Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dortmund bildim kadarıyla çok az bir nüfusu oldu halde 80 bin kişiye oynuyorlar hersene
    almanya da durum cok farkli, benim bulundugum sehirin takimi karlsruher sc bile 3. ligde yaklasik 30bin kisilik stadi dolduruyordu sehirin nüfusu 300bin (dortmund 572 bin)

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      almanya da durum cok farkli, benim bulundugum sehirin takimi karlsruher sc bile 3. ligde yaklasik 30bin kisilik stadi dolduruyordu sehirin nüfusu 300bin (dortmund 572 bin)
      orda spora bakış açısı farklı orada bu işin rajonu bu şekilde stadın boşsa küçük görülüyorsun onlar bunu rajon haline getirmiş

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        orda spora bakış açısı farklı orada bu işin rajonu bu şekilde stadın boşsa küçük görülüyorsun onlar bunu rajon haline getirmiş
        haklisin, yukarda renkdasin da belirtdigi gibi takim 3-5 mac da kaybetse tribünleri etkilemiyor

Yorum

• Ne de çok abarttınız Bursaspor'u..
          Ben Bursa da üniversite okudum çoğu insan Bursaspor'u ikinci takımı olarak görüyor..
          Bursaspor yayın gelirleri, taraftar gelirleri, sponsorluk gelirleri olarak bizden üstün mü? Hayır.
          Emin olun Bursaspor şampiyon olduktan sonra şehir takımına sahip çıkmaya başladı..

Yorum

• Şu Bursaspor muhabbetine farklı bir bakış açısı da ben getirmek isterim, sıkılıyor bazı arkadaşlar haklı olarak ancak üzerinde durulması gereken konular olduğu kanaatindeyim...

Öncelikle belirtmek isterim ki Bursaspor ile herhangi bir konuda karşılaştırılmak şu an için çok erken ancak biz bu mentalite ile devam edersek üzülerek söylüyorum 5-10 yıla kalmaz ciddi ciddi tartışmak durumunda kalırız bu konuyu..

Nedenlerine gelirsek; yıllardır İstanbul medyasından dert yanan, Trabzonspor'a yapılan ötekeliştirme propagandasına diş bileyen bizler halen kendi televizyonumuza dahi kuramamışken Bursaspor Tv en az 5 yıldır yayında şimdi bir hayal edin Trabzonspor TV kurulmuş uydudan yayın yapar hale gelmiş, Ganzilisin videoları yayınlanıyor kanalda... sizce kaç kişi izler bu televizyonu, gıurbette bu kadar taraftarı olan ve hakkında bu kadar az haber yapılan kaç takım vardır dünyada, kaç tane reklam alır bu kanal yada maliyeti nedir bunu kurmanın, hatırlayanlar olacaktır Show Tv genel müdürü Saner Ayar önceki yönetim zamanında canlı yayın araçlarına kadar projesini hazırlamıştı ama ne oldu her zamanki gibi unutuldu gitti, bizler hala İstanbul basınından dert yanalım kanalları dolaşırken Bursaspor TV'ye bakıp bir ah çekip davam edelim hayatımıza...

Diğer bir meselede taraftara olan bakış açısı, hayatımın büyük bölümü Trabzon'da geçti hala Trabzon'da ikamet etmekteyim, 5 yaşından beri Avni Aker'deyim bu sene hariç son beş senedir de Maraton'dan kombine almayı eksik etmedim, şimdi size gerçekleri anlatayım biraz da Avni Aker'de maç izlemek için para ödemek zaten başlı başına akılla izah edilecek bir mesele değildir, ancak takımını o kadar çok seveceksin ki o rezilliği çekesin yoksa üstüne para verseler gidilecek gibi değildir. Taraftar takıma destek olmuyor diyenler dinlesin, 15 sene para vererek maç yerine direk seyrettim o stadda, hatta Beşiktaş'ı 2-0 yenik durumdan 3-2 yendiğimiz maçta paraya kıyıp Maraton Özel'den bilet aldığımda dahi o direklerden kurtulamadığımı bilirim, soonra kaldırdılar çatıyı bir oh çektik son oh çekişimiz oldu ondan sonraki seneleride poşet altında izler olduk hem de üstüne para vererek, her maçtan önce en az 15 dakika stada girmek için ırzımıza geçildi ağzımızı açmadık yine para verdik yine gittik stada, sanki çok kapı varmış gibi maraton'un yol tarafındaki kapısını kapattılar (heralde profesyonel futbolcular ve hakem gözlemcileri kıraathanesindekiler rahatsız oluyordu) yine birşey demedik, her maçtan önce Maraton'un önündeki parmaklıklı 3 kapının birisi tamamen kapatıldı, birisi tamamen 500 tane bayana ayrıldı, geri kalan tek kapıdan 10.000 kişi içeri girmek için, düştük, çamur olduk, ezildik, kavga ettik yine birşey demedik, bunca şeye rağmen bir tane yöneticide gelip te arkadaş ne oluyor burda, nasıl bunun üstesinden geliriz demedi... Onun için şimdi kimse gelipte yeni stad yapıyoruz ne istiyorsunuz demedi, demicek.. İşte onun için Bursasporluların isteklerinin dikkate alınması ne demektir biz iyi biliriz ve işte onun içinde onlar stadı doldurur biz Camp Nou'yu inşa etsek kimse o stada gitmez...

