Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tribün ve saha arası mesafe çok önemli benim için.
    Öyle fazla mesafe olacaksa olmasın daha iyi. Bu kural işi yeni mi türedi? Hayret bir durum.
    İki ayrı taraf değildir tribun ve saha, olduğunca iç içe olmalı.

Yorum

• Şu anda Avni Aker'in kale arkası mesafesi nedir, bileniniz var mı ??
      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
      "Küçük bir kentin büyük savaşı"
      kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• 7.5 kale arkasi maraton u bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu anda Avni Aker'in kale arkası mesafesi nedir, bileniniz var mı ??
          Ben resimleri atayım. Ölçüleri yapmak size kalsın

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bence Avniakerin şuanda maraton ve kapalının sahaya olan uzaklığı Akyazı'dan '' BELKİ '' biraz daha uzundur. Kale arkalarının ise Akyazıya göre daha yakın olduğu aşikar bana göre.

Umarım yanılıyorumdur.
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• kesin bir yakınlık belli mi bence kimse bilmiyor
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• TT Arenada uzunluklar nedir bilmiyorum fakat kale arkasinin her noktasında maç izleme şansım oldu gayet ideal bir uzaklik.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Avni Aker stadının dış görümü nasıl bileniniz var mı?
                  (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Bekir Allah razı olsun senden, yine büyük iş yapmışsın.

Yorum

• avni akerin kale arkaları 7 metre civarı sanırm. maratonsa en az bi 10-11 var. 6 pas çizgisinin 5.5 metre olduğunu düşünürsek o şekilde oranlayınca böyle bişey çıkıyor.

şöyle düşünelim. kale arkaları şimdiki maraton kadar olacak. taraftarın ettiği küfrün volkan şen'e ulaştığını düşünürsek çok ta uzak değil

mararon tribünü de şimdi ki kale arkası kadar hemen hemen. tam tersi yani.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        avni akerin kale arkaları 7 metre civarı sanırm. maratonsa en az bi 10-11 var. 6 pas çizgisinin 5.5 metre olduğunu düşünürsek o şekilde oranlayınca böyle bişey çıkıyor.

şöyle düşünelim. kale arkaları şimdiki maraton kadar olacak. taraftarın ettiği küfrün volkan şen'e ulaştığını düşünürsek çok ta uzak değil

mararon tribünü de şimdi ki kale arkası kadar hemen hemen. tam tersi yani.

süper

Yorum

• Dün akşam mersin idmanyurdu'nun maçına baktım. yeni stadına geçiş yaptılar. atletizm pisti dışında güzel stadyum olmuş. tribünler tamamen dolu olması stadın atmosferini değiştirdi ama kale arkaları sahaya çok uzak kalmış.

Yorum

• valla bizim maraton da 11 metre ama bana çok daha yakın geliyodu izlerken. mersin stadının kale arkaları da şuan bomboş ve zemin farklı renkte o yüzden çok uzakmış gibi geliyor. tribün etrafına iki sıra reklam panosu ve güvenlik görevlilleri o bu yerleşince bence algı olarak görünüş bayağı değişecek.

Hepsini geç trabzonun en efsane zamanlarında o kale arkası neredeyse 20-25 metre uzaktı. o boşluklr iyi dizayn edilirse o uzaklık algısı da kırılacaktır bence.

Bir de mersin stadın da da ışıklandırma tribünlere yayılmış ve çok aydılık ve çirkin bi görüntü oulyo. akyazı da o avni aker gibi 4 köşeden olması daha loş ve güzel bi görüntüye sebep oluyo. aydınlatmanın stadyuma yayılması taraftarı değilim şahsen.

Yorum

• başbakan bu sefer doğru söyledi kapasiteyi. 41.513. gerçi hala son koltuk koyulmadan bu kesin bir sayı diyemeyiz.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                başbakan bu sefer doğru söyledi kapasiteyi. 41.513. gerçi hala son koltuk koyulmadan bu kesin bir sayı diyemeyiz.
                                Kapasite zaten hep buydu ki. 41.461 olarak lanse edilmesi tamamıyla gönülleri fetih etmek, veya başka bir şey içindi artık adına ne derseniz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X