Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnşallah abi, şu baklava desenini kim icat ettiyse... yok böyle bir iticilik.

Ama insan giderek alışıyor mu ne

Alper kızacak ama benim de en muhalefet olduğum şey dış görünümü,
    tamam işlevi önemli tabi ama ben heybetli bir stadımızın olmasını çok isterdim.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Esas sıkıntı stad yer altına gömüldüğü için heybetli görünmüyor dışardan. İnsanlar da beğenmiyor küçük göründüğü için

İnşallah içerisi daha güzel olur.
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim dikkatinizi cekmek istedigim bir konu da skorbord. Soylenen 43 metrekare bir adet skorbord olacagi. Tribunlerin ustu tamamen kapali stadlarda bir skorbord yetersiz. Bir tribunun tamamen skorbordu gorememesi demek oluyor. Mutlaka iki skorbord olmali statta.
        avni akerdeki skorbordu alip karsi tribüne monte ederler
        al sana 2 skorbord
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu hızla devam edersek tamamen Organik çimlere sahip olacağız.
          Dolgu çimlenmeye başlamış.
          Nisan yağmurlarından sonra çimlenmenin hızlanarak devam edeceğini düşünüyorum.
          Hatta bu işi ticarete döker sürekli yenilenen çimleri satabiliriz.

Notumu düşeyimde bazı mal beyinli geri zekalı şikeciler bu mesajı ciddiye alıp ''bakın Trabzon taraftarı böyle diyor'' diyerekten eğlenmesinler
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alper kızacak ama benim de en muhalefet olduğum şey dış görünümü,
            tamam işlevi önemli tabi ama ben heybetli bir stadımızın olmasını çok isterdim.
            Estağfurullah abi, haddime mi Ama Ömer'in de söylediği gibi, stadın bir kısmı yer altında gibi o sebeple dışarıdan böyle görünüyor. Önemli olan iç kısmı. 2 katlı bir stad ne kadar heybetli ise bu da öyle olur.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şunu baklava yerine biraz daha oval bişe yapsalarda bari dalgalı denize benzese, en azından bir anlamı manası olur, bu ne roma kıralının tacının üstten çekilmiş fotorafı gibi
              İlla bizden bişeyi temsil etmesine de gerek yok ama projenin büyüklüğüne gölge düşürüyor bizim stadın dış görünüşü.

Şöyle bişey olsa bu komplekse daha çok yakışmaz mıydı? (Üstü kapanmasa da olur )

Şöyle bişey de olurdu bence.

En son f1bekir tarafından düzenlendi; 16.08.2013, 11:19.

Yorum

• Arkadaşlar sty inşaata bir mail atmıştım, bugün aradılar beni sağolsunlar.

Bizim gibi bir ''Trabzonsporlu'' olduğunu hissettiğim bir arkadaşla görüştüm.

Kendisinin de aynı fikirleri paylaştığını ancak projeyi değiştirmenin çok zor olduğunu, TOKİ, GSBAKANLIĞI, GSGM, TRABZONSPOR VE STY İNŞAATA ortak bir metin hazırlayıp ''resmi olarak'' başvurmamızı tavsiye etti.

Firma olarak tek başlarına projeyi değiştirecek güçlerinin olmadığını, ayrıca şu an teknik konularda bile istediklerini yaptırmakta zorlandıklarını belirtti.

ve bombayı patlatayım arkadaşlar.

Stadın projesi yanlışmış! Var olan kazık ve stadyum projesi birbirine uymuyormuş ve stad kazıkların üstüne oturmuyormuş! Şu an bu sorunu çözmek için Erdoğan Bayraktar dahil herkesle toplantı halinde olduklarını belirtti. Biz şu an inşaata başlarız ama bu stad üzerimizde kara leke olarak kalır, ilerde bir gün bir facia bile yaşanabilir dedi.

Şu an var olan teknik sorunlar üzerinde uğraştıklarını, sağlam bir eser bırakmamız için bunun şart olduğunu belirtti. Hatta şu an cezaya girdik dedi, çünkü inşaat şimdiye kadar başlamalıydı. Ancak bu halde başlamak kendimize ihanet etmek olur, para da kaybetsek bu işi en güzel, en ''sağlam'' şekilde yapacağız dedi.

Aklımda kalan birkaç şey daha... Membran bu iklime uygun değil, söylüyoruz ama dinletemiyoruz da dedi. Dolgunun içinde çöp bile varmış, dolgu iki ayda 40 cm çökmüş, müşavire söylüyorlarmış ne olur 2 kamyon çöpten diyorlarmış. Müşavir firma ile büyük sorun yaşanıyormuş.