Neyse yazdıkça yazası anlatası geliyor insanın fazla zamanınızı almak istemem beni en çok üzen olaylardan birini anlatıp bitiriyim konuyu gerisini siz hayal edin artık..
            2010-2011 sezonunun ikinci yarısında heyecan dorukta iken yaşadığım olay; Trabzon'a ataması yapılan 40-45 yaşlarında Adana'lı bir meslektaşım yanıma gelerek doğma büyüme Trabzonspor'lu olduğunu, hayatında hiç Avni Aker'e gitmadiğini söyleyerek benden onu maça götürmemi rica etti, bende canı gönülden gittim zor bela bir bilet ayarlayarak kendisini stadyuma götürdüm, stada ilk bakış ilk heyecandan sonra her maç günü olduğu gibi yine yağmurla birlikte sırılsıklam olduk, ilk yarı bitti devre arasında namaz kılmak istediğini söyledi, Maraton'un altındaki 5 kişilik mescit çoktan dolduğundan üstündeki ceketi boş kalan tuvalaetin öünde yere sererek namaz kıldı kendisi bir taraftan da üstüne yağmur suyu damlıyordu tavandan, o namazını kılarken ben uzaktan onu seyrederek şehrimden, takımımın stadyumundan, bizi yönetenlerden, bu şekilde yönetilmemize rağmen sesini çıkarmayan bizlerden utandım...

10 yıl sonra Bursa bizi geçer mi? Biz böyle devam edelim kimseye ihtiyacımız yok.. Herkese selamlar...
            whisper

Yorum

• Stadyum Projesi mi?
              Güldürmeyin adamı yahu!

Yorum

• İlk olarak whisper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu Bursaspor muhabbetine farklı bir bakış açısı da ben getirmek isterim, sıkılıyor bazı arkadaşlar haklı olarak ancak üzerinde durulması gereken konular olduğu kanaatindeyim...

Öncelikle belirtmek isterim ki Bursaspor ile herhangi bir konuda karşılaştırılmak şu an için çok erken ancak biz bu mentalite ile devam edersek üzülerek söylüyorum 5-10 yıla kalmaz ciddi ciddi tartışmak durumunda kalırız bu konuyu..

Nedenlerine gelirsek; yıllardır İstanbul medyasından dert yanan, Trabzonspor'a yapılan ötekeliştirme propagandasına diş bileyen bizler halen kendi televizyonumuza dahi kuramamışken Bursaspor Tv en az 5 yıldır yayında şimdi bir hayal edin Trabzonspor TV kurulmuş uydudan yayın yapar hale gelmiş, Ganzilisin videoları yayınlanıyor kanalda... sizce kaç kişi izler bu televizyonu, gıurbette bu kadar taraftarı olan ve hakkında bu kadar az haber yapılan kaç takım vardır dünyada, kaç tane reklam alır bu kanal yada maliyeti nedir bunu kurmanın, hatırlayanlar olacaktır Show Tv genel müdürü Saner Ayar önceki yönetim zamanında canlı yayın araçlarına kadar projesini hazırlamıştı ama ne oldu her zamanki gibi unutuldu gitti, bizler hala İstanbul basınından dert yanalım kanalları dolaşırken Bursaspor TV'ye bakıp bir ah çekip davam edelim hayatımıza...

