Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    valla bizim maraton da 11 metre ama bana çok daha yakın geliyodu izlerken. mersin stadının kale arkaları da şuan bomboş ve zemin farklı renkte o yüzden çok uzakmış gibi geliyor. tribün etrafına iki sıra reklam panosu ve güvenlik görevlilleri o bu yerleşince bence algı olarak görünüş bayağı değişecek.

Hepsini geç trabzonun en efsane zamanlarında o kale arkası neredeyse 20-25 metre uzaktı. o boşluklr iyi dizayn edilirse o uzaklık algısı da kırılacaktır bence.

Bir de mersin stadın da da ışıklandırma tribünlere yayılmış ve çok aydılık ve çirkin bi görüntü oulyo. akyazı da o avni aker gibi 4 köşeden olması daha loş ve güzel bi görüntüye sebep oluyo. aydınlatmanın stadyuma yayılması taraftarı değilim şahsen.
    evet boşlukların iyi dizayn edilmesi lazım. bizim stadlarda gözü yoran çok ayrıntı var, seyrirciyle saha arasında bir sürü adam geziyor, ne işleri varsa artık, işgüzarlar memleketi zaten burası.oralar ne kadar sade ise stad da o kadar güzel duruyor.

Yorum

• Bjk'nin stadıyla şu an sanırım aynı seviyedeyiz,onlar ağustosta açacağız diyorlar ama bence saçma, bakalım hangi stad daha önce bitecek?

Yorum

• taraftara, insan muamelei yapan bir stad işte, sahaya yakınlık çok farklı bir deneyim yaşattırır taraftara.taraftar maçın içinde olur, oyuncuların yaptıklarını daha net algılar, empatisi gelişir.bizim stadlara ise adam sahaya sırtını dönüp slogan atıyor. maçla alakasız birsürü adam var ve kendine taraftarlığı iş edinmiş. bağırmazsak takım kaybeder inancı falan var. bu adamlar uzak tribün olunca iyice maçtan kopuyorlar.bence çok önemli bir mesele bu. ön sırada oturan ööğrencinin dersle daha çok ilgilenmesi gibi birşey. tribünlerin maç konsantrasyonunu çok artırır. oyuncuyla göz teması kuracak kadar yakın olunca küüfür de azalır diye düşünüyorum.
        En son artvints tarafından düzenlendi; 24.03.2014, 18:56.

Yorum

• Anfield gibi olmasını beklemiyorduk elbette ama en azından TT arena gibi olsaydı.Mersin stadı yine stadla ilgili endişelerimi arttırdı.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Mersin stadı kadar kötü olmaz bence. Mersin stadının aceleye getirilmesi projeye yansımış bence

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

taraftara, insan muamelei yapan bir stad işte, sahaya yakınlık çok farklı bir deneyim yaşattırır taraftara.taraftar maçın içinde olur, oyuncuların yaptıklarını daha net algılar, empatisi gelişir.bizim stadlara ise adam sahaya sırtını dönüp slogan atıyor. maçla alakasız birsürü adam var ve kendine taraftarlığı iş edinmiş. bağırmazsak takım kaybeder inancı falan var. bu adamlar uzak tribün olunca iyice maçtan kopuyorlar.bence çok önemli bir mesele bu. ön sırada oturan ööğrencinin dersle daha çok ilgilenmesi gibi birşey. tribünlerin maç konsantrasyonunu çok artırır. oyuncuyla göz teması kuracak kadar yakın olunca küüfür de azalır diye düşünüyorum.
              Koca maraton tribününü koruyan güvenlik görevlisi sayısı "10" falan. Ama 10 değil 3 de olsa kimse sahaya girmez. Futbolcunun kulağının dibinde anasına küfretmez, hakeme bişey atmaya çalışmaz.

Biz somut mesafeyi tartışıp diğer ülkelerle karşılaştırıyoruz ama zihinsel mesafe olarak bırak 10u 110 metre gerideyiz ve geride olmamız lazım.

Yorum

• Bu proje büyük şans bizim için, kullanabilirsek bir zıplama tahtası...

Bazı arkadaşlar projenin ilk haline bakıp nerede bu binalar, proje tıraşlandı, bize bu kaldı diyorlar ama ben buna katılmıyorum. İyi ki böyle yapılmış, iyi ki binalarla dolmamış orası.

Farkında mıyız bilmiyorum ama takımın tesis problemi çözüldü şu an. MAY tesislerinden çıktığımızda bu büyüklükte bir araziyi kim, nasıl, hangi paraya bize verecekti? Üstelik antrenman sahalarının yanında boş alanlar da bizi bekliyor.

Bu boş alanlara okulunu kur, ayrıntılı altyapı tesislerini kur , spor hastaneni kur... Çocuklar Barcelona'daki gibi A takımın oynadığı stadyumun gölgesinde antrenmanlarını yapsın, ona ulaşabilmeyi hayal etsin... Bilim adamları eşliğinde bu çocuklar fiziksel özelliklerine uygun şekilde eğitilsin, uygun mevkilere yerleştirilsin, geleceğe hazırlansınlar...

MAY tesislerinin istimlakından gelecek para ile de neler yapılır neler...

