Şirketle geçende bir görüşme yapmıştım,beni baya bilgilendirdiler.aslında şirket görüşmelerini yapabilirim ama bu işi mühendis olan biri yürütür sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde o kişinin kim olacağına karar vermek istiyoruz. Şirketi her seferinde farklı kişiler arayınca şirkette haliye tek bir muhattap istedi,bilgilendirmek maksadıyla..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuya ilgili olan birisi seçilmeyi beklemek yerine sorumluluk alabilir demek istedim ben de.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevlet sirri mubarekkk... bilgilendireceklermis... yesinler bilgilerini.. ulan kac ay oldu daha ortada stadin teknik ozelliklerini gosteren bir tablo bile yok...
Yorum
-
Benim bildiğim bir Bekir isimli arkadaş var(f1bekir). O anlıyor bu işten sanırım... Kendisiyle iletişime geçin. Kabul ederse o yürütsün bu tarz görüşmeleri. Yoksa çıksın birisi "ben yapıyorum" desin. Herkes birbirini beklerse kimse yol alamaz.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoskoca Akyazi projesi artik sirf bir Statdan ibaretmi gercekten? Nuri Albayragin dedikleri dogrumu? Dogru ise yaziklar olsun su derin Trabzona...
Yorum
-
İnşaat mühendisi, mimar vb. bir arkadaş yoksa ben şirketle iletişime geçecek kişi olabilirim. Mühendis-mimar arkadaşlar söylenecekleri daha iyi anlar diye düşünüyorum. Ancak yoksa böyle bir arkadaş ben elimden geldiğince, dilim döndüğünce şirketten gelecek bilgileri size aktarmaya çalışırım.
Bu sayfalarda sorular biriktikçe ben şirketi arar, sorarım.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam işte zaten bir iki kişi gönüllü, oylama yapalım.
Benim oyum alper'e.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşaat mühendisi, mimar vb. bir arkadaş yoksa ben şirketle iletişime geçecek kişi olabilirim. Mühendis-mimar arkadaşlar söylenecekleri daha iyi anlar diye düşünüyorum. Ancak yoksa böyle bir arkadaş ben elimden geldiğince, dilim döndüğünce şirketten gelecek bilgileri size aktarmaya çalışırım.
Bu sayfalarda sorular biriktikçe ben şirketi arar, sorarım.
Murat'a teşekkür ediyorum
Ben de Bekir'in bu tür bir iletişimi sağlayabileceğini düşünüyorum. Benim oyum da Bekir'e.
Yorum
Yorum