Ayrıca biz pek dile getirmedik (çünkü bilmiyoruz) ama 1000 araçlık otopark planlanmış 40000 kişilik stada. Böyle bişey olabilir mi ya diyor. Yani benim izlenimim dertleri stadı dikip parayı almak değil, gerçekten güzel bir eser bırakmak, çünkü o stada ''biz'' gideceğiz zaten, en iyisini yapmalıyız dedi.

Deniz tarafında bir yürüyüş yolu planlanmış, burada dolaşan millete şemsiye mi dağıtmayı düşünüyorsunuz, liman lazım buraya dedim diyor. Yani yürüyüş yoluna kadar incelemişler projeyi, kendilerini o staddaymış gibi hissediyorlar, en azından kendisi böyle hissediyor, ben bu izlenimi aldım. Yarım saat kadar konuştuk, inanın benden daha istekliydi konuşmaya, dolmuş belli, dertleşecek birini arıyor, o derece

Biz bunları düzeltmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama siz de toplu olarak yukarıda yazdığım yerlere başvurun, resmi yazı yazın diyor.

Konuştuklarımızı buraya aktarmaya çalıştım, bir yanlış anlamam, yanlış aktarmam olmuşsa özür dilerim kendisinden.

Sonuç: Stadımız gecikecek gibi ama sty, millet onlara sövse de, zarara girselerde ''olabilecek'' en iyi stadı yapmaya çalışacaklar. Benim çıkardığım sonuç bu.

Hayırlısı olur inşallah.
                En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 16.08.2013, 18:33.

Yorum

Arkadaşlar sty inşaata bir mail atmıştım, bugün aradılar beni sağolsunlar.

Projeyle ilgilenen, aynı zamanda firma sahibinin kızı olan İnşaat Yüksek Mühendisi ile görüştüm.

Bizim gibi bir ''Trabzonsporlu'' olduğunu hissettim, çok samimiydi.

Kendisinin de aynı fikirleri paylaştığını ancak projeyi değiştirmenin çok zor olduğunu, TOKİ, GSBAKANLIĞI, GSGM, TRABZONSPOR VE STY İNŞAATA ortak bir metin hazırlayıp ''resmi olarak'' başvurmamızı tavsiye etti.

Firma olarak tek başlarına projeyi değiştirecek güçlerinin olmadığını, ayrıca şu an teknik konularda bile istediklerini yaptırmakta zorlandıklarını belirtti.

ve bombayı patlatayım arkadaşlar.

Stadın projesi yanlışmış! Var olan kazık ve stadyum projesi birbirine uymuyormuş ve stad kazıkların üstüne oturmuyormuş! Şu an bu sorunu çözmek için Erdoğan Bayraktar dahil herkesle toplantı halinde olduklarını belirtti. Biz şu an inşaata başlarız ama bu stad üzerimizde kara leke olarak kalır, ilerde bir gün bir facia bile yaşanabilir dedi.

Şu an var olan teknik sorunlar üzerinde uğraştıklarını, sağlam bir eser bırakmamız için bunun şart olduğunu belirtti. Hatta şu an cezaya girdik dedi, çünkü inşaat şimdiye kadar başlamalıydı. Ancak bu halde başlamak kendimize ihanet etmek olur, para da kaybetsek bu işi en güzel, en ''sağlam'' şekilde yapacağız dedi.

Aklımda kalan birkaç şey daha... Membran bu iklime uygun değil, söylüyoruz ama dinletemiyoruz da dedi. Dolgunun içinde çöp bile varmış, dolgu iki ayda 40 cm çökmüş, müşavire söylüyorlarmış ne olur 2 kamyon çöpten diyorlarmış. Müşavir firma ile büyük sorun yaşanıyormuş.

Ayrıca biz pek dile getirmedik (çünkü bilmiyoruz) ama 1000 araçlık otopark planlanmış 40000 kişilik stada. Böyle bişey olabilir mi ya diyor. Yani benim izlenimim dertleri stadı dikip parayı almak değil, gerçekten güzel bir eser bırakmak, çünkü o stada ''biz'' gideceğiz zaten, en iyisini yapmalıyız dedi.

Deniz tarafında bir yürüyüş yolu planlanmış, burada dolaşan millete şemsiye mi dağıtmayı düşünüyorsunuz, liman lazım buraya dedim diyor. Yani yürüyüş yoluna kadar incelemişler projeyi, kendilerini o staddaymış gibi hissediyorlar, en azından kendisi böyle hissediyor, ben bu izlenimi aldım. Yarım saat kadar konuştuk, inanın benden daha istekliydi konuşmaya, dolmuş belli, dertleşecek birini arıyor, o derece

Biz bunları düzeltmek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama siz de toplu olarak yukarıda yazdığım yerlere başvurun, resmi yazı yazın diyor.

