bu stat yapıldıktan sonra her sene 25-30 bin kombine satılmazsa yazıklar olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sürü teknik bilgi veren renktaş var,ha bi de benim şu soruya cevap verseniz
Bunu da öğrenirsek yavaştan mühendisliğe doğru geçiş yapacağız. (O kadar basit değildir elbette, işin esprisi)
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMembran diyorlardı, onu araştırdık öğrendik.
Bunu da öğrenirsek yavaştan mühendisliğe doğru geçiş yapacağız. (O kadar basit değildir elbette, işin esprisi)Evet aynen dediğin gibi,mebran deseler tamam diyeceğim,onu öğrendik
bu başka bişi mi, yoksa bizim mebran mı ?Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bir şehre en çok yakışan şey stadyumdur der Eduardo Galeano..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stat yapıldıktan sonra her sene 25-30 bin kombine satılmazsa yazıklar olsun.
maça gelen taraftar profili ortalama 18-35 yaş ortalaması muhtemelen. 35 yaşından sonraki büyük bir kitleyi maça çekmenin bir kaç yolu var..
1- çocuğu olan bayan taraftarların maça gelebilmesi için; statın içinde avm lerde olan çocuk oyun alanları yapılmalı. bu sayede çocklu bayanlar rahatça maça gelebilir.
2- dini ibatetinin aksaması kaygısıyla gelemeyen taraftar vardır. sonuçta bir maça gittiğimiz vakit 3 saatimiz orada geçiyor. bence bu taraftarımızı da anlamalıyız. statın her tribünün olduğu yere, bay -bayan mescit yapın.. emin olun maça gelen taraftara sayısı artacaktır..
bilet fiyat politikası, stata yapılacak diğer sosyal donatı alanları ile , stata istediğniz kadar taraftar çekmeniz mümkün..
3- statın alt kısmına büyük bir sinema yapın. maç günü maçtan 3 saat önce sinemaya gidene , maç biletine % 50 indirim yapın . bakalım stata gelmeyen kalır mı..??
ihtiyacımız olan tek şey; yönetimin bu vizyona sahip olması........En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 15.08.2013, 16:38.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher yıl 25- 30 bin bilet satılmasını, yönetim eğer isterse yapar. nasıl diyeceksiniz? şöyle anlatayım hiç lafı eğip bükmeden.....
maça gelen taraftar profili ortalama 18-35 yaş ortalaması muhtemelen. 35 yaşından sonraki büyük bir kitleyi maça çekmenin bir kaç yolu var..
1- çocuğu olan bayan taraftarların maça gelebilmesi için; statın içinde avm lerde olan çocuk oyun alanları yapılmalı. bu sayede çocklu bayanlar rahatça maça gelebilir.
2- dini ibatetinin aksaması kaygısıyla gelemeyen taraftar vardır. sonuçta bir maça gittiğimiz vakit 3 saatimiz orada geçiyor. bence bu taraftarımızı da anlamalıyız. statın her tribünün olduğu yere, bay -bayan mescit yapın.. emin olun maça gelen taraftara sayısı artacaktır..
bilet fiyat politikası, stata yapılacak diğer sosyal donatı alanları ile , stata istediğniz kadar taraftar çekmeniz mümkün..
3- statın alt kısmına büyük bir sinema yapın. maç günü maçtan 3 saat önce sinemaya gidene , maç biletine % 50 indirim yapın . bakalım stata gelmeyen kalır mı..??
ihtiyacımız olan tek şey; yönetimin bu vizyona sahip olması........
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu söylediklerinizin hepsi yapılacak ama o kısım henüz ihale edilmedi. Dolgu alanının diğer yarısı bu gibi şeyler için tahsis edilmiş.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet aynen dediğin gibi,mebran deseler tamam diyeceğim,onu öğrendik
bu başka bişi mi, yoksa bizim mebran mı ?asma çelik çatıdan bahsettikleri şu anda Bursa da uygulanan sistem veya bir çok stadyumda uygulanan çatı sistemidir .. En yakın örneği mersin stadyumudur.
Yorum
-
İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMebran dış yüzeyiasma çelik çatıdan bahsettikleri şu anda Bursa da uygulanan sistem veya bir çok stadyumda uygulanan çatı sistemidir .. En yakın örneği mersin stadyumudur.
Yorum
-
TOKİ SONUNDA RESMİ SİTEDEN YAPAN FİRMALARI ACIKLADI..
Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum Ve Spor Tesisleri İnşaatı İşi Altyapı ve sosyal donatı İnşaat aşamasında Sarıdağlar İnş. A.Ş. & STY İnş. Tur. Tic. Ltd. Şti. & Yertaş İnş. Tur. San. Tic. Ltd. İŞ ORTAKLIĞI % 0
Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi İnşaat Öncesi, İnşaat Sırası ve İnşaat Sonrası Danışmanlık (Müşavirlik) Hizmetleri İşi danışmanlık hizmeti işi Müşavirlik hizmetleri İnşaat aşamasında % 0
AMA BU MÜŞAVİRLİĞİ NEDEN ACIKLAMADI ANLAMADIM..1 VEYA 2 YIL OLDU..En son adem28 tarafından düzenlendi; 15.08.2013, 17:12.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher yıl 25- 30 bin bilet satılmasını, yönetim eğer isterse yapar. nasıl diyeceksiniz? şöyle anlatayım hiç lafı eğip bükmeden.....
ihtiyacımız olan tek şey; yönetimin bu vizyona sahip olması........Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet söylüyorum bu firma batar..
Buraya yazıyorum 16-17 sezonuna ancak yetişir.Bordomavi.net
Yorum
Yorum