Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sefa stad ihalesi alıp da batmayan firma yok zaten.

Buraya yazıyorum 16-17 sezonuna ancak yetişir.
    Yahu en başından beri amaç o zaten. Malum iktidar partisi, kendi belediyesini seçtirirse bu seçimde ve o zaman yine iktidar olursa -ki olacak- o stad 16-17 sezonunda bitirilecek. Şovun en kralı yapılacak ve bize bir adet nur topu gibi şampiyonluk hediye edilecek. 15-20 yıl daha takılacağız o şampiyonluk ile...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet aynen dediğin gibi,mebran deseler tamam diyeceğim,onu öğrendik
      bu başka bişi mi, yoksa bizim mebran mı ?
      Abi ikisi de.

Kaplaması membran ama hepten de çadır değil yani

Çelik denilen membranın üzerine geçirileceği konstruksiyondur. İskelet yani. Bunun üstü sacla değil de membranla kaplanacak benim anladığım.

Şunun gibi herhalde :

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Artısı eksisi neler bilen var mı
        Tribünden sahaya bakarken önünde direk olmayacak, artısı bu.

Eksisi pahalı olmasıdır

Akustik falan dersen o daha çok kaplamayla ilişkilidir diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maç bileti olana sinema bileti indirimli olursa olur. Öbür türlü kulüp kazık yemiş olur
          RENKTAŞ , amaç kar yapmak mı, stada fazla taraftar gelmesini sağlamak mı? önceliğimiz hangisi olduğuna yazımda da belirttiğim gibi yönetim karar verecek. yani yönetim neyi isiyorsa..

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            4700 fore kazığın 4 ayda bitmesi için 24 dakikada bir 1 kazık monte edilmesi gerekiyor ve bence bu imkansız gibi gözüküyor.

Ancak şunuda belirtmek isterim Dalaman Havaliman Dış Hatlar terminalinin inşaat aşamasında oradaydım ve 3 ayda 1800 adet fore kazık monte edilmişti Onu biliyorum.Ve bu işlem 2 vardiya yapıldı ve kazıkların boyu yaklaşık 20 metreydi.Gerisini siz hesap edin artık...
            kaba bir hesap yaptım. 5 tane sondaj makinası ile, 30 dakikada bir kazık çakılsa, günlük 10 saatten 2 vardiya şeklinde yapılsa. 4700 kazık 2 ay 4 günde biter.. haliyle 5 değil 2- veya 3 sondaj makinası ile 4 ayda hayli hayli biter kazık çakma işi...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Net söylüyorum bu firma batar..
              tahminimce bu firma zaten, zarar etmeyi göze aldı, sadece statı yapıp ismini duyurmak istiyor.. ismini duyurunca haliyle piyasada güvenirliği artıp farklı iş alması kolay olacak

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                RENKTAŞ , amaç kar yapmak mı, stada fazla taraftar gelmesini sağlamak mı? önceliğimiz hangisi olduğuna yazımda da belirttiğim gibi yönetim karar verecek. yani yönetim neyi isiyorsa..
                Sen sinema biletini yarıya indir aynı adam yine gelir zaten.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  her yıl 25- 30 bin bilet satılmasını, yönetim eğer isterse yapar. nasıl diyeceksiniz? şöyle anlatayım hiç lafı eğip bükmeden.....

maça gelen taraftar profili ortalama 18-35 yaş ortalaması muhtemelen. 35 yaşından sonraki büyük bir kitleyi maça çekmenin bir kaç yolu var..
                  1- çocuğu olan bayan taraftarların maça gelebilmesi için; statın içinde avm lerde olan çocuk oyun alanları yapılmalı. bu sayede çocklu bayanlar rahatça maça gelebilir.
                  2- dini ibatetinin aksaması kaygısıyla gelemeyen taraftar vardır. sonuçta bir maça gittiğimiz vakit 3 saatimiz orada geçiyor. bence bu taraftarımızı da anlamalıyız. statın her tribünün olduğu yere, bay -bayan mescit yapın.. emin olun maça gelen taraftara sayısı artacaktır..
                  bilet fiyat politikası, stata yapılacak diğer sosyal donatı alanları ile , stata istediğniz kadar taraftar çekmeniz mümkün..
                  3- statın alt kısmına büyük bir sinema yapın. maç günü maçtan 3 saat önce sinemaya gidene , maç biletine % 50 indirim yapın . bakalım stata gelmeyen kalır mı..??

ihtiyacımız olan tek şey; yönetimin bu vizyona sahip olması........
                  aynen öyle inşallah olur bunlar.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu açıdan hiç görmemiştim dolguyu...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu açıdan hiç görmemiştim dolguyu...

Fotoğraf ne zaman ait?
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fotoğraf ne zaman ait?
                        Eski gibi, duvar daha bitmemiş. Tam tarihini bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eski gibi, duvar daha bitmemiş. Tam tarihini bilmiyorum.
                          Sondaj yapan herhangi bir alet göremeyince merak ettim.
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Dolgu sırasında da yazmıştım ama o dönem gereksiz sayılsa da şu aşamada inşaat alanına canlı kamera koymaları şart. TT Arena bu şekilde sürekli izlenebilmişti. Hatta şimdi baktım Timsah Arena'da da canlı yayın var...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dolgu sırasında da yazmıştım ama o dönem gereksiz sayılsa da şu aşamada inşaat alanına canlı kamera koymaları şart. TT Arena bu şekilde sürekli izlenebilmişti. Hatta şimdi baktım Timsah Arena'da da canlı yayın var...
                              Trabzon'da irtibat ofisleri var mı acaba?

Trabzon'a gittiğimde birebir bu tür isteklerimizi aktarmak istiyorum.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dolgu sırasında da yazmıştım ama o dönem gereksiz sayılsa da şu aşamada inşaat alanına canlı kamera koymaları şart. TT Arena bu şekilde sürekli izlenebilmişti. Hatta şimdi baktım Timsah Arena'da da canlı yayın var...
                                renktaş . çok kolay... sen bize şirketin trabzon ofis e-mailini ver. mail yağmuruna tutalım. 1 hafta sonra kamerayı takarlar..

aynı desteği sizdende bekliyorum. yenilenmiş stat projesini çizip yönetime yollicam. sizlerinde maille destek olmanızı bekliicem..

Yorum

Çalışıyor...
                                X