İlk olarak Fatih tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet aynen dediğin gibi,mebran deseler tamam diyeceğim,onu öğrendik
bu başka bişi mi, yoksa bizim mebran mı ?
Kaplaması membran ama hepten de çadır değil yani
Çelik denilen membranın üzerine geçirileceği konstruksiyondur. İskelet yani. Bunun üstü sacla değil de membranla kaplanacak benim anladığım.
Şunun gibi herhalde :
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtısı eksisi neler bilen var mı
Eksisi pahalı olmasıdır
Akustik falan dersen o daha çok kaplamayla ilişkilidir diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç bileti olana sinema bileti indirimli olursa olur. Öbür türlü kulüp kazık yemiş olur
Yorum
-
İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4700 fore kazığın 4 ayda bitmesi için 24 dakikada bir 1 kazık monte edilmesi gerekiyor ve bence bu imkansız gibi gözüküyor.
Ancak şunuda belirtmek isterim Dalaman Havaliman Dış Hatlar terminalinin inşaat aşamasında oradaydım ve 3 ayda 1800 adet fore kazık monte edilmişti Onu biliyorum.Ve bu işlem 2 vardiya yapıldı ve kazıkların boyu yaklaşık 20 metreydi.Gerisini siz hesap edin artık...
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNet söylüyorum bu firma batar..
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRENKTAŞ , amaç kar yapmak mı, stada fazla taraftar gelmesini sağlamak mı? önceliğimiz hangisi olduğuna yazımda da belirttiğim gibi yönetim karar verecek. yani yönetim neyi isiyorsa..Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleher yıl 25- 30 bin bilet satılmasını, yönetim eğer isterse yapar. nasıl diyeceksiniz? şöyle anlatayım hiç lafı eğip bükmeden.....
maça gelen taraftar profili ortalama 18-35 yaş ortalaması muhtemelen. 35 yaşından sonraki büyük bir kitleyi maça çekmenin bir kaç yolu var..
1- çocuğu olan bayan taraftarların maça gelebilmesi için; statın içinde avm lerde olan çocuk oyun alanları yapılmalı. bu sayede çocklu bayanlar rahatça maça gelebilir.
2- dini ibatetinin aksaması kaygısıyla gelemeyen taraftar vardır. sonuçta bir maça gittiğimiz vakit 3 saatimiz orada geçiyor. bence bu taraftarımızı da anlamalıyız. statın her tribünün olduğu yere, bay -bayan mescit yapın.. emin olun maça gelen taraftara sayısı artacaktır..
bilet fiyat politikası, stata yapılacak diğer sosyal donatı alanları ile , stata istediğniz kadar taraftar çekmeniz mümkün..
3- statın alt kısmına büyük bir sinema yapın. maç günü maçtan 3 saat önce sinemaya gidene , maç biletine % 50 indirim yapın . bakalım stata gelmeyen kalır mı..??
ihtiyacımız olan tek şey; yönetimin bu vizyona sahip olması........
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu açıdan hiç görmemiştim dolguyu...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraf ne zaman ait?
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski gibi, duvar daha bitmemiş. Tam tarihini bilmiyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolgu sırasında da yazmıştım ama o dönem gereksiz sayılsa da şu aşamada inşaat alanına canlı kamera koymaları şart. TT Arena bu şekilde sürekli izlenebilmişti. Hatta şimdi baktım Timsah Arena'da da canlı yayın var...
Trabzon'a gittiğimde birebir bu tür isteklerimizi aktarmak istiyorum.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolgu sırasında da yazmıştım ama o dönem gereksiz sayılsa da şu aşamada inşaat alanına canlı kamera koymaları şart. TT Arena bu şekilde sürekli izlenebilmişti. Hatta şimdi baktım Timsah Arena'da da canlı yayın var...
aynı desteği sizdende bekliyorum. yenilenmiş stat projesini çizip yönetime yollicam. sizlerinde maille destek olmanızı bekliicem..
Yorum
Yorum