Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şirketle geçende bir görüşme yapmıştım,beni baya bilgilendirdiler.aslında şirket görüşmelerini yapabilirim ama bu işi mühendis olan biri yürütür sanırım.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizde o kişinin kim olacağına karar vermek istiyoruz. Şirketi her seferinde farklı kişiler arayınca şirkette haliye tek bir muhattap istedi,bilgilendirmek maksadıyla..
      Konuya ilgili olan birisi seçilmeyi beklemek yerine sorumluluk alabilir demek istedim ben de.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• devlet sirri mubarekkk... bilgilendireceklermis... yesinler bilgilerini.. ulan kac ay oldu daha ortada stadin teknik ozelliklerini gosteren bir tablo bile yok...
        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konuya ilgili olan birisi seçilmeyi beklemek yerine sorumluluk alabilir demek istedim ben de.
          Sorumluluk alabiliriz orası çok zor bir şey değil ama en azından bu kaynaktan (BMN Forum) tek kişi belirlensin. Yoksa her arayan bir şeyler soruyor ve orası da haliyle herkese aynı şeyleri anlatmaktan sıkılıyor.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            devlet sirri mubarekkk... bilgilendireceklermis... yesinler bilgilerini.. ulan kac ay oldu daha ortada stadin teknik ozelliklerini gosteren bir tablo bile yok...
            Bu tarz sorulara cevap vermiyoruz artık.. Forumun arka sayfasına bir dünya bilgi eklendi zaten...

Yorum

• Tamam işte zaten bir iki kişi gönüllü, oylama yapalım.

Benim oyum alper'e.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi

Ben Hüseyin'e veriyorum ...

xP

Oyumu
                9 # Osvaldo'

Yorum

• 1 kamyon 1 iş makinesi ile kaç seneye bitecek :d :d :d
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Benim bildiğim bir Bekir isimli arkadaş var(f1bekir). O anlıyor bu işten sanırım... Kendisiyle iletişime geçin. Kabul ederse o yürütsün bu tarz görüşmeleri. Yoksa çıksın birisi "ben yapıyorum" desin. Herkes birbirini beklerse kimse yol alamaz.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Koskoca Akyazi projesi artik sirf bir Statdan ibaretmi gercekten? Nuri Albayragin dedikleri dogrumu? Dogru ise yaziklar olsun su derin Trabzona...

Yorum

• baskan gorevdeyken tamamlanirsa isminin "rte the world leader arena" olmasi muhtemel.

Yorum

• İlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Koskoca Akyazi projesi artik sirf bir Statdan ibaretmi gercekten? Nuri Albayragin dedikleri dogrumu? Dogru ise yaziklar olsun su derin Trabzona...
                          bu nuri albayrak zamanında trabzon limanının ihalesini trabzonsporun elinden alan başkan değil mi ? yanlış mı hatırlıyorum ?

Yorum

• İnşaat mühendisi, mimar vb. bir arkadaş yoksa ben şirketle iletişime geçecek kişi olabilirim. Mühendis-mimar arkadaşlar söylenecekleri daha iyi anlar diye düşünüyorum. Ancak yoksa böyle bir arkadaş ben elimden geldiğince, dilim döndüğünce şirketten gelecek bilgileri size aktarmaya çalışırım.

Bu sayfalarda sorular biriktikçe ben şirketi arar, sorarım.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam işte zaten bir iki kişi gönüllü, oylama yapalım.

Benim oyum alper'e.
                              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnşaat mühendisi, mimar vb. bir arkadaş yoksa ben şirketle iletişime geçecek kişi olabilirim. Mühendis-mimar arkadaşlar söylenecekleri daha iyi anlar diye düşünüyorum. Ancak yoksa böyle bir arkadaş ben elimden geldiğince, dilim döndüğünce şirketten gelecek bilgileri size aktarmaya çalışırım.

Bu sayfalarda sorular biriktikçe ben şirketi arar, sorarım.

Murat'a teşekkür ediyorum

Ben de Bekir'in bu tür bir iletişimi sağlayabileceğini düşünüyorum. Benim oyum da Bekir'e.

Yorum

• İbre Bekir'e döndü, Bekir halleder bu işi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X