bayındırlık bakanı trabzonlu, gsmüdürü mehmet atalay trabzonlu, bu kadar milletvekilimiz var. şanhlanmış bir trabzon var ama stad için hala somut bir adım yok. bu fırsatlar bir daha ele geçmez. trabzonda olimpiyatlar olacak.bence bu devlet ts ye bile danışmadan(ts'siz olmaz ama) harekete geçmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu şehir ne yatırım gördüki yıllardır.. Alış veriş merkezi yapılıyor onu bile hollandalılar gelip yapıyor.. Karadeniz sahil yolu yapılıyorrr yol için ferekli forunun bir kısmı dünya bankası tarafından karşılanıyor...
Devlet yatırımı olarak güney doğu anadolu bölgesinin bile gerisinde olduğumuzu düşünüyorum.
Malesef haklısın arkadaşım Trabzon şehri nedense uvey evlat muamelesi goruyor sevgili devletimizden. Gençlik olimpiyatları başka bir şehrimizde olsaydı basının ve devletin tutumu nasıl olurdu kim bilir.Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
"ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....
Yorum
-
Biz de stat isteriz!
EKLENME TARİHİ : 15.10.2008
Kayseri´ye yapılan stadın yankıları Trabzonspor Yönetimi´ni de harekete geçiriyor.
Başkan açıklamıştı
Devlet destekli yeni Kayseri Stadı’nın tanıtımı ve medyada geniş yer bulması beklenti içindeki şehirleri, en başta da Trabzonspor’u harekete geçiriyor. Geçtiğimiz hafta FANATİK’e konuşan Başkan Sadri Şener, “Yeni stadı özellikle de Trabzon gibi inşası zor bir zeminde sadece kulüp olanaklarıyla yapmamız kelimenin tam anlamıyla imkansız. Trabzon bir spor ve futbol kentidir. Bunun için de gereken destek verilmelidir” diyerek mesaj yollamıştı.
Başkent çıkarması
Şener, aynı röportajda eğer böyle bir atılım yapılacaksa 2011 öncesinde bir an evvel düğmeye basılması gerektiğini de vurgulamıştı. Projeleri büyük ölçüde hazır olan stat için Başkan ve kurmaylarının önümüzdeki günlerde soluğu Ankara’da alacağı bildirildi. Bayındırlık ve İskan Bakanı, Trabzonspor Eski Başkanı Faruk Özak’ın da destek vereceği proje konusunda şehrin milletvekillerinden de yardım talep edilecek.
fanatik
Öncelikle başlığa dikkatinizi çekmek isterim. "Biz de" deniyor. Yani onlarda gördük. Biz de yaramaz çocuklar gibi istedik... Halbuki bizim projemiz daha eski. İkinci olarak, başbakanın veya bakanlarının Faruk Özak hariç, defalarca bu konuda açıklamalarını dinledim. Olası yeni yapılacak stadları sayarken Trabzon'un ismi bir defa dahi geçmedi. Akıldan sayarken hiç adını telafuz etmedilerEn son Travelair tarafından düzenlendi; 15.10.2008, 12:02.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
o zaman bizde bize nasıl muamele yapılıyorsa o şekilde muamele yapmasını biliriz. geçmiş yıllarda olduğu gibi. Destek sözü verip somra sırtını çevirenler Trabzonspor un büyük taraftarı karşısında tutunamazlar.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
stad projesine basit diyen arkadaşlar var,görüşlerine saygı duymakla beraber bir mimar olarak projeyi çok ama çok beğendim,yapılırsa avrupanın en şık stadyumu olur bence.Fakat proje sahibi firmanın sayfasına baktığımda hayata geçirilmemiş eski tarihli birçok proje oldugunu gördüm,bu da beni açıkçası korkutuyor,kayseri'ye hemen stad yapıldı,şimdi toki sivas'a yapacakmış,bursa'ya stad gündemde..fakat 3 yıldır gündemde olmasına rağmen bizim stadın belirsizligini koruması rahatsız edici.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilletvekillerinin biraz daha baskı yapması lazım yoksa bunlar Trabzonda ki mevcut olan stadımızı da yıkacaklar.Ben beklerim onlardanGÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ
Yorum
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursayada stad yapılacakmıs heralde bızede kesın yenı modern bı stad yapılmalı
Yorum
-
İlk olarak maçkali616161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkdaslar dün bi tv kanalından geçen altyazıda toki nin sivasa stadyum yapacağını okudum bu nasıl bir adaletsizliktir yaezik gsye yapılıyo sesiniz o zaman niye çıkmadı da şimdi mi geldi aklınıza..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum