Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar sty inşaata bir mail atmıştım, bugün aradılar beni sağolsunlar.

Projeyle ilgilenen, aynı zamanda firma sahibinin kızı olan İnşaat Yüksek Mühendisi ile görüştüm.

Bizim gibi bir ''Trabzonsporlu'' olduğunu hissettim, çok samimiydi.

Kendisinin de aynı fikirleri paylaştığını ancak projeyi değiştirmenin çok zor olduğunu, TOKİ, GSBAKANLIĞI, GSGM, TRABZONSPOR VE STY İNŞAATA ortak bir metin hazırlayıp ''resmi olarak'' başvurmamızı tavsiye etti.

Firma olarak tek başlarına projeyi değiştirecek güçlerinin olmadığını, ayrıca şu an teknik konularda bile istediklerini yaptırmakta zorlandıklarını belirtti.

ve bombayı patlatayım arkadaşlar.

Stadın projesi yanlışmış! Var olan kazık ve stadyum projesi birbirine uymuyormuş ve stad kazıkların üstüne oturmuyormuş! Şu an bu sorunu çözmek için Erdoğan Bayraktar dahil herkesle toplantı halinde olduklarını belirtti. Biz şu an inşaata başlarız ama bu stad üzerimizde kara leke olarak kalır, ilerde bir gün bir facia bile yaşanabilir dedi.

Şu an var olan teknik sorunlar üzerinde uğraştıklarını, sağlam bir eser bırakmamız için bunun şart olduğunu belirtti. Hatta şu an cezaya girdik dedi, çünkü inşaat şimdiye kadar başlamalıydı. Ancak bu halde başlamak kendimize ihanet etmek olur, para da kaybetsek bu işi en güzel, en ''sağlam'' şekilde yapacağız dedi.

Aklımda kalan birkaç şey daha... Membran bu iklime uygun değil, söylüyoruz ama dinletemiyoruz da dedi. Dolgunun içinde çöp bile varmış, dolgu iki ayda 40 cm çökmüş, müşavire söylüyorlarmış ne olur 2 kamyon çöpten diyorlarmış. Müşavir firma ile büyük sorun yaşanıyormuş.

Ayrıca biz pek dile getirmedik (çünkü bilmiyoruz) ama 1000 araçlık otopark planlanmış 40000 kişilik stada. Böyle bişey olabilir mi ya diyor. Yani benim izlenimim dertleri stadı dikip parayı almak değil, gerçekten güzel bir eser bırakmak, çünkü o stada ''biz'' gideceğiz zaten, en iyisini yapmalıyız dedi.

Deniz tarafında bir yürüyüş yolu planlanmış, burada dolaşan millete şemsiye mi dağıtmayı düşünüyorsunuz, liman lazım buraya dedim diyor. Yani yürüyüş yoluna kadar incelemişler projeyi, kendilerini o staddaymış gibi hissediyorlar, en azından kendisi böyle hissediyor, ben bu izlenimi aldım. Yarım saat kadar konuştuk, inanın benden daha istekliydi konuşmaya, dolmuş belli, dertleşecek birini arıyor, o derece

Biz bunları düzeltmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama siz de toplu olarak yukarıda yazdığım yerlere başvurun, resmi yazı yazın diyor.

Konuştuklarımızı buraya aktarmaya çalıştım, bir yanlış anlamam, yanlış aktarmam olmuşsa özür dilerim kendisinden.

Sonuç: Stadımız gecikecek gibi ama sty, millet onlara sövse de, zarara girselerde ''olabilecek'' en iyi stadı yapmaya çalışacaklar. Benim çıkardığım sonuç bu.

Hayırlısı olur inşallah.

yunus emre sel bu konuda haber yapan bir muhabir sıkıntı olmasın diye mühendisinin ismini vermeden bilgilendirme yapılsa iyi olmazmı ?? dikkat çekmek için..
    En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 16.08.2013, 18:34.
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• çakarız kazıkları dikeriz stadı .kazıların yerini ayarlasınlar işte .o kadar zormu...

Yorum

• ......................

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yunus emre sel bu konuda haber yapan bir muhabir sıkıntı olmasın diye mühendisinin ismini vermeden bilgilendirme yapılsa iyi olmazmı ?? dikkat çekmek için..
          Olabilir tabi.

Akyazı neden başlayamıyor? Projede sorun mu çıktı? başlığıyla başlar, metnin sonuna da iddia edildi deriz.

Etkili de olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• Elinden gelen bir renkdas yazsın bir bildiri, mail gönderelim ilgili yerlere.
            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

İnşallah abi, şu baklava desenini kim icat ettiyse... yok böyle bir iticilik.

Ama insan giderek alışıyor mu ne

Ben okadar kötü bulmuyorum ..

Yani tabi cok daha güzel olabilirdi .. ama yuvarlak bir stadyumdan cok daha iyi
              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özetle bu iş yine gecikecek belli ki..
                Yapılabilecek en en en iyi şey kimsenin içine sinmeyen bu stat projesinin değiştirilmesidir.
                Ama ihalesi yapılmış bitmiş milyon euroluk bir proje değişir mi? bilemiyorum.
                En azından diğer konularda olduğu gibi mail organizasyonları telefonlar BİMER'e mesajlar şeklinde her tarafı ayağa kaldırmalıyız.
                Bunun için tüm Trabzonspor taraftarları ortak hareket etmek zorundadır.
                Yoksa içimize sinmeyen sıradan basit bir yere mahkum kalacağız. Başkalarının statını gördükçe imrenerek izleyeceğiz..
                Trabzonspor ismi çok büyük.
                Ama ne yazıkki onu idare edenler o isimin büyüklüğüne layık olamıyorlar...

Trabzonspor başkanı masaya yumruğunu vurup '' bu statı biz kullanacağız , şöyle bir stat istiyoruz '' diyebilmeli...
                Proje'nin değişmesi, dönüştürümesi için yapacağımız bir argüman kaldı. O da sosyal paylaşım siteleridir. Twitter herkesin uğrak yeri olmaya başladı. Taraftarımızın projeden duyduğu hoşnutsuzluğu gidermek. Bu mecrada görünür olmak. Yetkililerin dikkatini çekmek için TT harekati başlatılmalı. Bu organizasyon gelip geçici olmamalı. Bu konudaki ısrarımızı, inadımızı yetkililere
                hissettirmek. Somut adımlar görene dek Akyazı hergün TT olmalıdır. Bu harekatin muvaffak olması için herkes twittter'da aktif olmalı. TS'a hakettiği değerin verilmesi için duyarlı olmalıyız.

Yorum

• Gene gecikme işleriyle başladık.Haydi hayırlısı.Dolguda sıkıntı varsa ne yaparsanız yapın stad sağlam olmaz.Gitti beş sene desenize.
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Olabilir tabi.

Akyazı neden başlayamıyor? Projede sorun mu çıktı? başlığıyla başlar, metnin sonuna da iddia edildi deriz.

Etkili de olabilir diye düşünüyorum.
                    evet evet aynen böyle...........twittere etkin kullananlar lütfen bu konuya dikkat çekin..
                    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

Bizim gibi bir ''Trabzonsporlu'' olduğunu hissettiğim bir arkadaşla görüştüm.

Kendisinin de aynı fikirleri paylaştığını ancak projeyi değiştirmenin çok zor olduğunu, TOKİ, GSBAKANLIĞI, GSGM, TRABZONSPOR VE STY İNŞAATA ortak bir metin hazırlayıp ''resmi olarak'' başvurmamızı tavsiye etti.

Firma olarak tek başlarına projeyi değiştirecek güçlerinin olmadığını, ayrıca şu an teknik konularda bile istediklerini yaptırmakta zorlandıklarını belirtti.

Stadın projesi yanlışmış! Var olan kazık ve stadyum projesi birbirine uymuyormuş ve stad kazıkların üstüne oturmuyormuş! Şu an bu sorunu çözmek için Erdoğan Bayraktar dahil herkesle toplantı halinde olduklarını belirtti. Biz şu an inşaata başlarız ama bu stad üzerimizde kara leke olarak kalır, ilerde bir gün bir facia bile yaşanabilir dedi.

Şu an var olan teknik sorunlar üzerinde uğraştıklarını, sağlam bir eser bırakmamız için bunun şart olduğunu belirtti. Hatta şu an cezaya girdik dedi, çünkü inşaat şimdiye kadar başlamalıydı. Ancak bu halde başlamak kendimize ihanet etmek olur, para da kaybetsek bu işi en güzel, en ''sağlam'' şekilde yapacağız dedi.

Aklımda kalan birkaç şey daha... Membran bu iklime uygun değil, söylüyoruz ama dinletemiyoruz da dedi. Dolgunun içinde çöp bile varmış, dolgu iki ayda 40 cm çökmüş, müşavire söylüyorlarmış ne olur 2 kamyon çöpten diyorlarmış. Müşavir firma ile büyük sorun yaşanıyormuş.