Diğer bir meselede taraftara olan bakış açısı, hayatımın büyük bölümü Trabzon'da geçti hala Trabzon'da ikamet etmekteyim, 5 yaşından beri Avni Aker'deyim bu sene hariç son beş senedir de Maraton'dan kombine almayı eksik etmedim, şimdi size gerçekleri anlatayım biraz da Avni Aker'de maç izlemek için para ödemek zaten başlı başına akılla izah edilecek bir mesele değildir, ancak takımını o kadar çok seveceksin ki o rezilliği çekesin yoksa üstüne para verseler gidilecek gibi değildir. Taraftar takıma destek olmuyor diyenler dinlesin, 15 sene para vererek maç yerine direk seyrettim o stadda, hatta Beşiktaş'ı 2-0 yenik durumdan 3-2 yendiğimiz maçta paraya kıyıp Maraton Özel'den bilet aldığımda dahi o direklerden kurtulamadığımı bilirim, soonra kaldırdılar çatıyı bir oh çektik son oh çekişimiz oldu ondan sonraki seneleride poşet altında izler olduk hem de üstüne para vererek, her maçtan önce en az 15 dakika stada girmek için ırzımıza geçildi ağzımızı açmadık yine para verdik yine gittik stada, sanki çok kapı varmış gibi maraton'un yol tarafındaki kapısını kapattılar (heralde profesyonel futbolcular ve hakem gözlemcileri kıraathanesindekiler rahatsız oluyordu) yine birşey demedik, her maçtan önce Maraton'un önündeki parmaklıklı 3 kapının birisi tamamen kapatıldı, birisi tamamen 500 tane bayana ayrıldı, geri kalan tek kapıdan 10.000 kişi içeri girmek için, düştük, çamur olduk, ezildik, kavga ettik yine birşey demedik, bunca şeye rağmen bir tane yöneticide gelip te arkadaş ne oluyor burda, nasıl bunun üstesinden geliriz demedi... Onun için şimdi kimse gelipte yeni stad yapıyoruz ne istiyorsunuz demedi, demicek.. İşte onun için Bursasporluların isteklerinin dikkate alınması ne demektir biz iyi biliriz ve işte onun içinde onlar stadı doldurur biz Camp Nou'yu inşa etsek kimse o stada gitmez...

Neyse yazdıkça yazası anlatası geliyor insanın fazla zamanınızı almak istemem beni en çok üzen olaylardan birini anlatıp bitiriyim konuyu gerisini siz hayal edin artık..
                2010-2011 sezonunun ikinci yarısında heyecan dorukta iken yaşadığım olay; Trabzon'a ataması yapılan 40-45 yaşlarında Adana'lı bir meslektaşım yanıma gelerek doğma büyüme Trabzonspor'lu olduğunu, hayatında hiç Avni Aker'e gitmadiğini söyleyerek benden onu maça götürmemi rica etti, bende canı gönülden gittim zor bela bir bilet ayarlayarak kendisini stadyuma götürdüm, stada ilk bakış ilk heyecandan sonra her maç günü olduğu gibi yine yağmurla birlikte sırılsıklam olduk, ilk yarı bitti devre arasında namaz kılmak istediğini söyledi, Maraton'un altındaki 5 kişilik mescit çoktan dolduğundan üstündeki ceketi boş kalan tuvalaetin öünde yere sererek namaz kıldı kendisi bir taraftan da üstüne yağmur suyu damlıyordu tavandan, o namazını kılarken ben uzaktan onu seyrederek şehrimden, takımımın stadyumundan, bizi yönetenlerden, bu şekilde yönetilmemize rağmen sesini çıkarmayan bizlerden utandım...

10 yıl sonra Bursa bizi geçer mi? Biz böyle devam edelim kimseye ihtiyacımız yok.. Herkese selamlar...
                anlattıkların çok üzücü sana hakvermemek elde değil özellikle çatı ve tv konusunda tstv'nin olmaması kabul edilebilir bir durum değil zarar etme korkusu var galiba ama bizde bi laf vardır kar olmasın nam olsun diye trabzonspor gibi büyük bir takım bazı şeyleri karından dolayı değil namından dolayı yapmalıdır.

bu arada 2007'de iki sıfırdan üç iki adımız beşiktaş maçında ben ordaydım maratonda şimdi okuyunca duygularım depreşti trabzon'a ikinci gelişimdi vede son gelişim benim için unutamadığım çok değerli bir hatıradır o maç
                2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• bursaspor şampiyon luğa gidiyorken öncelikle istemedim sebebim şuydu o dönemlerde biraz palazlanan biraz kafaya oynayan takım hedef olarak Trabzonsporu görüyordu ve bizi aşağı çekmek için söylemlerde bulunuyordu..yani bizans takımlarından korkup onlara karşı gelemiyordu.. aynı tavırı bursadan da beklediğim için ikinci olmalarını istedim..

