Kale arkalarının 2 kat olması bence daha güzel. daha etkileyici duruyor. stadı çirkin gösteren bence çevresi yani çatı kısmı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor stadyumunun iç kısmı iğrenç görünüyor.
İki katlı Tribün çok daha şık ve güzel görünüyor.
Bizim stadyumun sadece loca şekline itirazım var.
Diğer haliyle güzel bir stadyum olduğunu söyleyebilirim.
Yorum
-
kale arkalarının tek kat olması her takım taraftarının kaldırabileceği bir şey değil bana göre. hele bizim gibi 70 tane farklı taraftar grubunuz varsa değil tek kat 5 katlı olması daha iyidir. bursaya tek katlı kale arkası çok iyi olur çünkü kaliteli ve söz sahibi tek bir taraftar gurubu var ama bizde? her kafadan farklı ses çıkan küçücük kale arkasını bile pay edemeyen iğrenç taraftar grupları var. dolayısıyla hem tam dolmadığında kötü gözükmemesi açısından hem de 3 5 tane taraftar grubunun ayrı ayrı oturup kötü bir görüntü oluşturabileceği düşünüldüğünde çift katlı kale arkası bize daha uygun..
şahsen stad konusunda benim de en sevmediğim durum loca sistemi. hem sayı olarak az hem de görüntü olarak hoş durmuyor. onun haricinde çatı yapılıp bittiğinde çeşitli ışıklandırmalarla daha güzel olacaktır..En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 10.09.2013, 17:19.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Semtime aşığım o stadı görünce bizim stad zannettim , bi bakmanızı isterim
Ne kadar trabzonsporluysam Okadar Maltepesporluyum
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekale arkalarının tek kat olması her takım taraftarının kaldırabileceği bir şey değil bana göre. hele bizim gibi 70 tane farklı taraftar grubunuz varsa değil tek kat 5 katlı olması daha iyidir. bursaya tek katlı kale arkası çok iyi olur çünkü kaliteli ve söz sahibi tek bir taraftar gurubu var ama bizde? her kafadan farklı ses çıkan küçücük kale arkasını bile pay edemeyen iğrenç taraftar grupları var. dolayısıyla hem tam dolmadığında kötü gözükmemesi açısından hem de 3 5 tane taraftar grubunun ayrı ayrı oturup kötü bir görüntü oluşturabileceği düşünüldüğünde çift katlı kale arkası bize daha uygun..
şahsen stad konusunda benim de en sevmediğim durum loca sistemi. hem sayı olarak az hem de görüntü olarak hoş durmuyor. onun haricinde çatı yapılıp bittiğinde çeşitli ışıklandırmalarla daha güzel olacaktır..
Yorum
-
DEEP BLUE
Bizim taraftar (daha doğrusu seyirci) takımı ateşlemek için kıçını kaldırıp ortak tezahürat yapmıyor, bu doğru... Ortak tribün kültürü için ne yapılabilir sorusuna kafa yoruyorum ve Trabzon insanının genetik arızasına takılı kalıyorum...
Çözüm önerim şu;
Yörük Çadırı Arena bittiğinde, 40 bin kişi aynı anda çekirdek çitleyelim... Başka da ses olmasın tribünde... Rakip bunalıma girmezse hiç bir şey bilmiyorum. Zaten başka bir ses de çıkmaz orada... ''Trabzonum benim, biricik sevgilim...'' şeklindeki olağanüstü yaratıcı ve özgün martaval dışında tabii...
Yorum
-
İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://youtu.be/Lqyz1S07HlM
Semtime aşığım o stadı görünce bizim stad zannettim , bi bakmanızı isterim
Ne kadar trabzonsporluysam Okadar Maltepesporluyum
Kulüp stadı yapacak yer bulamayınca son çare olarak oraya inşa etmişler stadı
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftar (daha doğrusu seyirci) takımı ateşlemek için kıçını kaldırıp ortak tezahürat yapmıyor, bu doğru... Ortak tribün kültürü için ne yapılabilir sorusuna kafa yoruyorum ve Trabzon insanının genetik arızasına takılı kalıyorum...
Çözüm önerim şu;
Yörük Çadırı Arena bittiğinde, 40 bin kişi aynı anda çekirdek çitleyelim... Başka da ses olmasın tribünde... Rakip bunalıma girmezse hiç bir şey bilmiyorum. Zaten başka bir ses de çıkmaz orada... ''Trabzonum benim, biricik sevgilim...'' şeklindeki olağanüstü yaratıcı ve özgün martaval dışında tabii...yeminlen bayiliyorum senin yorumlarina abi, her okumamda keyfimi yerine getiriyosun, Allahta seni güldürsün insallah.
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu TFF nin Romanya ile oynadigi mac hangi stadyumda bilgisi olan varmi ? Kapasite kac?
Yorum
Yorum