Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İsviçre federal makhemesinemi başvursak bizde la?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Allah bize dolgu alanında 100 adet kamyonun yük boşaltmak için beklediği günleri göstersin..

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah bize dolgu alanında 100 adet kamyonun yük boşaltmak için beklediği günleri göstersin..
        Amin kardeşim,

Allah bize 2015-206 sezonunu yeni stadımızda oynamayı nasip eylesin.

Yorum

• 2006'da falan bir mitingde söylenmişti: Trabzonsporumuz seneye maçlarını Akyazı'da oynayacak.

O gün bugündür inanmam ben bu mevzuya
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Başlığa bak nerelere düşmüş, yazık
            Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Hükümet desteği olmadan stadı bitirmek imkansız gibi. Türk telekom arena Tayyip erdoğan'ın "ne pahasına olursa olsun bitirilecek emriyle bitmişti". Burdada öyle bir emir gerekiyor.

Yorum

• Akyazı projesi ortaya atıldığında Arena'nın esamisi bile okunmuyordu. Arena çoktan bitti, Akyazı hayvan pazarı. Önümüz kurban bayramı. Yine işe yarar...

Bu arad biri; "hükumet desteği" mi dedi?
                En son poetricus tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 18:11.

Yorum

• Şu stadyum işi biterse ailecek Düzce'den kalkıp Trabzon'daki ilk maça gideceğim, ahdım var. Ancak bu stadın da biteceği yok. Çalışmalarla ilgili net bir şey de yok. Dolgu çalışması yapılırken bile daha heyecanlıydım, şimdi bütün heyecanımı kaybettim. Kaç yıldır bekliyorum, daha ne kadar beklerim bilmiyorum. Ben Düzce'den böyle düşünüyorsam, Trabzon'daki insanlar neler hissediyordur düşünemiyorum bile. Dolgu alanından görüntü koyan arkadaşlar şimdilerde neden bir görüntü eklemiyorlar? Hiçbir çalışma olmasa da birkaç fotoğraf bari koyun şuraya.

Yorum

• İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu stadyum işi biterse ailecek Düzce'den kalkıp Trabzon'daki ilk maça gideceğim, ahdım var. Ancak bu stadın da biteceği yok. Çalışmalarla ilgili net bir şey de yok. Dolgu çalışması yapılırken bile daha heyecanlıydım, şimdi bütün heyecanımı kaybettim. Kaç yıldır bekliyorum, daha ne kadar beklerim bilmiyorum. Ben Düzce'den böyle düşünüyorsam, Trabzon'daki insanlar neler hissediyordur düşünemiyorum bile. Dolgu alanından görüntü koyan arkadaşlar şimdilerde neden bir görüntü eklemiyorlar? Hiçbir çalışma olmasa da birkaç fotoğraf bari koyun şuraya.
                    varsa oğluna miras kalır bu söz abi senin benim ömrüm yetmez heralde senin oğlan torun morun ne var ne yok gider artık ilk maça

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      varsa oğluna miras kalır bu söz abi senin benim ömrüm yetmez heralde senin oğlan torun morun ne var ne yok gider artık ilk maça
                      Öyle görünüyor. Biz de çektiğimiz sıkıntılarla, ettiğimiz küfürlerle cehennemi boylarız öteki dünyada.

Yorum

• Statın kazıkları çakılıyor,2,5-4 aylık bir zamana ihtiyaç var.toplam 4700 adet kazık çakılacak.lütfen stres yapmayalım.bu arada stat projesini ilgili şirketle konuşmak için aramızdan bir yetkili seçelim.statı yapan şirkete telefın açtığımda böyle bir talepleri oldu.

Yorum

• Bana da aranızdan bir temsilci seçin demişlerdi. Bu işi halledelim.

Yorum

• Kazık çakılırken bitirilen bölgelerde çalışma başlar tribünler yükselir bütün kazıkların çakılmasını beklemezler.
                            BMN|KOCAELİ

Yorum

• Bir temsilci seçilmesinin beklenmesine gerek yok. Seçilmiş gibi arayıp muhatap olabilir bir kişi. Tabi bu kişi mimar ya da inşaat mühendisi olursa daha iyi olur.

Zaten bir süre sonra herkes o kişiden bilgi gelmesini bekleyecektir. İkilik olmaz.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir temsilci seçilmesinin beklenmesine gerek yok. Seçilmiş gibi arayıp muhatap olabilir bir kişi. Tabi bu kişi mimar ya da inşaat mühendisi olursa daha iyi olur.

Zaten bir süre sonra herkes o kişiden bilgi gelmesini bekleyecektir. İkilik olmaz.
                                Bizde o kişinin kim olacağına karar vermek istiyoruz. Şirketi her seferinde farklı kişiler arayınca şirkette haliye tek bir muhattap istedi,bilgilendirmek maksadıyla..

Yorum

Yükleniyor...
                                X