İnşallah bu fırsatı kullanabilecek, iyi niyetli yönetimler görebiliriz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

taraftara, insan muamelei yapan bir stad işte, sahaya yakınlık çok farklı bir deneyim yaşattırır taraftara.taraftar maçın içinde olur, oyuncuların yaptıklarını daha net algılar, empatisi gelişir.bizim stadlara ise adam sahaya sırtını dönüp slogan atıyor. maçla alakasız birsürü adam var ve kendine taraftarlığı iş edinmiş. bağırmazsak takım kaybeder inancı falan var. bu adamlar uzak tribün olunca iyice maçtan kopuyorlar.bence çok önemli bir mesele bu. ön sırada oturan ööğrencinin dersle daha çok ilgilenmesi gibi birşey. tribünlerin maç konsantrasyonunu çok artırır. oyuncuyla göz teması kuracak kadar yakın olunca küüfür de azalır diye düşünüyorum.
                  işte stadyum budur. maraton tribünü ile saha arasındaki mesafe işte böyle olur.

real madrid, valencia, m.united, everton'ın stadyumu futbol stadyumudur. ve bunun gibi daha nice mükemmel stadyumlar var. Barcelona kulübü nou camp'ı yenileyecek ve tribünler sahaya daha da yakın olacak.

Bana old trafford gibi ya da san mames gibi stadyum yapacaksın ki bundan her türlü fayda sağlarsın.
                  Bir futbol kulübünün şampiyonluk için en büyük silahı önce sahip olduğu kaliteli futbolcusu sonra da stadyumudur
                  En son Sacit tarafından düzenlendi; 24.03.2014, 21:26.

Yorum

• Fazla iyimser bir yaklaşım Yapılacak binalar yapılsaydı da gelirleri Trabzonspor'a gelseydi sonsuz bir gelir kapısı olmaz mıydı ? Yüklü bir yatırımla şu akyazı sahası inanılmaz bir futbol arenasına dönüşürdü. Hani Real Madrid'in ada projelerini falan görüyoruz ya, aynı onun gibi işte.

Ayrıca bize en sade halinden bile sadece en sağdaki kamp eğitim merkezini verecekler. Gerisi belediyenin diye biliyorum ben ?
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fazla iyimser bir yaklaşım Yapılacak binalar yapılsaydı da gelirleri Trabzonspor'a gelseydi sonsuz bir gelir kapısı olmaz mıydı ? Yüklü bir yatırımla şu akyazı sahası inanılmaz bir futbol arenasına dönüşürdü. Hani Real Madrid'in ada projelerini falan görüyoruz ya, aynı onun gibi işte.

Ayrıca bize en sade halinden bile sadece en sağdaki kamp eğitim merkezini verecekler. Gerisi belediyenin diye biliyorum ben ?
                      belediyenin değil devletin. ki bize zaten hakkımız olan vadediliyor stat ve tesis. geri kalan yapılardan da söz hakkımız olması için toki ile görüşüyoruz filan demişti yönetici. pek sanmıyorum ama bir ihtimal var diyelim.

Yorum

• Stat yapmayı bilmiyoruz arkadaş. Daha doğrusu tribün yapıp üzerini kapatınca tamam diyoruz. Mersin stadının loca kısmı Kadir Has'tan da beter olmuş. Arkadaş Avrupa'da localara bakıyorsun ama farkedilmiyor bile. Hani bütünlüğü bozmamış ve görüntü kirliliği yok. Ama bizde bildiğin apartman dairesi gibi milletin gözüne sokuluyor. Malesef yapılan diğer stadyumlarda da localar aynı mantıkla olacak. Estetik düşmanları ne diyim. Bizim en büyük avantajımız locaların tek tribünde toplanması ve tv'de izlerken görüntü kirliliği yaşamayacak olmamız.

Bizde ambulans çıkışları kesin 4'mü olacak yoksa 2'ye indirilecek söylentileri doğru mu?

En son erolizmts tarafından düzenlendi; 24.03.2014, 21:52.
                        "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fazla iyimser bir yaklaşım Yapılacak binalar yapılsaydı da gelirleri Trabzonspor'a gelseydi sonsuz bir gelir kapısı olmaz mıydı ? Yüklü bir yatırımla şu akyazı sahası inanılmaz bir futbol arenasına dönüşürdü. Hani Real Madrid'in ada projelerini falan görüyoruz ya, aynı onun gibi işte.

Gelirin Trabzonspor'a gelmesi gibi bişey sözkonusu değil çünkü Sadri Şener zamanında o hakkımızı devrettik malesef. 40 milyona yapılan dolguya 400 milyon fiyat biçen bu yüksek inşaat mühendisi başkanımız sayesinde 800 dönümlük arazi ellerimizden kayıp gitti.

Oraya yapılacak olan binalardan bize hayır yok yani, en azından artık tesisimiz var, havaalanına ikinci pist yapılırsa MAY tesislerinden önemli bir gelir elde ederiz. Bu geliri de yeni tesis kurmak için harcamak zorunda kalmayız. Bu çok büyük bir fırsat inşallah çar-çur edilmez yine paralar...

Yorum

• Koltuk renkleri bordo olmalı bence.
                            Çim ile daha çok yakışıyor. Deniz kıyısını da göz önüne alırsak orada bir koyuluk olmalı, mavi iç açıcı olsa bile tribüne bordo çok yakışıyor.
                            Umarım bordo olur. Bordo önce gelmeli.

Yorum

• bordo değilde kırmızı olsa koltuklar

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Aman Kadir Has'taki gibi rengarenk olmasında.. Bordo renk bence de daha uygun
                                www.x.com/zykmda

Yorum

Yükleniyor...
                                X