Ayrıca biz pek dile getirmedik (çünkü bilmiyoruz) ama 1000 araçlık otopark planlanmış 40000 kişilik stada. Böyle bişey olabilir mi ya diyor. Yani benim izlenimim dertleri stadı dikip parayı almak değil, gerçekten güzel bir eser bırakmak, çünkü o stada ''biz'' gideceğiz zaten, en iyisini yapmalıyız dedi.

Deniz tarafında bir yürüyüş yolu planlanmış, burada dolaşan millete şemsiye mi dağıtmayı düşünüyorsunuz, liman lazım buraya dedim diyor. Yani yürüyüş yoluna kadar incelemişler projeyi, kendilerini o staddaymış gibi hissediyorlar, en azından kendisi böyle hissediyor, ben bu izlenimi aldım. Yarım saat kadar konuştuk, inanın benden daha istekliydi konuşmaya, dolmuş belli, dertleşecek birini arıyor, o derece

Biz bunları düzeltmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama siz de toplu olarak yukarıda yazdığım yerlere başvurun, resmi yazı yazın diyor.

Konuştuklarımızı buraya aktarmaya çalıştım, bir yanlış anlamam, yanlış aktarmam olmuşsa özür dilerim kendisinden.

Sonuç: Stadımız gecikecek gibi ama sty, millet onlara sövse de, zarara girselerde ''olabilecek'' en iyi stadı yapmaya çalışacaklar. Benim çıkardığım sonuç bu.

Hayırlısı olur inşallah.
                      Gereken neyse yaparız.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gereken neyse yaparız.
                        Normalde yaparızda yapmayız.

Muhalefetçiler yapıldıktan sonra eleştireceği konuların derdinde, iktidarcılar ise bakın işte yapıyorlar bizimkiler şöyle iyi böyle iyi falan filan diyebilmenin derdinde.

Gelin hep beraber tartışıp el birliği ile yapalım diyen yok.

Kendi içimizde birlik olsaydık Bursadaki gibi kale alınmış, istediklerimizi yaptırmıştık çoktan...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 16.08.2013, 20:18.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Bizim gibi bir ''Trabzonsporlu'' olduğunu hissettiğim bir arkadaşla görüştüm.

Hayırlısı olur inşallah.
                          Öncelikle çok teşekkür ederim konu ile başından beri ilgilenen bu arkadaşımızın verdiği bilgiler son derece dikkat çekici.
                          Bu durumda aslında yapılması gereken bakan bayraktardad BMN ailesi olarak randevu alınması ve bir şekilde görüşülmesi
                          En önemli sorunların çözümü için 1. Stadın dış cephe estetiği 2. İç yerleşimde locaların konumu 3. Daha öncede bahsetmiştim ve bu mühendis arkadaşta beni haklı çıkardı yetersiz kapalı otopark meselesi 4. Tribün altı veya stadın altında yer alacak ve ek hizmetler verecek restoran, toplantı salonu, kafe benzeri planlamalar
                          Ne yazıkki daha bir çok problem var ama yaptırmak çok zor bakanı bursanın stadının çok az değiştirilmiş versiyonunu Trabzona yaptırmaya ikna edebilsek aslında bütün sorunlar çözülecek ama nasıl?
                          Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Tüm bu sorunlar Trabzon ve Trabzonspor için bir stad projesi yaptırmayıp hazır bir projeyi Trabzonda uygulamaya kalkmaktan kaynaklanıyor. Toki yaptığı ihaleyi değiştirebilir projeyi baştan sona değişip yeniden ihaleye çıkabilir yeterki istensin ama sayın bakan Trabzonspora yapılacak projeden memnun olmadığımızı bile bilmiyordur eminim. Yeterli protesto daha doğrusu ne istediğimizi yeterince anlatabilsek çok kesin ve etkin kararlar alabilecek bir kişi ve kimsede neden böyle oldu demez kendisine. Ama seçimler yaklaşıyor ve orda bir temel atma töreni yapılacak bir an önce hareket etmeliyiz

Yorum

• Bu arada akyazıya çöp dökülmedi bundan eminim çünkü tüm dolgu süreci gözümün önünde gerçekleşti çökmen olmuşsa bunun sebebi kesinlikle çöp değil

Yorum

• Trabzonspor yönetimi yaşanan bu gecikmeyi bir fırsat bilip, deniz dolgusu üstüne yapılacak daha uygun bir stad projesi yaptıramaz mı ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X