ama beklediğimin çok dışında bir tavır sergiledi BURSASPOR benim gözümdede büyüdü takdirimi aldı bizi ayrı tutmadı tüm büyük kulüplere kafa tuttu ve bu tavrını değiştirmedi..

uzun süredir şampiyon olamadı artık Trabzonspor büyük değil gibi söylemlerde hiç bulunmadı..

ben eskiden beri ve tanıdığım Trabzonsporlularda da hep şunu gördüm kendi takımımız önceliklidir ancak herhangi bir anadolu takımının başarısından gurur duymuş başarısını istemiş kişileriz hala daha da öyleyim bursaspor kayserispor antepspor vs bunların başarısı bana gurur verir ve başarılı olmasını isterim..

bence küçük hedefler seçerek mantalite olarak küçülürüz hemde bize saygı duymuş ve bu tip bir davranışa girmemiş bir rakibimize karşı bunu yapmak bize yakışmaz..
                  samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu stad biterse acaba tribünler dolar mı dersiniz?
                    hele gündüz maçları eziyet kışın yağmur soğuk yazın güneşten maç izleyemiyorsun kavruluyorsun tabi kışı bide akşam maçlarında yaşamak var bunlar en açık seçik örnekler tuvaletlerdeki kuyrukları vs saymakla bitmez bizim stada gitmemek için sebepler

Yorum

• bursasporun stadyumu gerçekten rakip takımların kabusu olacak gibii furuyor diik ve kale arkasının tek kat olmasının bun da çok önemli payı var.
                      inşallah bizim stadyumunda bittiğin görürüz birgün !!!
                      & ONUR RECEP KIVRAK &
                      ^^KELEBEK^^

Yorum

• Akyazı Stadı Nasıl Olacak ?

Bizim kale arkalarımız daha dik olması için 2 kat olarak tasarlandı. Örnek olarak şu resimdeki gibi bir stad içimiz olacak

Büyük Boyut: Tıkla

-

Yani, Hayri Gür'ün büyük hali gibi

Mainz

-

Ölçüler :

Tribünlerin sahaya uzaklığı : 8.5 metre

Tribünlerin sahayla olan yüksekliği : 35 cm

Numarali Tribun: 23 sıra (alt kat) - 2 kat loca (49 adet) - 9 sıra (üst kat)

Maraton Tribun: 26 sıra (alt kat) - 25 sıra (üst kat)

Kale Arkası Tribün: 26 sıra (alt kat) - 25 sıra (üst kat)

Misafir takım Tribünü: Yol tarafı kale arkası ile Maraton Tribun arasında kalan köşe kısım.

Kale Arkası tribün - aut çizgisi mesafesi: 10 metre

Maraton tribün - taç çizgisi mesafesi: 8,5 metre

2. kat tribün üstü kotu: 25,90 metre (5. kat)

-

Projenin maket halinden bir kaç resim

1. Resim

2. Resim

3. Resim

4. Resim

5. Resim

Üstteki projeye ek olarak kapalı spor salonu eklenmiş

6. Resim

7. Resim

8. Resim

Genel Görünüm

9. Resim

10. Resim

3 Boyutlu Resim

11. Resim

12. Resim

Diğer Stadlara göre çatımız

Tıkla

Madem 2 katlı olacak kale arkası böyle olsaydı

Link

Stadımız (Video)

Tıkla

Mainz Stadı (Video)

Tıkla

Buyrun buda bizzat stadımızın projesi

Tıkla

- - -

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Stadın bu hali ile içime sinmediği bir gerçek.

Görsellerin kalitesizliğinden mi etkileniyorum, yoksa gerçekten kötü mü olacak karar veremedim?
                          .: Rahmet için, önce NAMAZ :.

Yorum

• Ganzilis güzel bir özet olmuş, teşekkürler

Yorum

• Bursaspor stadyumunun iç kısmı iğrenç görünüyor.

İki katlı Tribün çok daha şık ve güzel görünüyor.

Bizim stadyumun sadece loca şekline itirazım var.

Diğer haliyle güzel bir stadyum olduğunu söyleyebilirim.

Yorum

• stad benim de içime sinmedi..bilhassa çatısı çok basit ve göz tırmalayıcı duruyor..

şu devirde,böylesine malzeme bolluğunda çok daha iyi bir stad yapılabilirdi..benficanın ışık stadı örneğin veya 2002* de gördüğümüz kore-japonya stadları gibi güzel projeler üretilebilirdi..
                                Herkese Merhaba

Yorum

Çalışıyor...
                                X