için bir sakınca olacağını sanmıyorum)
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• Fotolar için teşekkürler
      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        acaba 2011 diye birşeymi yazdım diye merak ettim ama oyle bir şey yazmamısım hayallar alemi işte.
        sayın basbakan trabzona gelip yerel secimlerde toki baskanını kursuye cıkarıp bak sayın bayraktar ne zaman biter deyip toki baskanına topu atıp oda 2 sene demiştir. senin gibi gazeteleri kaynak göstermiyorum ordaydım. hatta genel secimler zamanında yine meydanda kocaman bir pankart seklinde hazırlanmıs akyazı resiminin altına teşekkürler basbakanım gibi birşey yazıyordu ordada bu sözler gecti nerden mi biliyorsun diyeceksin ordaydım. şimdi kalkmıs bana gazetenın birinde yazılmıs haberi kaynak gösteriyorsun. bilmiyorum ama ya ben anlatamıyorum ya sen anlamamak ıcın ugrasıyorsun. ORDAYDIM.

benım seni susturmak gibi bir düşüncem olamaz (ki seni sustursam ne kazanacagım).

herkes gecirmiş agzına kendimi gösterecem. kime kendimi gösterecekmişim onuda acıklarsan bende bilmiş olurum artık. acaba burda kendimi göstersem televizyonlardan program teklifide gelirmi bana
        Almanyada yasadigin icin islerin tikirindan haberin yok, bir sey biliyorum ayagina bos konusuyosun tarzinda seyler yazan sen degilmisin? Bos konusuyosunda ne demek? Sen cokmu dolu konusuyosun?

Bana Basbakanin 2 senede bu stadi bitirecegiz dedigini ve verdigi sözün üzerinden cok zaman gectgini söylüyorsun (son yerel secim 2009daydi), bende sana Akyaziyi özetleyen bir yazi gösteriyorum, Basbakanin agzindan yapacagiz lafi Nisan 2010da cikti diyorum. Sonrada ordaydim burdaydim onu duydum bunu duydum diyosun. Bana seni anlamamaya calistigimi söylüyorsun, sen kendin alintiladigim yaziyi okumuyorsun. Bu nasil mantiktir arkadas?
        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 01:27.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 2005 ten büyük arabalar çalışamıyacakmış...

Yorum

• İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Almanyada yasadigin icin islerin tikirindan haberin yok, bir sey biliyorum ayagina bos konusuyosun tarzinda seyler yazan sen degilmisin? Bos konusuyosunda ne demek? Sen cokmu dolu konusuyosun?

Bana Basbakanin 2 senede bu stadi bitirecegiz dedigini ve verdigi sözün üzerinden cok zaman gectgini söylüyorsun (son yerel secim 2009daydi), bende sana Akyaziyi özetleyen bir yazi gösteriyorum, Basbakanin agzindan yapacagiz lafi Nisan 2010da cikti diyorum. Sonrada ordaydim burdaydim onu duydum bunu duydum diyosun. Bana seni anlamamaya calistigimi söylüyorsun, sen kendin alintiladigim yaziyi okumuyorsun. Bu nasil mantiktir arkadas?
            daha bir şey demiyorum haklısın İBRAHİM. yaşasın siyasilerimiz . biz onlara her sart ve kosul altında teslim olacagız bundan sonra
            TRABZONSPOR
            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
            Mesut Keleş (19)

Yorum

• onu bunu bilmemde şu proje gerçekleştiğinde zigana yörük çadırında köftenin kilosu 200 tl olur heralde

manzarası muazzam olacak
              En son only ts tarafından düzenlendi; 22.02.2011, 03:10.
              u will need justice at the end..

Yorum

• yeni resimler var

Yorum

• varsa ekle renkdas

Yorum

• Nasılsa kaldıracaklar kardeş.Üzerinde logo var.

Yorum

• O resimlerde pek anlasilir bir sey yok zaten.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yorum

• Yorum

• bugün başlıyor galiba...

Yorum

• Bu çizimi beğendiniz ama ben birşeye benzetemiyorum. Yeni stadyum heyecanı ve yılların bekleyişiyle önümüze gelen her çizimi beğeniyoruz fakat bence bu stadyum kulübün kalbi olacağından ve 1 defa yapılacağından dolayı iyi bir mimarlık firmasına, işlerinin uzmanlarına hazırlatılmalı
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                              X