Konuştuklarımızı buraya aktarmaya çalıştım, bir yanlış anlamam, yanlış aktarmam olmuşsa özür dilerim kendisinden.

Sonuç: Stadımız gecikecek gibi ama sty, millet onlara sövse de, zarara girselerde ''olabilecek'' en iyi stadı yapmaya çalışacaklar. Benim çıkardığım sonuç bu.

Hayırlısı olur inşallah.
                  sevinelim mi üzülelim mi anladım bu yazıdan sonra
                  En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 16.08.2013, 18:35.

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sevinelim mi üzülelim mi anladım bu yazıdan sonra
                    Her türlü üzüleceğiz gibi ama stadı yapacak olan firma ''yapalım çıkalım, işimize bakalım'' mantığında değil benim anladığım. Ha bu projenin kötü yanlarını ne kadar düzeltir? düzeltmez bence ama en azından sağlam olmasına katkısı olur diye düşünüyorum.

Yorum

Her türlü üzüleceğiz gibi ama stadı yapacak olan firma ''yapalım çıkalım, işimize bakalım'' mantığında değil benim anladığım. Ha bu projenin kötü yanlarını ne kadar düzeltir? düzeltmez bence ama en azından sağlam olmasına katkısı olur diye düşünüyorum.
                      e bunlar ihaleye girmeden önce incelememişmiler bunları detaylı planları almadan mı fiyat vermişler bu işleri pek bilmiyorum ama mantıklı olan zaten incelenen şeylerin ihaleden öncede aynı olması değil mi ? ozaman akılları nerdeymiş ?

Yorum

• Bekir çok sağol kardeşim bilgiler için,
                        inşallah mühendis hanımın kafasına takılanları toki halleder de ilerde sıkıntı yaşamayız.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          e bunlar ihaleye girmeden önce incelememişmiler bunları detaylı planları almadan mı fiyat vermişler bu işleri pek bilmiyorum ama mantıklı olan zaten incelenen şeylerin ihaleden öncede aynı olması değil mi ? ozaman akılları nerdeymiş ?
                          Mantık olarak dediğin gibi tabi ama işler öyle yürümüyor herhalde. Sonuçta tek bunlar fiyat vermedi, öyle olsa hiçbir firma girmezdi ihaleye.

Kervan yolda düzülür hesabı herhalde ne bileyim...

Yorum

• Özetle bu iş yine gecikecek belli ki..
                            Yapılabilecek en en en iyi şey kimsenin içine sinmeyen bu stat projesinin değiştirilmesidir.
                            Ama ihalesi yapılmış bitmiş milyon euroluk bir proje değişir mi? bilemiyorum.
                            En azından diğer konularda olduğu gibi mail organizasyonları telefonlar BİMER'e mesajlar şeklinde her tarafı ayağa kaldırmalıyız.
                            Bunun için tüm Trabzonspor taraftarları ortak hareket etmek zorundadır.
                            Yoksa içimize sinmeyen sıradan basit bir yere mahkum kalacağız. Başkalarının statını gördükçe imrenerek izleyeceğiz..
                            Trabzonspor ismi çok büyük.
                            Ama ne yazıkki onu idare edenler o isimin büyüklüğüne layık olamıyorlar...

Trabzonspor başkanı masaya yumruğunu vurup '' bu statı biz kullanacağız , şöyle bir stat istiyoruz '' diyebilmeli...
                            En son Burçak tarafından düzenlendi; 16.08.2013, 16:49.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

Mantık olarak dediğin gibi tabi ama işler öyle yürümüyor herhalde. Sonuçta tek bunlar fiyat vermedi, öyle olsa hiçbir firma girmezdi ihaleye.

Kervan yolda düzülür hesabı herhalde ne bileyim...
                              bilgilendirmen için çok sağol ama o yüksek mühendis bayanın bunları hesaba katmadan 200 milyonluk bir projeye gireceğini sanmıyorum. Dedikleri kadar trabzonsporlu olsaydılar bunları en başta söyler düzeltilip ihaleye çıkılması için uğraşırdılar mesele 1000 kişilik otopark yetmez değil açık açık proje yanlış bu stad çöker diyor mühendis hanım nasıl bir mühendislik vijdanıdırki göz göre göre böyle bir projeye giriliyor anlamadım.

Yorum

• Ben anlamadığım koskoca stadı kazığa mı uyduracaklar yoksa kazıkları stada göre mi çakacaklar. Bahane bence işi yerel seçim kürsü konuşmasına dayatmak için küçük bir bahane sadece ..

Yorum

Yükleniyor...
                                X